Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Средство 3в1 Биокон Проблемная кожа Суперочищение 175 мл (4820008318428)

Оценка пользователей 3.92/5
  • Виталий Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 175 мл

Користуюсь засобами цієї компанії не вперше. Якість на високому рівні, ціна приємна. Дуже універсальний засіб, тому що можна використовувати і як мило, і як маску - скраб. Приємний аромат та гарний ефект після використання. Очищення якісне та м'яке. Раджу для щоденного використання, буду замовляти ще.

Достоинства:
    Ціна/якість
    Недостатки:
    Не знайдено
  • Зуб О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 175 мл

Мені дуже подобається. Для моєї жирної шкіри з забитими порами підходить ідеально, роблю маски

• Ирина Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 175 мл

Очень хорошо очищает,нет раздражения, экономный , универсальный

• Яківець А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 175 мл

Чудовий засіб для очищення пор обличчя людям зі справді жирною шкірою. Не містить пантенолу, як багато інших подібних засобів.

• Жанна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 175 мл

Після регулярно використання появилися прищі, до користування скарбом їх не було.

Недостатки:
    Поява прищів.
  • Жанна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 175 мл

Не якісний скраб. Єфекту нуль.

• Оксана К***

Хорошо очищает

• Роман Л***

а так все чудово

Достоинства:
    відчуття приємне
    Недостатки:
    відсутння захисна фольга
    • Наталія В***

Фольги там скоріше за все не повинно бути.

• Михайло Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 175 мл

Після нанесення цього засобу на лице на наступний день у мене почали появлятись прищі , до цього вони майже не появлялись , я думав що це не через засіб , я ще його приймав пару днів і знову почали появлятись прищі , не знаю чи зв'язано це з засобом.

Достоинства:
    Очищує лице
    Недостатки:
    Почали проявлятися прищі після прийняття засобу.
    • Алина М***

И у меня аналогичная ситуация с этим средством:обсыпало прыщами и лицо пятнами красными

• Ксю Д***

Аналогичная ситуация, после использования появились прыщи, сделала небольшой перерыв и попробовала опять умываться, все повторилось.

• Anna
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 175 мл

Хороший качественный продукт,приемлемая цена!

• Ірина К***

Все відповідно опису

• Дмитрий
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 175 мл

Отлично справляется с черными точками, воспалением, подходит для жирной и проблемной кожи. По сравнению с аналогами имеет более жидкую консистенцию, за счет чего легче распределяется на коже. Имеет приятный запах. Не сушит и не стягивает кожу. Радует цена отечественного производителя, большой объем упаковки (по сравнению с аналогичным товаром других брендов), и наличие сертификации данной продукции в Украине.

Достоинства:
    Цена
  • Аліна
    Продавец: Rozetka. Объем: 175 мл

В складі має поліетиленові крихти, які і є скрабуючими часточками, які замість скрабуючого ефекту можуть дати подразнення шкіри, викликають акне. Вони не розчиняються у воді, тож потім потрапляють у ту ж воду в якій ми готуємо їжу, п'ємо та миємось. Не розумію, чому маючи нову формулу з рисом цю не зняли з продажу.

• Галина
    Продавец: Rozetka. Объем: 175 мл

З елементарним очищенням шкіри не справляється. Після миття ним обличчя потрібно ще міцелярною водою протирати обличчя

Доброго дня, Галино!Для нас дуже важлива ваша думка і ми передамо Ваші зауваження нашим фахівцям виробничої лабораторії. Дякуємо Вам за звернення. З повагою БІОКОН

• Аня
    Продавец: Rozetka. Объем: 175 мл

Можно пользоваться как умыванием, как скрабом и как маской. Я в основном пользуюсь как скрабом - аккуратно массирую участки с черными точками - нос, щеки и подбородок. Средство с этим отлично справляется, конечно убирает не все точки, но довольно хорошо очищает кожу.