Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Мицеллярная вода Биокон Professional Effect 400 мл (4820160037403)

Оценка пользователей 4.57/5
  • Людмила З***

Стосовно самого товару претензій не має. Коментар стосується представників Rozetka. Що ви робите, оформлюєте замовлення, берете кошти з кожного клієнта, а товар видаєте по окремим упаковкам ( розсипали упаковки на столі і беріть!). Замовлення за номером раніше приходило повністю упаковане в коробці або пакеті. Кожне замовлення має номер. Враховую, що на пункти Rozetka приходить товар в великих коробках, а працівники з них самі видають.. Керуючі органи зверніть увагу! Виникає в подальшому невідповідность в оподаткуванні.

• Тетяна

Міцелярка порадувала, беру вперше, не сушить і добре змиває туш.

Достоинства:
    ціна.
    Недостатки:
    все ок.
  • Наталія Г***

Дякую

Достоинства:
    Ціна і якість
  • Ірина

Часто користуюсь Біоконом,майже вся продукція подобається,але ця вода не сподобалась,а саме запах.Свою функцію виконує,туш змиваю нормально,але запах якогось одеколону,тому користуюсь тільки ввечері,коли вже не треба виходити " в люди".Хоча може то тільки мені так здається...

Достоинства:
    Виконує свою функцію
    Недостатки:
    Не сподобався запах
  • Анна Ш***

Чудовий демакіяж. Ніжно видаляє макіяж без тертя.

• Аліна К***

Хороша міцелярна вода. Я приємно здивована, гарно та ніжно очищає шкіру обличчя, змиває стійкий макіяж. Сухості після використання немає.

Достоинства:
    Ціна - якість
    Недостатки:

Вітаємо,Аліно! Нам дуже цінно отримувати таки відгуки. Ваша подяка - найкраща нагорода за нашу роботу.З повагою,БІОКОН

• Сергей Д***

Протирає норм.

• Ганна Ш***
    Продавец: Rozetka

Після використання зявився опік на обличчі. Всі шкіра червона і горить(

• Татьяна
    Продавец: Rozetka

Мицелярная вода справляется с очищением кожи от косметики, как водостойкой, так и обычной. В общем универсальный продукт, который подходит для разных типов кожи и справляется со своей задачей, а цена очень бюджетная.

Достоинства:
    цена
    Недостатки:
    не обнаружила
  • Наталья М***

Отличная мицелярная водичка!!!

Достоинства:
    Отлично снимает макияж,тушь
  • Катя К***
    Продавец: Rozetka

За цю ціну -ідеальна якість. Добрий тонік - не сушить шкіру, змиває водостійку туш та тінт для губ, прибирає бруд та очищує пори, не потребує змивання. Економна упаковка - при щоденному використанні вистачає на 4 місяці

Достоинства:
    ціна та якість
    Недостатки:
    нема