Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Энзимная пудра для умывания лица Biono с витамином С 50 г (4820267050435)

Оценка пользователей 4.53/5
  • AI аналіз відгуків
    44 відгуки:  позитивний – 68%, нейтральний – 18%, негативний – 14%
    Ензимна пудра Biono отримує в основному позитивні відгуки: покупці задоволені її очищуючими властивостями, економічністю та тим, що шкіра після неї стає гладенькою й м’якою. Особливо відзначають добру якість за свою ціну, делікатність дії для чутливої шкіри та ефект легкого пілінгу. Водночас багато користувачів скаржаться на специфічний або неприємний запах, що для частини клієнтів є вирішальним недоліком. Окремі рецензенти вказують на не надто сильну ефективність щодо очищення пор чи врослого волосся, а іноді зустрічаються нарікання на фасування, якість абразиву чи можливі підробки.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Вікторія Б***

Цей продукт відкрила для себе відносно недавно і дуже задоволена. Не сушить обличчя, м'яко очищає шкіру і звужує пори.
    Вистачає на довго

• Олександр В***

Купив , дівчина задоволена , значить товар ок

Достоинства:
    Подарунок сподобався
    Недостатки:
    Недоліків не виявив
  • Ася А***

Засіб лікує висипання, економний
    Запах дійсно може здатися дивним (навіть сирним) але той хто знає - впізнає що це аромат карамелі

Достоинства:
    Ємність
  • Світлана П***

Це щось неймовірне! Якість просто супер! Раджу всім!

• Кристина Х***

Дуже гарна ензимна пудра. Добре піниться, економна, та дійсно прибирає запалення. Дійсно добра !

Достоинства:
    1. Добре піниться.
    2. Економна(хватає на довго)
    3. Прибирає запалення.
    4. Приємно пахне. (Як лимон)
    Недостатки:
    Не знаю.
  • Ірина М***

Чудовий продукт!!!

Достоинства:
    Якість і ціна
  • Тетяна Т***

За свої кошти дає дуже класний результат
    Не пересушує шкіру.

• Кристина С***

Пудра не плохая.. Очищает хорошо...Грубоватая,есть намного мягче...Запах просто треш...Думала со временем привыкну,а не там то было...

• Анастасія

Мені подобається, дуже добре очищує. Шкіра після неї гладенька та мʼяка.

• Юлия Щ***

Хороша річ,лице гладеньке але не подобається запах

Достоинства:
    Недостатки:
    Запах
  • Юлия Щ***

Дуже гарно скрабуе лице,але запах не сподобався

Достоинства:
    Недостатки:
    Запах
  • Наталія Р***

• Марина

Купила пудру по позитивних відгуках. Запах приємний.
    З проблемою врослого волосся не справляється.
    З проблемою очистки пор поки не справляється.
    Є ефект легкого відлущення, є ефект відбілювання, але він тимчасовий. Подібний ефекту можна досягти вмиванням звичайною косметичною глиною.
    Не перша моя пудра.
    Наступного разу не куплю.

Достоинства:
    Приємний запах.
    Недостатки:
    Очікувала більшого. Попередня пудра справлялась з ефектом врослого волосся.
  • Інна К***

Спробувала декілька разів поки,що , результатом задоволена.Нвжно очищає.

• Елена К***

Очень классная энщимеая пудра! Покупаю не первый раз!

Достоинства:
    Хорошая
  • Сніжана М***

Приємний аромат , чудово допомагає прибирати пятна після прищів , але ефект поступово

• Лідія Г***

Купляла у вересні, досі не закінчилась. В мене комбінована шкіра, чистоту підтримує, трохи підсушує ( але це для пудри норма) ніс став чище від пор. Цілковито непоганий продукт з хорошою ціною

Достоинства:
    Україна, ціна, якість
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Вікторія

Найкраща бюджетна ензимна пудра

• Оля Ч***

Вітаю! Шановна, Розетка, чому якщо замовлення йде на доставку постійно якісь казуси, постійно пошкоджене пакування. Відкриваючи посилку, бачу що, коробочки з товаром відкриті (на всякий випадок сфотографувала, і не дарма), але все ж подумала, що відкрилися при доставці. Дістаю самі баночки і бачу, що частини пакування всередині коробки немає, він відірваний. Даний товар був відкритий до мене. Якщо це товар з повернення, то перевіряйте, будь ласка, його цілісність. Або зробіть примітку до товару, що він з повернення, і таким чином купуючи його, я буду враховувати фактор того, що товар може бути пошкоджений. І зараз я дуже розлючена, оскільки очікувала на якісний товар, а отримала не зрозуміло де, ким і як був відкритий товар

• Олена К***

Подарила подруга такую же энзимку, очень понравилось, спустя время потеряла и решила заказать такую же. Пришла, все хорошо вроде гладенькая, но спустя время нашла ту что подарила подруга и разница небо и земля. Эта что купила оказалось что то вроде подделки.
    Разницу ощутимую заметила на зоне которую отбеливаю в зоне подмышек.
    Вот какие внешние отличия я нашла:
    1. У подруги энзимная пудра написано на английском, когда на той что купила на украинском.
    2. У подруги написано именно что продукт от "виробник... ", когда в подделке написано что " відповідальна особа..."
    3. У этой само стекло тоньше намного чем у той что подарила подруга
    4. Срок хранения тоже отличается у купленной мной 24 месяца, а у подаренной 18 месяцев
    5. Ну и пятое это эффект от самой пудры, если б подаренная баночка не нашлась я б и не обратила внимания, так как очищает лицо более менее, а на подмышках я просто подумала что я уже не замечаю разницы (так как подаренная баночка хорошо поработала, и я подумала что это максимальный эффект).
    Надеюсь данный отзыв окажется полезным)

Доброго дня!
      Дякуємо за звернення.
      Запевняємо Вас, що даний товар оригінальний.

• Тимофей С***

после первых слов "спустя время" можно уже было понять, что за это время энзимную пудру могли как-то переделать. Ну и ещё есть разные версии этой пудры

• Олена К***

Тимофей, прежде чем что то утверждать сначала поинтересуйтесь. Если что как вы выразилась что я там что то могла понять за такой срок как "спустя время" то для вас лично напишу более точные временные рамки. Пудра куплена и соответственно подерна была в сентябре, в начале октября при переезде я её поставила в сумку и забыла об этом, и спустя 3 дня когда не смогла её найти заказала новую, уточняю это было в октябре.
      Я поинтересовалась и по отзывам на других площадках поняла что у одного и того же магазина покупателям приходят оба таких продукта в разные периоды времени, что б в точно поняли что я имею ввиду что это не сам бренд что то поменял спустя время.
      И даже если б так и было, то формулировка "виробник" и "відповідальна особа" уже Много что мне объясняет.
      И это не притензия к продавцу, не он же изготовил, я просто предоставила факт.

• Ірина

Лице після нього гладеньке

• Катерина К***

Мне понравилась,легкая,не травмирует кожу.Запах мне понравился,не навязчивый.

Достоинства:
    Приятная к коже
    Недостатки:
    Не заметила
  • Литвин Л***

Шикарная!не сушит, хорошо очищает, приятный запах.

• Євгенія П***

Приобрела данную энзимку в первые, сначало была настроена 50/50 так как к продукции приобретаемой в первые я отношусь всегда скептически. Почитав отзывы , склонилась к проверке и для себя , мне зашла на ура она . Кожу прекрасно очищает и нет стянутости . Я довольна . Ещё один продукт уходовый в копилочку )

Достоинства:
    Легко очищает, нет стянутости .
    Недостатки:
    Мною не выявлено
  • Аліна

Непогано пудра, здається зменшила пори, і шкіра виглядає досить добре після її використання. Але запах, це щось. Не куплятиму її повторно саме через аромат.

• Головко А***

Нічого позитивного сказати не можу, у мене не працює((просто ніяк! ензимною пудрою користуюсь постійно, цю спробувала вперше, більше не куплю(

Є інші в такій же ціні тільки працюючі.

• Марія П***

Який в вас тип шкіри та які інші пудри порадите? Дякую.

• Віктор
    Достоинства:
    Ціна, якість, об'єм, ефект, приємний запах, шкіра дійсно очищена і м'яка
    Недостатки:
    Незнаю
  • Катерина

Мені сподобалась, для моєї шкіри(яка є дуже чутливою до всіх скрабів) підійшла ідеально, не пече, і дуже добре вимиває.

• Дарина

Категорично жахливий вибір фасування. Пудра збилась в грудочки і її зі скляної баночки не виколупати ніяк.

Достоинства:
    Виконує своє призначення.
    Недостатки:
    Запах неприємний, навіть якщо змішати з іншим засобом, то залишається. Але це не критично.
  • Вікторія Ж***

Гарний пілінг ефект, правда після вмивання шкіра суха потребує зволоження.

• Павло Ю***

Це найкраще, що траплялося за мною Шкіра гладенька на дотик.

Достоинства:
    Думаю, вистачить надовго
  • Вікторія П***

Сьогодні отримала і перший раз спробувала. Пінится не дуже добре але гарно очищає. Поки що більше сказати не можу .

Достоинства:
    Ціна , гарно очищає
  • Марина Д***

Чудово очищує шкіру! Ціна-якість.

• Анна Г***

найкраща інтимна пудра в світі!!! купуйте не пожалієте

• Гайворонская А***

ІНТИМНА????

• Анна Д***

Користуюсь поки тиждень, багато не очікувала від ензимної пудри, але вона приємно здивувала) Не висипає на неї, дуже гарний склад, й робить шкіру мʼякою. В захваті від неї)

Достоинства:
    Гарно очищує шкіру від сальних ниток, робить шкіру мʼякою.
    Недостатки:
    немає.
  • Марія

Ензимна пудра дуже добре підійшла під мій типаж шкіри (комбінована). Щоб бачити ефект від ензимки, потрібно правильно її використовувати, вспінити в долонях і масажними рухами наносити на обличчя, я використовую до 3 разів на тиждень. Невеликі затрати йдуть на одне використання, має цікавий, приємний запах, трішки напоминає каву. Шкіра після використання гладенька, має рівний тон, без почервоніння, що є головне. Загалом пудра сподобалась.

Недостатки:
    Не помітила