Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Мочевинный крем для рук Biotrade Keratolin Hands 5% 50 мл (3800221840242)

Оценка пользователей 4.36/5
  • Татьяна
    Продавец: Rozetka

Лучший крем для рук, которым я когда либо пользовалась, классно и надолго увлажняет и заживляет, спасает мне сейчас руки после антисептика

Достоинства:
    Увлажняет отлично и надолго
  • Софія

Шкіра на руках завжди була суха, тріскалася. Не могла підібрати крем. Дерматолог порекомендував цей. Крем- пречудесний!! Після 1 разу застосування вже був результат. Мені є з чим порівняти. Вистачає на -1 місяць за умови постійного використання.

• Олександр

Купуємо не перший, не пожалкуєте беріть.

Достоинства:
    Все супер
  • Валерия П***

Класний крем, добре зволожує і має приємний аромат

• Юлия В***

Крем мгновенно впитывается, руки после нежнейшие!

• Олена

Крем сподобався! Мої руки з проявами екземи дуже сухі, особливо взимку,тому завжди в пошуках кращого крему. Шкіра після нанесення крему гладенька і зволожена. Запах приємний!

Достоинства:
    Зволожує ,приємний запах
    Недостатки:
    Напевно, швидко закінчиться
  • Аліна С***

Рекомендую, особливо для сухої шкіри

• Дима

Хороший крем. Если на ночь намазать хорошо руки, то утром уже сухой кожи

Достоинства:
    Хорошо увлажняет
  • Дарія Д***

Пахне ніби духами) приємно зволожує руки і заживляє активні рани від сухості рук але прям вау ефекту не помітила, на жаль

Достоинства:
    Приємно пахне, зволожує
    Недостатки:
    Це не чудо-крем, на жаль
      Представник бренду

Добрий день. Дякуємо за Ваш зворотній зв'язок. Продовжуйте користуватись даним кремом, адже він має накопичувальний ефект. Можливо у Вас дуже суха шкіра і потребує часу на відновлення.

• Людмила Р***

Гарно зволожує

Достоинства:
    Зволоження
    Недостатки:
    Запах
  • ТАНЯ Т***

Купувала двійчі, тому що це найкращий крем, з тих, якими я користувалася.

Достоинства:
    Зволожує відмінно, всотується чудово і не залишає жирної плівки. Запах не нав'язливий.
    Недостатки:
    Трішки неоднорідна консистенція, але це не завадить мені придбати цей товар ще раз.
  • Наталія Ш***

Не має інструкції?

Представитель компании

Наталія, дана продукція відноситься до розряду дермокосметики, і згідно нормам і стандартами, немає обов'язкових умов на наявність інструкцій. Всі поради щодо застосування вказані на стікері або на упаковці. Також, на самому сайті є інструкція із застосування.

• Елизавета Г***
    Продавец: Rozetka

Хороший крем. Пользуюсь два раза в день. Хорошо увлажняет и быстро впитывается

• светлана
    Продавец: Rozetka

кожа сильно пересушивается и трескается.По рекомендации врача купила крем Биотрейд с мочевиной.Эффектом очень довольна.Хочу попробовать для ног у них есть с 25% мочевиной