Отзывы покупателей о Бензиновый генератор Black+Decker BXGNI2200E

• Олександр Б***

Мені дуже подобається цей генератор. Працює тихо особливо еко режим, заводиться з півоберту, нагрузку тримає 2.1 кВт стабільно, підкачка палива, гумові ніжки супер, на рівній поверхні нікуди не рухається, взагалі вібрації немає. Доставка була швидка, є інструкція на сайті, ще для мене важливо, що від нього спокійно заряджається моя EcoFlow Delta 2 1024 Вт/год!

Достоинства:
    Тихо працює
    Недостатки:
    Немає рівня палива
  • Андрій Д***

Розетка не надає гарантійне обслуговування на цей товар, тільки виробник. Перевіряйте пакування при покупці зі всіх сторін (навіть знизу), перевіряйте наявність гарантійного талону і вимагайте його заповнення. В моїй коробці є дірка в дні і немає гарантійного талону. Час плине, все змінюється…

Недостатки:
    Розетка не надає гарантійне обслуговування на цей товар
  • Алла

Оформляєш, чекаєш 3 дні. І в день доставки хоп і 3 дні, щоб людина не замовила в іншому місці гарно придумано а день отримання переносити(((

Достоинства:
    Поки не знаю
    Недостатки:
    Термін доставки

• Валерія Х***
    Продавец: Rozetka

Генератор хороший, купувала його з іншого аккаунту

• Іван В***
    Продавец: Rozetka

Товар який в наявності(принаймні якщо вірити тому що вказано під товаром) не можуть відправити вже тиждень. Дуже прикро що Розетка просить зрозуміти, що вони роблять все що в їх силах, не розуміючи, що якщо хтось замовляє генератор в тих умовах, що зараз, то він дійсно потрібен і обіцянки доставити в нереалістичні строки не додають довіри. Замовив в іншому магазині, взагалі без проблем.

Достоинства:
    Не вдалося виявити так як так і не отримав товар
    Недостатки:
    Комунікація розетки та постійне не виконання строків доставки