Отзывы покупателей о Пылесос сетевой BLACK+DECKER BXVMS600E

Оценка пользователей 4.38/5
  • Отзывы про товар продавца Rozetka
  • Наталія П***

Компактний, гарно прибирає

Достоинства:
    Легкий, фільтр та колба для сміття знімаються, що дає можливість помити їх.
    Недостатки:
    Не має

Вітаємо Наталія!

• Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий с серым

Не рекомендую! Фільтр треба чистити після кожної кімнати, що дуже дивно, бо потім не тягне, і сама головна проблема змінні фільтри які не можливо ніде придбати, а як є коштує 1 як пів даного пилососу

Недостатки:
    Фільтр

Вітаємо, Тетяно!
      Дякуємо за Ваш відгук.
      Пилосос BLACK+DECKER BXVMS600E обладнаний HEPA‑фільтром, який складається з мікроволокна і потребує регулярного очищення залежно від типу зібраного бруду для підтримання належної потужності всмоктування. HEPA‑фільтр забезпечує високий рівень утримання дрібних частинок та чисте повітря під час прибирання.
      Щодо доступності змінного фільтра ES0480500B — він незабаром з'явиться за доступною ціною: ссылка

• Юлія І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий с серым

Саме цей пилосмок придбала заради того, щоб не збирати - розбирати всю систему і не тягати за собою. Але сказати, що він класно прибирає - не можу. Така щитка ніколи не прибере килим начисто. Післясмак від покупки такий, що треба було підібрати щось більш дорожче і якісніше.

Достоинства:
    Не займає багато місця, не треба збирати - розбирати кожного разу.
    Недостатки:
    Незручна насадка, дуже погано прибирає килими. Не вистачає нормальної щітки. Не надто потужний.

Вітаємо, Юліє!
      Дякуємо за Ваш відгук.
      Пилосос BLACK+DECKER BXVMS600E дуже зручний у використанні завдяки компактності та простоті зберігання. Водночас його конструкція орієнтована передусім на швидке сухе прибирання твердих поверхонь. Для глибокого очищення килимів рекомендуємо розглядати моделі з більшою потужністю та спеціалізованими щітками.

• Роман К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий с серым

Потужний пилосос. Не зручна насадка, пластик крашений аби як, подертий, місцями порване пакування.

Достоинства:
    Потужний
    Недостатки:
    Не зручна насадка, пластик крашений аби як

• Лариса Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий с серым

Дуже подобається потужності вистачає на килими

Достоинства:
    Справляється з своєю роботою
    Недостатки:
    Якщо фільтр вийде з ладу, де його купити???

Вітаємо Лариса!
      Дякуємо Вам, що обрали продукцію тм BLACK+DECKER.
      Щодо фільтра- він є у продажу, можете придбати його за посиланням: ссылка
      Бажаємо приємного користування!

• Володимир Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий с серым

Перші враження позитивні. Приємний колір, стильний, досить потужний. Зібраний з якісних матеріалів. Зручний, два в одному. На жаль, не обійшлося без негативу. Не прислали гарантійний талон від виробника, а гарантія надається тільки по талону від виробника.

Достоинства:
    Зручний, два в одному. Якісні матеріали. Досить потужний.
    Недостатки:
    Не продумано зберігання мережевого кабелю. Нема гарантійного талону від виробника.

Вітаємо Володимире!
      Дякуємо за Ваш відгук і за те, що поділилися першими враженнями про пилосос BLACK+DECKER BXVMS600E.
      Раді чути, що Вам сподобалися дизайн, потужність та якість матеріалів.
      Щодо зауваження:
      - Мережевий кабель дійсно не має спеціального відсіку для зберігання, тому його потрібно намотувати вручну. Це конструктивна особливість моделі.
      - Гарантія діє по товарному чеку, навіть якщо гарантійний талон від виробника не був вкладений.
      Якщо Ви бажаєте отримати саме гарантійний талон виробника, Ви можете звернутися до пункту видачі, де отримували пилосос, і Вам його нададуть.
      Дякуємо за Ваш вибір і довіру до нашої техніки. Бажаємо приємного користування!

• Тарас Б***

Зручний, перші враження позитивні

Недостатки:
    Зручний

Вітаємо Тарас!

• Віталій В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий с серым

Вітаємо! Дякуємо за позитивний відгук! Раді, що ви залишилися задоволені покупкою.
      Нехай користування буде зручним і приємним.

• Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий с серым

Сьогодні отримала, мені сподобався, за свою ціну ідеальний

Вітаємо Тетяна!

• Катерина Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий с серым

Пилосос сподобався дуже. Потужний, легкий, маневрений і гарний.

Достоинства:
    Розмір, якість, добре прибирає, потужний,легко чистити контейнер після прибирання, гарний колір
    Недостатки:
    Зберігання шнура, насадка, яка гуляє в сторони, як на мене, це незручно

Вітаємо! Дякуємо вам за детальний відгук і високу оцінку пилососа BLACK+DECKER BXVMS600E. Нам дуже приємно, що ви відзначили його потужність, легкість і зручність у використанні, а також якість прибирання.

Дякуємо також за зауваження щодо зберігання шнура та роботи насадки — ваш зворотний зв’язок дуже важливий і допомагає нам передавати побажання виробнику для подальшого вдосконалення продукції.

• Рита С***

Гарний пилосос. Відповідає всім характеристикам

Достоинства:
    Добре прибирає

Вітаємо! Дякуємо вам за позитивний відгук і високу оцінку пилососа BLACK+DECKER BXVMS600E.
      Нам дуже приємно, що прилад виправдав ваші очікування та добре справляється зі своїм завданням.

Дякуємо, що обрали продукцію Black+Decker, і бажаємо приємного користування!

• Оксана Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий с серым

Тестую вже тиждень. Досить потужний, дуже маневрена основна насадка (чесно, ще не вирішила плюс це чи мінус). Дуже легко почистити контейнер і фільтри. Досить легкий. Загалом, за ці гроші, дуже непоганий пилосмок для швидкого прибирання.

Достоинства:
    Якість, потужність, маневреність
    Недостатки:
    Не знаю де подіти шнур

Вітаємо!

Дякуємо за Ваш відгук і за те, що поділилися досвідом використання пилососа BLACK+DECKER BXVMS600E. Раді чути, що Ви задоволені потужністю, маневреністю та зручністю очищення контейнера і фільтрів.

Щодо зберігання шнура: у цій моделі дійсно не передбачено окремого відсіку або механізму змотування кабелю. Рекомендуємо акуратно намотувати шнур навколо корпусу пилососа під час зберігання, уникаючи різких перегинів — це допоможе зберегти його у належному стані.

Дякуємо за зворотний зв’язок і за вибір продукції Black+Decker!

• Сергей А***

Всем доволен на 100.

Доброго дня, Сергію!
      Щиро дякуємо за ваш відгук і високу оцінку!
      Нам дуже приємно, що пилосос повністю виправдав ваші очікування.
      Бажаємо вам подальшого задоволення від користування технікою Black+Decker і чистоти у домі!

• Микола Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий с серым

Непоганий пилосос, зручний та легкий, тяга нормальна!

Вітаємо! Щиро дякуємо за відгук і довіру до нашої техніки BLACK+DECKER.
      Раді чути, що пилосос виправдав Ваші очікування і Вам зручно ним користуватися.
      Бажаємо, щоб він довго служив Вам і допомагав підтримувати чистоту без зайвих зусиль!

• Олег Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий с серым

Для 50м² отличная вещь, фильтр каждый раз просто чистить и все ок, hepa постучать, решетку промыть, 3 мин.

Достоинства:
    Хороший, стильный

Вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук. Ми щиро раді, що пилосос відповідає Вашим очікуванням та обслуговування є зручним. Бажаємо Вам комфортного та приємного користування пристроєм!

• Болотских Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий с серым

Ідеально підходить для невеликих квартир. 10 хв і все прибрано.
    Легкий, дуже мобільний.
    Шнур 6 м.
    З одного боку -плюс, бо ввімкнув в одному місці і прибрав всю квартиру
    З другого мінус, бо він плутається

Єдине , що не сподобалося -для зберігання шнур треба закручувати навколо ручки. Ну або я щось не зрозуміла))

Якісь пластику і зборки на висоті. Пластик міцний, ніяких люфтів.
    Запаху при першому використанні не було.
    Колба ставиться/знімається дуже просто.
    Місця майже не займає, поставив в куток, такий усе.

Дуже цікаво, чи можна купити змінний фільтр.

Достоинства:
    Легкий, потужний
    Недостатки:
    Незручно зберігати шнур

Вітаємо! Дякуємо Вам за чудовий відгук! Ми щиро раді що Ви задоволені технікою нашого бренду. Розуміємо, наскільки важливі зручність і компактність, тож приємно знати, що пристрій відповідає Вашим очікуванням. Ваше зауваження щодо зберігання шнура живлення буде передано виробнику. Щодо змінних фільтрів – вони будуть доступні у продажу пізніше, і наразі ми активно працюємо над цим питанням. Бажаємо довготривалої експлуатації!

• Валентина М***

У Європі є фільтри, бо там законодавство з людським обличчям, а у нас можна продавати техніку не поставляючи розхідні матеріали.

Вітаємо!
      Дякуємо за ваш відгук та зауваження щодо фільтрів.

На даний момент фільтри до цієї моделі дійсно тимчасово відсутні в Україні. Постачання вже заплановане, і найближчим часом фільтри з’являться у продажу.

Виробник передбачає можливість заміни фільтрів як витратних матеріалів, і вони обов’язково будуть доступні для замовлення.

• Тарас
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий с серым

Користуюся місяць часу, для невеликої квартири справляється гарно, ціна=якість.
    Єдине це фільтр, треба продувати компресором щоб гарно вичистити його

Вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно дізнатися, що наш продукт відповідає Вашим вимогам та приносить задоволення.
      Зазначимо, що при регулярному очищенні фільтра подібні проблеми не виникають. Регулярний догляд за фільтром дозволяє підтримувати ефективність роботи пристрою та подовжує його термін служби. Бажаємо приємного та зручного використання!

• Олена М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий с серым

Хороший потужний пилосос,запах пластику пройшов на друге користування,нагрівається,як і всі пилососи,недоліків не помітила.

Достоинства:
    Потужний,компактний
    Недостатки:

Вітаємо! Дякуємо Вам за чудовий відгук! Нам важливо знати, що наш продукт викликає у Вас тільки позитивні враження.

• Марина Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий с серым

Може за свої гроші й нормальний пилосос, але не раджу

Достоинства:
    Доволі потужний полосос
    Недостатки:
    Гріється, запах пластіку. На корпусі була намотана стрічка з металевими вставками, при роботі вдарило током.

Вітаємо! Дякуємо Вам за зворотний зв'язок! Нам дуже шкода, що у Вас виникли такі неприємні враження.
      Хочемо запевнити, що всі наші пилосмоки виготовляються з дотриманням високих стандартів якості та безпеки. Запах пластику може з’являтися під час першого використання, але він зазвичай зникає після кількох циклів роботи.

Щодо нагрівання пристрою – це може бути нормальним явищем під час інтенсивної експлуатації, однак якщо у Вас є сумніви щодо роботи пилосмока, рекомендуємо звернутися до нашого сервісного центру для діагностики. Ми завжди готові допомогти вирішити будь-які питання та зробити Ваш досвід користування приємним!

• Сергей Н***

Добряче тягне. Якісна збірка

Вітаємо! Дякуємо Вам за відгук! Бажаємо приємного користування!

• Віктор М***
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий с серым

Скажіть,будь ласка,чи є фільтри до цього пилисоса?

Достоинства:
    Якісний

Вітаємо Віктор!
      Так, фільтр НЕРА є у продажу: ссылка
      Дякуємо Вам, за вибір тм BLACK+DECKER.

• Володимир Б***

Сучасний

Достоинства:
    Гарно тягне
    Недостатки:
    Знадобляться в майбутньому фільтри, де купувати не знаю

Вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку!

Щодо фільтрів: вони незабаром будуть доступні у продажі.

Дякуємо, що обрали нашу продукцію!

• Виктория Е***
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий с серым

Пилосос бомба!!! Тягне, аж коври піднімає. Те що треба, бо є собака.
    Сподіваюсь на довгу роботу.

Достоинства:
    Гарна тяга, зручний, маневрений.
    Недостатки:
    Пока не бачила

Вітаємо! Дякуємо Вам за чудовий відгук! Нам надзвичайно важливо знати, що Ви задоволені своїм придбанням.

• Сергій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет изделия: Синий

Користуюсь два місяці досить потужний,невеликий розмір, можна користуватись як повноцінним пилососом так і від'єднавши половину труби що дуже зручно.Очікував майже два тижні товар з ЕС але воно того варте.Все з'єднується досить щільно та надійно.Фільтр можна мити під краном і потім гарно висушити що досить зручно.Багато місця не займає це добре для зберігання.Загалом класна річ у кого невелика квартира.

Достоинства:
    Невеликий розмір,компактне зберігання
    Недостатки:
    Немає куди намотати провід,просто лежить поруч.
  • Юрій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет изделия: Синий

три місяці користування, пилососом задоволені

• Віктор Л***

Отлично работает.

• Алла
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет изделия: Синий

Гарний пилосос за свої кошти
    Свою функцію виконую

• Юрій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет изделия: Синий

Пилосос працює як і повинен. На свою ціну нормальний.

Достоинства:
    Пилососить
    Недостатки:
    Дуже твердий кабель, постійно перекручується і закручується. Це мабуть основний недолік. Також режим тільки один, турбо-режиму немає, але на таку ціну думаю це нормально.
  • Лиана
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет изделия: Синий

За такі гроші пилосос просто казка. Для щоденного підтримання чистоти на полах підходить чудово, дрібний мусор збирає з усіх поверхонь як плитка так і килим. Так, для генерального прибирання не підходить але він і не для цього, є більш дорогі і потужніші пилососи. Сторонніх запахів нема як від самого виробу так і від мотора при роботі.

Достоинства:
    Легкий, не шумний, з килимами справляється.
    Недостатки:
    Можливо комусь буде недоліком що трубка не згинається і нема ліхтариків на основній щітці.
  • Марина К***
    Продавец: RozetkaEU. Цвет изделия: Синий

Купляла не тут, але хочу поділитись враженнями. Дуже вдала покупка. Пилосос - просто мрія хазяйки. Мені є з чим порівнювати, тому ї пишу такий відгук. Порадував захист меблів на основній щітці. Також, хочу відмітити комплектацію - все необхідне і нічого зайвого. А довжина дроту, то взагалі радість - досягає всіх куточків кімнати. Пилосос потужний, гарний на вигляд, з дуже зручною системою очищення.

Достоинства:
    Пилосос потужний, гарний на вигляд, з дуже зручною системою очищення.
    • Владислава Д***

Вітаю! А як він справляється з ковровим покриттям? Є такий досвід? Дякую!

• Марина К***

Добрий день, Владислава Дмитриева! Килим чистити не пробувала.