- Світлана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Для школи,замість підручників підходить.
- Юлія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чохла і захисного скла не було. Придбали для навчання(щоб донька підручники до школи не носила) з цією задачею впорався. Але на більше не спроможний
- Роман
А де написано про чохол і скло?
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Звичайний супер повільний планшет для дитини. Ставлю 1 зірку за відсутність захисного скла та чохла!!!
- Достоинства:
- Дешевий.
- Недостатки:
- відсутність захисного скла та чохла!!!
Представник постачальникаДоброго дня, в комплектації даного планшету не передбачено чохол та захисне скло.
- Дар'я С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За свої гроші для перегляду відео, месенджерів і тд годиться, але на більше ні, довго думає. Але повторюсь за такі гроші то все ок
- Достоинства:
- Недостатки:
- Дуже довго думає
- Ольга Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
У попередніх відгуках було вказано, що в комплектацію входять захисне скло та чохол. У цій покупці їх не було. Сам планшет на свою ціну нормальний, багато від нього очікувати не варто. Достатньо довго намагався підключитися до WiFi.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Повільний, без чохла та захисного скла як у попередніх покупців
- Наталія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Так я забрала вчора його але є мінус, чому батарея сідає бистріше? А так все добре. Далі будем бачити як буде працювати
- Достоинства:
- Є чохол і скло за те дякую.
- Недостатки:
- Сідає батерея до 40 в Далі помало
- ДЕНИС А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сподобався працює на
- Достоинства:
- Чохол та захистне скло
- Недостатки:
- Не має.
- Наталія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пару днів попрацював нормально, а зараз ужасно зависає і глючить
- Наталія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний планшет за невеликі кошти
- Достоинства:
- В комплекті чохол і захисне скло
- Олена Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все добре,повна комплектація,рекомендую
- Достоинства:
- Повна комплектація
- Закия Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вчера забрала планшет,на первый взгляд всё хорошо.Приятно ,что в комплекте есть чехол. Но вот защитное стекло из комплекта пришло разбито,очень огорчило и испортило впечатление.
- Достоинства:
- Комплектация, планшет.
- Недостатки:
- Защитное стекло в комплекте пришло разбитым.
- Вера А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вроде пока нормально работает, спасибо
- Достоинства:
- Недостатки:
- Пока не знаю
- Вера А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вроде всё нормально, но только завтра придёт мастер и научит меня пользоваться планшетом
- ДмитроПродавец: Rozetka
Ви пишете, що в комплекті є швидка зарядка. Будь ласка, надайте характеристики зарядного пристрою та вкажіть, за який час він повністю заряджає пристрій.
Представник постачальникаДоброго дня, дякуємо за запитання, підкажіть де саме вказано що в комплекті є швидка зарядка?
- Дмитро
У додаткових характеристиках товару!
- Дмитрий Б***
Додаткові характеристики
Графічний процесор: ARM Mali-G52-2EE
3 режими комфорту для очей
Вбудовані стереодинаміки
Швидка зарядка
Wi-Fi: 802.11a/b/g/n/ac/ax (2.4GHz, 5GHz, WiFi6)
Bluetooth 5.0
в описание характеристик она есть.это значит ,что поддерживает.а комплектации я не увидел,скорее всего приехало дешовое зарядное на 1 ампер,которое будет заряжать часов 6.