Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Планшет Blackview Tab 50 Wi-Fi 4/128GB Grey (6931548314004)

• Інна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой. Оперативная память: 4 ГБ. Встроенная память: 128 ГБ

Батарея зовсім не тримає,навіть якщо не користуватися,він просто розряджається

Достоинства:
    Недостатки:
    Швидко сідає батарея ,не рекомендую
  • Євгеній К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Оперативная память: 4 ГБ. Встроенная память: 128 ГБ

Ящо для дитини щоб полсто був то річ хороша, для себе категорично НЕ РЕКОМЕНДУЮ!!!
    брав чисто для фільмів і ютубу але він і з цією задачею не впорався, висить в довго думає не грузить фільми онлайн

Достоинства:
    Дешевий
    Недостатки:
    Тупий і довго думаючий,

Доброго дня.
      У випадку технічних несправностей, зверніться до офіційного сервісного центру або до магазину, де придбали товар.

• Олександр

А что можно хотеть от проца из ТВ приставки?))

• Жанна

Немає швидкої зарядки, хоча в описі вказано, що є.

Достоинства:
    Багато пам'яті, великий екран
    Недостатки:
    Інколи зависає, довго думає, коли заходити і додатки
  • Олексій Л***

Якість погана

• Наталья Д***

Все супер! Ребенок доволен!

Добрий день
      Дякуємо за відгук
      Гарного користування

• Александр К***

Не рекомендую продавца. Оплатил онлайн,ждал 4 дня,в день когда курьер должен был привезти мне сказали,что планшеты закончились. Это как понимать?