Отзывы покупателей о Планшет Blackview Tab 20 Wi-Fi 4/64GB Blizzard Blue (BV_Tab_20_BE)

Оценка пользователей 4.27/5
  • Наталия Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Оперативная память: 4 ГБ. Встроенная память: 64 ГБ

Замовила планшет , і замовила 1 рік гарантії, комплектація планшету супер захисне скло, чохол - все супер .Але ні чеку ні гарантії я не побачила . Як я зможу доказати в сервісному центрі, що маю гарантію????

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності.
      За необхідності, гарантійний талон можливо сформувати в особистому кабінеті.
      Для цього, будь ласка:
      - авторизуйтеся на нашому сайті чи в додатку;
      - перейдіть за посиланням або відкрийте розділ "Мої замовлення" в додатку;
      - виберіть необхідне замовлення, натисніть напис «Гарантійний талон»;
      - виберіть товар та натисніть "Завантажити";
      - дочекайтеся завантаження файлу.
      Деталі за посиланням .

• Юрій Г***

Неробочий bluetooth. В решті вроді норм

• Юрій Г***

Все норм..охрана отмєна
      5 зірок..пушка девайс

Доброго дня!
      Дуже дякуємо вам за відгук,
      залишайтеся з нами і приємного користування!

• Євген
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Оперативная память: 4 ГБ. Встроенная память: 64 ГБ

Чудовий пристрій за свої гроші. З Ютубом та серфінгом справляється чудово. Середній звук - вистачає з запасом. Процессор не для важких 3d ігор. Аккумулятор тримає добре. Гарний комплект: чохол, зарядний пристрій, наклеїна захисна плівка та додатково поклали скло. З недоліків, як на мене підтримка лише 10 ватної зарядки. В цілому пристрій дуже сподобався за цю ціну.

Достоинства:
    Автономність, 10.1' екран, комплектація, ціна
    Недостатки:
    10w зарядка, процессор

Вітаємо!
      Дякуємо за відгук, користуйтеся із задоволенням)

• Володимир П***

Все Супер.

Достоинства:
    Отлично.

Вітаємо! Дякуємо за відгук! Раді, що покупка сподобалась Користуйтеся із задоволенням!

• Геннадій К***

Планшет гарний чіткість гарна.в міру швидкості якщо не грузити все що заманеться. Звук гарний.за цю ціну відповідає.

Достоинства:
    Не дорогий.
    Недостатки:
    Ложіть чек гарантії паперовий щоб не скачувати з сайта.

Вітаємо!
      Дякуємо за відгук!
      Раді, що покупка сподобалась Користуйтеся із задоволенням!

• Виталий

Неплохой планшет за небольшие деньги,подойдет для учебы ,просмотра видео

Достоинства:
    Пока все норм.Комплектация
    Недостатки:
    За такие деньги нет
  • Катерина Ш***

Замовляли сину на подарунок. Для мультиків і декількох ігор дуже непогано.
    На відео хороший звук. Батарею тримає добре.
    За таку ціну ну дуже хороший планшет.
    І наскільки я зрозуміла, то вже поклеїна плівка(скло теж є)

• Сабурова Л***

Товар пришло быстро, всё работает, комплектация огонь, всё чётко, спасибо большое

Дякуємо вам за відгук!
      Раді чути, що планшет виправдав очікування та Ви залишилися задоволені покупкою!

• Павло В***

Шкода, що планшет зняли з продажу. Ми купили й дуже задоволені. Швидкий, зручний, не зависає і не глючить. В комплекті чохол-книжка й захисне скло... все чудово! А на Розетці, бачу, було достатньо кількох перших негативних відгуків - й усе, продажів нема.

Достоинства:
    Швидкий, зручний, сучасний. Металевий корус. Чохол-книжка й захисне скло в комплектації.
    Недостатки:
    Не виявили.

Добрий день! Щиро дякуємо вам за гарний відгук. Нехай користування буде приємним!
      Планшет Blackview Tab 20 Wi-Fi доступний далі для покупок, тож сміливо можна рекомендувати друзям, рідним та близьким!

• Павло В***

Взяв на подарунок дружині. Задоволена)

Достоинства:
    Швидкий, сучасний, великий екран, металевий корпус, повна комплектація, в т. ч. чохол-книжка і захисне скло.
    Недостатки:
    Не виявив.

Дякуємо за відгук! Раді чути, що планшет вам сподобався і все працює чудово. Насолоджуйтесь користуванням!

• Леонід Л***

Отримав товар з бракованим екраном.
    Вже близько двох тижнів не можу отримати заміну.
    Rozetka абсолютно не вміє працювати. Видавали товар півгодини, забирали на сервіс близько 40 хвилин. Тепер вже більше години не можуть повернути давно оплачений товар, при тому що до того вимучили мене чисельними дзвінками уточненнями та імейлами. Всю необхідну інформацію я їм надав, сказали - можете забирати, а на точці видачі не віддають. Rozetka стала дном

Нам дуже прикро, що у вас виникла така неприємна ситуація. Розуміємо, як сумно отримати несправний товар і чекати на заміну стільки часу. На жаль, питання з поверненням і сервісом вирішує безпосередньо Rozetka, але ми щиро сподіваємося, що ситуація вже розв’язалася і ви користуєтеся своїм планшетом без жодних проблем. Дякуємо, що поділилися відгуком — він допомагає нам покращувати сервіс.

• Леонід Л***

Розетка не надала чек на товар. Надали щось, що нагадує чек але там відсутня назва товару і майже неможливо прочитати текст. Це нова практика розетки, яка обмежує права клієнтів. Гарантійний талон, який сказали завантажити в особистому кабінеті, відсутній. Це при тому, що я купив додаткову гарантію, а мені її не видали ні в пункті видачі ні в кабінеті. Телефону для зв'язку у розетки не існує - це зневажливе ставлення ставлення до клієнтів. Змушуєте витрачати на вас додатковий час. Вимагаю надати в повному обсязі оплачену документацію

Добрий день! Нам дуже прикро, що виникла така ситуація.
      Оформлення документів та гарантії здійснює безпосередньо Rozetka, тому просимо вас звернутися:
      - у службу підтримки Rozetka через чат у вашому особистому кабінеті або за формою зворотного зв’язку на сайті;
      - або у пункт видачі Rozetka у вашому місті, щоб перевірити документи на місці.

• Анна Г***

Рекомендую

Доброго дня! Дуже дякуємо вам за відгук, залишайтеся з нами і приємного користування!