- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой. Оперативная память: 12 ГБ. Встроенная память: 256 ГБ
Батарея не відповідає дійсності
- Недостатки:
- Батарея
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка за посиланням: ссылкаабо на електронну пошту: [email protected]
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой. Оперативная память: 12 ГБ. Встроенная память: 256 ГБ
Комплектація та якість нам сподобалась. Придбав для дружини. Налаштував, покрокова інструкція мені сподобалося. Далі буде видно.
- Ігор І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Оперативная память: 12 ГБ. Встроенная память: 256 ГБ
Доброго вечора, питання по комплектації( тільки зараз з чохла дістав і побачив) у мене відсутність ключ-скріпки та лотка, чи мені прийшла др ревізія?
- Достоинства:
- Великий екран, приємно дивитись відео( для цього і брав у відрядження), фото і шустро працює в браузері.
- Недостатки:
- У мене некомплект ( чи інша ревізія) , якщо хтось для ігор такий бажає, ставив одну diablo immortal - тягне з фрізами на нізах
- Севастьянова Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Оперативная память: 12 ГБ. Встроенная память: 256 ГБ
Скажіть будь ласка як повернути товар. Батарея дуже бистро виходить по нулям. Зі 100% батареї гри в роблекс за дві години і сорок хвилин столо 10% батареї.
Дуже погана.- Достоинства:
- Розмір єкрана
- Недостатки:
- Батарея не виконує свлї функції, тримає дві години.
Експерт RozetkaДоброго дня!
Дякуємо за звернення.
З умовами повернення товару протягом 14 днів Ви можете ознайомитися за посиланням .