Отзывы покупателей о Одеяло пуховое MirSon KARMEN №1855 кассетное Bio-Beige 90% серый Bio пух 200x220 см Зима+ (2200003014273)
- Артем Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Довго шукав теплу, але легку ковдру. Це топ!
Щиро дякуємо за ваш відгук!
Раді чути, що пухова ковдра MirSon Bio-Blue Зима+ стала для вас саме тим варіантом, який ви шукали — теплою, але водночас легкою.
Дякуємо за оцінку — дуже приємно чути, що для вас це топ
Бажаємо затишного сну й гарного настрою щодня!
- Ярослава Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Купували на подарунок, дуже гарна і тепла ковдра) Ціна повністю виправдана!
Щиро дякуємо за ваш відгук!
Раді чути, що пухова ковдра MirSon Bio-Blue №1855 стала чудовим подарунком і залишила приємні враження.
Ми вдячні за високу оцінку якості та справедливу оцінку ціни — це для нас дуже важливо!
Дякуємо за довіру та бажаємо тепла й затишку
- Єлизавета А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Ковдра дуже тепла і якісна. Наповнювач розподілений рівномірно, не збивається.
Щиро дякуємо за ваш відгук!
Раді, що пухова ковдра MirSon Bio-Blue №1855 вам підійшла та виправдала очікування.
Приємно чути, що ви оцінили тепло, якість та рівномірний розподіл наповнювача — це саме ті характеристики, які ми прагнемо забезпечити в кожному виробі.
Дякуємо за довіру до MirSon
- Марія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220
Купила цю ковдру 25.11.2021, прийшов час її викинути. Нажаль, через 2 роки вона дуже зсунулася у квадратиках, ще рік я розбирала її руками, зараз це просто пусті прогалини. Так, вона була перші пару років супер пухка, але всілася. Не думала, що їй час це максимум 4 роки…. Думала довше. Мерзну, холодно під нею і це вдома 23-24 градуси.
- Достоинства:
- Була перші роки чудова
- Недостатки:
- Після прання її розбити просто не реально, вся збилася
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук і щиро шкодуємо, що ковдра не виправдала очікувань у довгостроковому користуванні.
Звертаємо вашу увагу, що пухові вироби категорично заборонено прати у звичайних умовах. Прання, особливо без спеціального обладнання та засобів, призводить до:
збивання пуху в грудки,
втрати об'єму,
утворення пустот у квадратах ковдри.
Для збереження якості таких виробів рекомендовано хімчистку або спеціалізовану аквачистку, яка не порушує структуру наповнювача.
- СаняОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 220x240
Якість тканини добра, але можна знайти ковдри не гірші за якістю але набагато дешевші. Якщо подивитися скрізь ковдру на світло, то видно що наповнювача там зовсім трішки і його нема зовсім там де ковдра прострочена нитками. Купляв дві ковдри таких, але наступного разу візьму щось інше, не побачив сенсу переплачувати, та і засмутило що наповнювач не по всій площині ковдри.
- Достоинства:
- Якісна тканна
- Недостатки:
- Там де прострочена ковдра, зовсім нема наповнювача і буде чи воно тепле в зимку не знаю.
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Заздалегідь приносимо вибачення за завдані незручності. Будь ласка, зв'яжіться з відділом контролю якості за телефонами, зазначеними на вшивній бірці виробу або на офіційному сайті виробника, ми намагатимемося якнайшвидше вирішити/врегулювати питання. Упевнені, що зможемо допомогти у вирішенні цієї ситуації. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців!
- Юрий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220
Ковдра класс, дякую Вам.
- Сергей М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220
На удивление качественное изделие, легкое и теплое одеяло. Все размеры соответствуют заявленным, родная упаковка в сумочку удобная для переноски.
- Достоинства:
- Легкое и теплое...
- Недостатки:
- Шуршит немного с непривычки... может для сильно чувствительных людей это проблема - мне не мешает абсолютно...
- ТАТЬЯНАОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 220x240
Одеяло соответствует заявленным размерам. Очень понравилось. Тёплое, не сползает.
- ЕленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 155x215
Покупала пожилому папе, ему очень нравится - одеяло легкое, но теплое. Он под ним не мерзнет, легко сам укрывается, но оно не сползает с него ночью. Пришлось почти сразу после покупки постирать - легко сделала дома в машинке, быстро высохло, чехол не сел, наполнение не сбилось. Однозначно рекомендую!
- Достоинства:
- легкое, теплое, мягкое
- Недостатки:
- не обнаружила
- Геннадий Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Приятное и теплое одеяло по хорошей цене.
- Достоинства:
- Цена, качество
- Анна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220
Все понравилось кроме пятен....
Брала на подаро мужу- Достоинства:
- Красиво
- Недостатки:
- Пятно
- Владислав П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Весто Зима+ прислали Зима...Не хотели заморачиваться с возвратом.
- Викуся
а как вы определили?
- Владислав П***
На этикетке написано.
- Викуся
а можно фото этикетки?
- Станислав И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Весто Зима+ прислали Зима...Не хотели заморачиваться с возвратом...(Товар брали на подарок-и был подарен в день покупки).Минус персоналу за невнимательность,или пересорт на складе...
У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром .- Анастасия
А фото можно бирки которая пришита на одеяле? Пожалуйста
Представник постачальникаДобрый день, уважаемый Станислав! Можете сфотографировать вшивную бирку на вашем одеяле, или фото одеяла. Так как есть подозрение, что ваш отзыв и отзыв который написан ниже - являются фейковыми.
- Марія С***Продавец: Rozetka. Размер: 220x240
На жаль,дуже розчарована даним виробом. Менш аніж за півроку користування ковдра збилась, потоншала, з неї постійно летить пір'я та пух. Втратила свій вигляд.
Жодних нестандартних дій (прання, збивання),які могли би так пошкодити виріб, не проводила.
Не вартує сплачених грошей!
Представник постачальникаДоброго дня! Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми вживатимемо заходів для поліпшення якості роботи нашого магазину і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.
- Ільчук Д***Продавец: Rozetka. Размер: 220x240
Мамі сподобалося ,рекомендую на холодні ночі .
- Дмитро Г***Продавец: Rozetka. Размер: 220x240
Одіяло несподобалось,і шерстить,дубове якесь,немае нічого хорошого в вашому одіялі,але купила,гроші вложила,буду сама спати,думала на подарунок,
- Недостатки:
- Пусті кубіки,щей,погано наполнене,затяжки фу пошиття
- Анастасія Н***
Не купуйте ніколи сіль, бо вона солона. І не дай боже купити цукор - він солодкий!! Власне, саме так я сприймаю Ваш відгук, дежачи під неймовірно шикарною, шуршачою ковдрою, яка навіть не відчувається, що лежить на тілі.
- ОлександрПродавец: Rozetka. Размер: 172x205
Заказав 22.02.2022, 02.04.2022 відмінили.
Гроші до сих пір так і не повернули. - ЮляПродавец: Rozetka. Размер: 140x205
Заказала для детей розовое и голубое, пришло пока только розовое, при осмотре, когда сотрудник розетки открыл сумку с одеялом - посыпались и полетели перья. Легонько хлопнув по одеялу ладошкой - перья были везде и лезли со всех швов. Так же когда начала ощупывать кусочек одеяла - оно оказалось очень тонким и неприятным, очень четко чувствовались огромные перья и палки от них - сантиметров 10 не меньше. Прям представила как больно было бы ночью наткнуться на такое перо, особенно ребенку. От товара отказалась, никому не советую за такую стоимость покупать это недоразумение.
- Достоинства:
- цвет
- Недостатки:
- очень большие перья внутри
- Светлана К***Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Покупала одеяло на подарок мужу под ёлочку. Очень понравилось: лёгкое, теплое, качественно сшитое. На вид - такое тонкое, но очень тепло и уютно под ним. Очень рекомендую, получите удовольствие! Как всегда порадовала Розетка. Вы молодцы! Быстро, бесплатно доставили товар. Очень приятно общаться с вашим персоналом - вежливые, корректные, готовые помочь.
- Достоинства:
- Очень качественное, лёгкое, теплое!
- Недостатки:
- Не нашла