Отзывы покупателей о Одеяло пуховое MirSon KARMEN №1846 кассетное Bio-Beige 90% серый Bio пух 155x215 см Зима (2200003014105)
- Людмила В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Шикарное одеяло, покупали на подарок , получатель остался доволен) Спасибо!
Представник постачальникаЩиро дякуємо за чудовий відгук!
Нам дуже приємно, що пухова ковдра MirSon Bio-Blue 90% пух стала гарним подарунком і викликала задоволення у отримувача.
Нехай вона дарує тепло та комфорт ще довгий час!
- Дмитро Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Приємна на дотик і, як заявлено, гіпоалергенна. Взимку під нею комфортно і не жарко
Представник постачальникаЩиро дякуємо за зворотний зв’язок!
Раді, що пухова ковдра MirSon Bio-Blue 90% пух Зима стала для вас комфортним вибором. Завдяки якісному пуховому наповнювачу та гіпоалергенним властивостям, вона дарує тепло і затишок без зайвого перегрівання.
Нехай ваш сон буде завжди комфортним!
- Ярослав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
На зиму идеальный вариант, очень теплое одеяло. Лучший выбор за данную цену!
Представник постачальникаЩиро дякуємо за ваш відгук!
Раді, що пухова ковдра MirSon Bio-Blue 90% пух, 140x205 см виправдала ваші очікування.
Ваші слова — найкраща оцінка нашої роботи. Нехай вона дарує вам тепло та комфорт усю зиму!
- Туз О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220
3 роки користування. і це мабуть останній рік, бо ковдра швидко почала збиватися і зараз вкриваєшся на 50% тканиною. Не скажу, що вражена якістю. За таку ціну виробнику варто було б забезпечити краще виконання.
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо за Ваш відгук!
Вибачте за незручності. Ми вже розглянули інформацію та передали її відповідальним особам. Вживаємо заходів для покращення якості нашої продукції.
Нам дуже шкода, що виникла така ситуація і гарантуємо Вам, що ми вирішимо цю проблему у найкоротші терміни. Будь ласка зверніться до нас у відділ контролю якості за контактами, які вказані на вшивних бірках або на офіційному сайті виробника. Компенсація транспортних видатків та Вашого часу ми покриємо повністю. Ще раз перепрошуємо за спричинені незручності, сподіваємося на Вашу лояльність, а ми зробимо все можливе для оперативного вирішення проблеми.
- Имангуль М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 172x205
Купила тут ковдру
Пірья мало в ковдрі
І з часом вона збивається і суто спиш під бавовняною тканиною.
Надіюсь вирішуть це питання і буде якась компенсація!!!!
Я в шоці від такої якості.
Все руки не доходили відгук написати
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо за Ваш відгук!
Перепрошуємо за незручності.Наповнювач пружний, шовковистий на дотик не збивається та добре відновлює форму після прання та використання.Сама ковдра легка у догляді, добре тримає форму та відрізняється довгим терміном експлуатації. Маємо зазначити, що вироби з пуху та пера не підлягають обміну та поверненню.
- Анна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Хороша ковдра))Мені подобається)
Купувала раніше у іншого виробника також з біопуху,але по якості звісно ця краще набагато,більш пухкіша,приємніша тканина на дотик ,та сам наповнювач при користуванні не збивається,а залишається своєї форми!Рекомендую!- Достоинства:
- Багато
очень хорошее качество!)
- Бобер Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
ковдра чудовоъ якості
- Виктория С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Очікувалось, шо ковдра буде з пуху, а не з пір'я. В іншому все ок. Пір'я трохи вилізає, але не критично.
- Достоинства:
- Тепле легке
- Недостатки:
- Воно не пухове, а пір'яне
- Алина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Около двух месяцев назад купила такое одеяло ребёнку-это худшее одеяло, которое когда-либо покупала. Всё перо и пух вылазят наружу в пододеяльник, вся комната ребёнка в этом пуху. Сегодня убрала из комнаты и не знаю что с ним делать… Придётся выбросить.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Ужасно вылазит пух и даже большие перины
- ТатьянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Одеяло греет хорошо, не тяжёлое, спать комфортно.
- Анна Г***Продавец: Rozetka. Размер: 200x220
Очень красивое.Купила на подарок мужу.
- Достоинства:
- Красивое легкое
- Недостатки:
- Пока не обнаружено