Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Одеяло антиаллергенное MirSon Hand Made Carmela №1337 200x220 см 3M ТМ THINSULATE ТМ Деми (2200001527485)

Оценка пользователей 4.5/5
  • Єгор Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

Сподобалося, що вона антиалергенна, бо в мами чутлива шкіра. Дякую MirSon за якість!

Дякуємо за Ваш чудовий відгук!

Раді, що ковдра MirSon 3M Thinsulate №1337 Carmela Hand Made виправдала Ваші очікування

Особливо приємно, що її антиалергенні властивості виявилися важливими для Вашої мами та забезпечили комфортний відпочинок. Щиро дякуємо за довіру до продукції MirSon та теплі слова про якість!

Бажаємо Вашій родині затишних, комфортних і спокійних ночей!

• Дмитро С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

Пошиття якісне, ковдра акуратна. Дякую!

Дякуємо за ваш відгук!

Нам дуже приємно, що ковдра MirSon 3M Thinsulate №1337 Carmela Hand Made вам сподобалась і ви оцінили якість пошиття та акуратність виробу.

Дякуємо за довіру до нашого бренду.

Будемо раді вашим наступним замовленням.

З повагою,
      Команда MirSon

• Сергей С***
    Продавец: Rozetka. Размер: 155x215

Одеяло очень хорошее не парит что самое главное для умеренной зимы как подходит,пользуемся уже месяц все отлично,прошито качественно!

• Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

Ковдра чудова! М`якенька, легенька, якість пошиття відмінна. Фото на сайті відповідає реальності.

Представитель бренда

Добрый день, уважаемая Наталья! Спасибо, что выбрали именно нашу продукцию. Заранее приносим свои извинения за причиненные неудобства. Свяжитесь, пожалуйста, с отделом контроля качества по телефонам, указанным на вшивной бирке изделия и мы постараемся как можно быстрее решить/урегулировать вопрос. Уверены, что сможем помочь в решении данной ситуации. Всегда рады видеть Вас среди своих покупателей!

• Валентина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 172x205

Ковдра сподобалася. Тепла, не парить. Замовляла цього виробника ще наволочки, підковдру, простині та рушники - прийшли не того розміру, наволочки взагалі на кілька см не відповідають. Тому вже не впевнена, що ковдра класна. Якщо на 4 замовлення стільки браку, то відповідно на виробництві немає ніякого контролю якості. Реально розчарована, і ковдра вже не радує. Може в середині не той наповнювач, що заявлений - раз така якість товарів, то й це може бути.

Достоинства:
    тепла, не парить
    Недостатки:
    не побачила поки що, але не впевнена що їх немає