Отзывы покупателей о Одеяло антиаллергенное MirSon BIANCO №0774 155x215 см Tencel Деми (2200000144744)
- Борис Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Дуже м'яке і якісне. Ціна відповідає рівню) Дякую!
Представник постачальникаЩиро дякуємо за ваш теплий відгук!
Раді, що антиалергійна ковдра MirSon Bianco Тенсел (Modal) повністю відповідає вашим очікуванням. М’якість, легкість і натуральний модал у складі — все для вашого комфорту.
Нехай вона дарує затишок кожної ночі!
- Юрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Відмінно збалансована ковдра: дуже тепла, але при цьому не жарко спати
Представник постачальникаЩиро дякуємо за чудовий відгук!
Раді, що ковдра MirSon Bianco Тенсел (Modal) 0774 демі виправдала ваші очікування. Тенсел чудово регулює тепло та вологу, тому забезпечує комфортний сон у будь-яку пору.
Нехай служить вам довго і дарує лише приємні ночі!
- Ілля С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Ковдра дуже легка, але при цьому затишна
Представник постачальникаДоброго дня! Щиро дякуємо вам за такий теплий відгук
Раді, що ковдра сподобалася вам своєю легкістю та водночас затишком. Нехай вона дарує комфортний і спокійний сон у будь-яку пору року!
Будемо раді бачити вас знову
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220
Ставлю цьому товару 3 зірки, бо товар не відповідає ні фотографіям, ні опису
П.с. Розетка тільки не прибирайте 3 зірки, як ви зробили це на попередньому коментарі)))
Показуйте реальні відгуки за те,що продаєте, а не відредаговані вашими модераторами !!!
Як можна оглянути ковдру на її цілісність, якщо пакування іде в запаяному целофановому пакеті і в магазині немає змоги перевірити товар, поки не оплатиш ???)
На фото одна ковдра, по факту отримали взагалі іншу!
І як Ви розумієте не таку гарну як на фото))
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо за відгук!
Перепрошуємо за незручності.Стосовно вирішення питання Ви можете звернутися на наш офіційний сайт.
Нам дуже шкода, що виникла така ситуація і гарантуємо Вам, що ми вирішимо цю проблему у найкоротші терміни. Будь ласка зверніться до нас у відділ контролю якості за контактами, які вказані на вшивних бірках або на офіційному сайті виробника. Компенсація транспортних видатків та Вашого часу ми покриємо повністю. Ще раз перепрошуємо за спричинені незручності, сподіваємося на Вашу лояльність, а ми зробимо все можливе для оперативного вирішення проблеми.
- Стружко Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220
дуже легка, комфортно спати під нею
- Достоинства:
- легка
- Недостатки:
Представитель брендаДобрый день, уважаемая Татьяна! Спасибо, что выбрали именно нашу продукцию. Нам очень приятно, что Вы нашли время оставить положительный отзыв и остались довольны качеством приобретенного товара. Уверенны, что продукция MirSon принесет уют и комфорт в Ваш дом. Всегда рады видеть Вас среди своих покупателей. Приятных и удачных Вам покупок!
- Климков П***
Здравствуйте а подойдёт ли такой размер одеяла на односпальную кровать?
- Виталий О***Продавец: Rozetka. Размер: 200x220
Немає чохла для зберігання, пакування відстійне, як для ковдри за не малі гроші, наче ти купив целофановий пакет за 50 копійок… плюс зверніть увагу яке воно «стьогане».. на фото розетки воно красиво і добре прострочене, а вживу… самі все побачите
Розчаровані…
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо за Ваш відгук!
Перепрошуємо за незручності.Ковдру наразі відправляємо в пакеті, інформацію на сайті замінимо.
- Малярчук А***Продавец: Rozetka. Размер: 220x240
Мы пользуемся круглый год этим одеялом. Демисезонный вариант нам очень подходит в доме тепло, хлопковый натуральный чехол, натуральный наполнитель тенцел. Мы остались довольны своей покупкой.
- Климков П***
Здравствуйте а подойдёт ли такой размер одеяла на односпальную кровать?