Топи продажів

Отзывы покупателей о Одеяло шерстяное MirSon Carmela №0335 172x205 см Шерсть Зима (2200000144027)

Оценка пользователей 4.71/5
  • Анна Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

Вже тиждень сплю під цією ковдрою.
    Тепла. Легка. Тоненька

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Поки немає

• Марина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

Чудова ковдра, якiсть матерiалу топова!

Вітаємо!

Щиро дякуємо вам за відгук.

Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені якістю ковдри та матеріалів, з яких вона виготовлена. Ми раді, що виріб виправдав ваші очікування та подарував комфорт під час відпочинку.

Бажаємо вам затишку, тепла та комфортного сну!

• Ірина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 155x215

Купила ковдру, прийшла в сумці, це зручно. В кімнаті температура 17-18 градусів вночі, боялась, що змерзну, але ні, до того ж ковдра легка і повітряна. Хіба що зверху ще покривало в мене і взагалі тепло тоді. В кого в кімнаті 20+ буде може навіть спекотно трохи

Достоинства:
    Легка, тепла, якісно прошита
  • Галина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 172x205

Ковдра хорошої якості, шви виконані акуратно. Не дуже пухка, але тепла.

Достоинства:
    Натуральна тканина, вовна
    Недостатки:
    Поки не виявлено
  • Петюх А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220

Одеяло тонкое и легкое, но тёплое-хоть спи с открытым балконом, качественно и стильно пошито, что приятно -бирка «made in Italy»

Достоинства:
    Легкое, тёплое, дышит
  • Олександра К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 220x240

Хороша ковдра, але розмір не 220*240, а 210*250.
    Все в цій ковдрі добре (вона тепла, приємна на дотик і гарного кольору), але навіть не уявляю як підбирати підковдру, адже розмір не відповідає заявленому.

Достоинства:
    Якість матеріалів, тепло.
    Недостатки:
    Помилка в розмірі

Щиро дякуємо вам за детальний відгук

Нам дуже приємно, що ви оцінили якість матеріалів і тепло ковдри.
      І водночас приносимо вибачення за незручності через невідповідність розміру.

Ми обов’язково приймемо це до уваги та передамо інформацію на перевірку.

• Андрій Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

Ковдра тепла. Дитина задоволена.

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:

Щиро дякуємо за ваш відгук про вовняну ковдру MirSon Carmela 0335 (зима) 140x205 см! Нам дуже приємно, що ковдра вам сподобалась і дитина задоволена — це для нас найкраща оцінка.
      Раді, що ви відзначили якість продукції та не знайшли жодних недоліків. Ми й надалі працюємо над тим, щоб наш текстиль був максимально комфортним і надійним.
      Звертайтесь, якщо буде потрібно щось ще — завжди раді допомогти!

• Ирина Т***
    Продавец: Rozetka. Размер: 172x205

Брала на Розетке по акции, на пункте выдачи осветление не позволило рассмотреть не понятные разводы. К самому одеялу пока претензий нет, скорее всего магазин делает скидки именно по причине небольших дефектов.

Достоинства:
    Приятное, посторонних запахов нет
    Недостатки:
    Ткань с дефектами
      Эксперт Rozetka.ua

Добрый день, Ирина! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику через форму обратной связи (внизу страницы) для решения проблемы, мы с Вами свяжемся в ближайшее время. В будущем, пожалуйста, используйте эту форму.

• Ирина Т***

Одеяло заменили, спасибо

• Юлия
    Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

Замовила цю ковдру. На сайті написано, що відправимо сьогодні (спеціально шукала з відправкою сьогодні). Але після того як замовлення сформувалось, написали, що відправка 26 грудня. Доздвонитись та відмінити замовлення неможливо, з'єднання з оператором нема та ніхто не передзвонив. Відмовлююсь від замовлення!

Недостатки:
    Технічне обслуговування сайту на низькому рівні
    • Ірина

чат бот працює на сайті!

• Гость
    Продавец: Rozetka. Размер: 200x220

Общий вес изделия 5580г ? Ничего не напутали? Наполнитель 1800г ? Т.е. вес ткани 3780г?

Эксперт Rozetka.ua

Добрый день! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику для уточнения информации и решения вопроса.

Эксперт Rozetka.ua

Добрый день, Гость! Вес одеяла 3550 г. Информация будет исправлена в ближайшее время.