Отзывы покупателей о Одеяло шерстяное MirSon Carmela №0335 172x205 см Шерсть Зима (2200000144027)
- Анна Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Вже тиждень сплю під цією ковдрою.
Тепла. Легка. Тоненька- Достоинства:
- Недостатки:
- Поки немає
- Марина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Чудова ковдра, якiсть матерiалу топова!
Представник постачальникаВітаємо!
Щиро дякуємо вам за відгук.
Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені якістю ковдри та матеріалів, з яких вона виготовлена. Ми раді, що виріб виправдав ваші очікування та подарував комфорт під час відпочинку.
Бажаємо вам затишку, тепла та комфортного сну!
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 155x215
Купила ковдру, прийшла в сумці, це зручно. В кімнаті температура 17-18 градусів вночі, боялась, що змерзну, але ні, до того ж ковдра легка і повітряна. Хіба що зверху ще покривало в мене і взагалі тепло тоді. В кого в кімнаті 20+ буде може навіть спекотно трохи
- Достоинства:
- Легка, тепла, якісно прошита
- ГалинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 172x205
Ковдра хорошої якості, шви виконані акуратно. Не дуже пухка, але тепла.
- Достоинства:
- Натуральна тканина, вовна
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Петюх А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220
Одеяло тонкое и легкое, но тёплое-хоть спи с открытым балконом, качественно и стильно пошито, что приятно -бирка «made in Italy»
- Достоинства:
- Легкое, тёплое, дышит
- Олександра К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 220x240
Хороша ковдра, але розмір не 220*240, а 210*250.
Все в цій ковдрі добре (вона тепла, приємна на дотик і гарного кольору), але навіть не уявляю як підбирати підковдру, адже розмір не відповідає заявленому.- Достоинства:
- Якість матеріалів, тепло.
- Недостатки:
- Помилка в розмірі
Представник постачальникаЩиро дякуємо вам за детальний відгук
Нам дуже приємно, що ви оцінили якість матеріалів і тепло ковдри.
І водночас приносимо вибачення за незручності через невідповідність розміру.
Ми обов’язково приймемо це до уваги та передамо інформацію на перевірку.
- Андрій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Ковдра тепла. Дитина задоволена.
- Недостатки:
Представник постачальникаЩиро дякуємо за ваш відгук про вовняну ковдру MirSon Carmela 0335 (зима) 140x205 см! Нам дуже приємно, що ковдра вам сподобалась і дитина задоволена — це для нас найкраща оцінка.
Раді, що ви відзначили якість продукції та не знайшли жодних недоліків. Ми й надалі працюємо над тим, щоб наш текстиль був максимально комфортним і надійним.
Звертайтесь, якщо буде потрібно щось ще — завжди раді допомогти!
- Ирина Т***Продавец: Rozetka. Размер: 172x205
Брала на Розетке по акции, на пункте выдачи осветление не позволило рассмотреть не понятные разводы. К самому одеялу пока претензий нет, скорее всего магазин делает скидки именно по причине небольших дефектов.
- Достоинства:
- Приятное, посторонних запахов нет
- Недостатки:
- Ткань с дефектами
Эксперт Rozetka.uaДобрый день, Ирина! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику через форму обратной связи (внизу страницы) для решения проблемы, мы с Вами свяжемся в ближайшее время. В будущем, пожалуйста, используйте эту форму.
- Ирина Т***
Одеяло заменили, спасибо
- ЮлияПродавец: Rozetka. Размер: 140x205
Замовила цю ковдру. На сайті написано, що відправимо сьогодні (спеціально шукала з відправкою сьогодні). Але після того як замовлення сформувалось, написали, що відправка 26 грудня. Доздвонитись та відмінити замовлення неможливо, з'єднання з оператором нема та ніхто не передзвонив. Відмовлююсь від замовлення!
- Недостатки:
- Технічне обслуговування сайту на низькому рівні
- Ірина
чат бот працює на сайті!
- ГостьПродавец: Rozetka. Размер: 200x220
Общий вес изделия 5580г ? Ничего не напутали? Наполнитель 1800г ? Т.е. вес ткани 3780г?
Эксперт Rozetka.uaДобрый день! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику для уточнения информации и решения вопроса.
Эксперт Rozetka.uaДобрый день, Гость! Вес одеяла 3550 г. Информация будет исправлена в ближайшее время.