- Юлія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Купили таку ковдру додому, будемо тестувати) Але поки що все дуже подобається, пошиття хороше, строчка рівна
Представник постачальникаЩиро дякуємо за ваш вибір і відгук!
Раді, що ковдра MirSon №1651 Eco Light White (зимова, 140*205 см, евкаліптова) справила на вас хороше перше враження.
Якісне пошиття та комфорт — одні з наших головних пріоритетів.
Нехай ковдра подарує вам тепло й затишок у холодну пору року!
- Богдан С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Вирішив на зиму утеплитися і купив таку ковдру, багато моїх знайомих хвалили саме її) В цілому, мені вона теж сподобалася. Дуже тепла і зовсім не важка!
Представник постачальникаЩиро дякуємо за довіру та чудовий відгук!
Раді, що ковдра MirSon №1651 Eco Light White (зимова, евкаліптова, 140*205 см) вас приємно здивувала теплом і легкістю.
Нам дуже приємно, що наш бренд рекомендують знайомі — це найвища оцінка для нас.
Бажаємо вам теплих і комфортних ночей!
- НатальяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Чудовий товар, все сподобалось
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 172x205
Я одеялом недовольна. Покупала зимнее, пришло демисезонное. Я что-то не так поняла ?
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Заздалегідь приносимо вибачення за завдані незручності. Будь ласка, зв'яжіться з відділом контролю якості за телефонами, зазначеними на вшивній бірці виробу або на офіційному сайті виробника, ми намагатимемося якнайшвидше вирішити/врегулювати питання. Упевнені, що зможемо допомогти у вирішенні цієї ситуації. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців!
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 220x240
Ковдра біла, охайна, ніде жодна нитка не стирчить. За таку ціну - якість ідеальна.
Дуже тепла. Коли вимикають опалення - то ковдра рятує. Трішки жорсткувата, але то зовсім не проблема. Під час повітряної тривоги можна поставити біля вікна, гарно захищатиме від уламків.
В характеристиках некоректно вказаний наповнювач. При покупці відкривати не дають, а згорнута вона таким чином, що ярлик зі складом приховано. Склад 50% синтетичне волокно та 50% целюлози. Щодо евкаліпу - не відомо. Можливо, що десь на виробництві колись коала всралася, або працівник льодяник з ментолом та евкаліптом смоктав.- Достоинства:
- Тепле, якісно пошите
- Недостатки:
- Дещо жорстке, в описі невірно вказано склад.
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо за Ваш відгук!
- Alena G***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 155x215
Брала одеяло год назад. Одеяло отличное ! Легкое, теплое , не душное. Даже в неотапливаемой квартире в апреле с неплотно закрытыми окнами под ним было тепло. Еще не стирали. Берите, не пожалеете.
- Недостатки:
- не обнаружены
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 172x205
Ковра чудова, легка, під нею нехолодно, а головне, що тіло дихає під ним. Рекомендую цю ковдру
- Полина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Хорошее одеяло, брала сразу два. Я мерзлячка, а мужу наоборот, всегда жарко, под одеялами было комфортно обоим. Очень легкое и теплое. Не потеешь под ним от духоты. Мужу тоже было в самый раз. Не знаю как будет после стрики и долгого использования, но на данный момент это моя лучшая покупка.
- Достоинства:
- Полно
- ДарьяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 172x205
Одеяло супер, очень понравилось. Не тяжелое, тонкое но не твердое как другие тонкие одеяла. В квартире 20-22 градусов, под одеялом не жарко и не холодно, как раз (пододеяльник сатин).
- Юлия Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 172x205
Прекрасное одеяло, легкое, не сбивается, отличное качество!
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрый день, уважаемая Юлия! Спасибо, что выбрали именно нашу продукцию. Нам очень приятно, что Вы нашли время оставить положительный отзыв и остались довольны качеством приобретенного товара. Уверенны, что продукция MirSon принесет уют и комфорт в Ваш дом. Всегда рады видеть Вас среди своих покупателей. Приятных и удачных Вам покупок!