Отзывы покупателей о Одеяло шерстяное MirSon Eco Light Blue №1640 172x205 см Шерсть супер теплое (2200002653190)
- Оксана М***Отзыв от покупателя. Продавец: SONMIR_homes. Размер: 140x205
Сподобалась. Дякую
- Достоинства:
- Все як описував продавець
- Продавец SONMIR_homes
Вітаємо!
Щиро дякуємо за ваш чудовий відгук! Нам дуже приємно, що товар виправдав ваші очікування.
Раді, що ви оцінили якість виробу)
Користуйтеся із задоволенням!
- Наталія А***Отзыв от покупателя. Продавец: SONMIR_homes. Размер: 200x220
Ковдра тепла, легка, приємно відпочивати.
- Продавец SONMIR_homes
Щиро дякуємо за ваш відгук
Нам дуже приємно, що ковдра дарує вам тепло, легкість та комфортний відпочинок
Бажаємо вам ще більше затишних і спокійних ночей.
- Віта Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Клас, гарненька ковдра,не жарка,на весну буде супер)
- Игорь К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220
Хорошее одеяло, красивое, качество высокое. Подходит для применения при умеренных температурах, т.е. если в квартире слишком холодно понадобится брать более теплое одеяло.
- Достоинства:
- Качество
- Недостатки:
- Не выявлено
- Данило С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Гарний колір, ідеально вписався в кольори кімнати. Сама ковдра тепла, легка, відмінне рішення на зиму.
- Недостатки:
- не помiтив
Представник постачальникаЩиро дякуємо за ваш відгук!
Раді, що ковдра MirSon №1640 Eco Light Blue не лише дарує тепло та комфорт, а й гармонійно доповнила інтер’єр вашої кімнати.
Нехай зігріває вас у найхолодніші зимові ночі
- Віталій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Ковдра легка, приємна на дотик, розмір 140x205 см чітко відповідає напівторному ліжку
Представник постачальникаДякуємо вам за позитивний відгук!
Раді, що ковдра MirSon №1640 Eco Light Blue відповідає вашим очікуванням за комфортом і розміром.
Бажаємо теплих та затишних ночей разом із нашою продукцією
- Єгор К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Купили в дитячий, відмінне рішення за розміром, якість пошиття відмінна. В цілому, цей бренд дуже подобається!
Представник постачальникаЩиро дякуємо за ваш теплий відгук!
Раді, що ковдра MirSon №1640 Eco Light Blue (зимова, вовняна, полуторна) повністю відповіла вашим очікуванням і чудово підійшла для дитячого ліжка.
Дякуємо за довіру до бренду MirSon — нам надзвичайно приємно!
Бажаємо тепла й комфорту щодня
- Маргарита Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Спасибо за быструю доставку. Одеяло теплое,недостатков не обнаружено.
- Достоинства:
- Теплое.
- Недостатки:
- Недостатков нет.
- Юрчук Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Хороша ковдра)якість мені подобається,замовив би ще щось у цього вирообника,розглядаю варіанти)Дякую!
- Недостатки:
- не знайшов
- Сергей Р***Продавец: Rozetka. Размер: 200x220
Брали одеяло месяц назад все супер на осень самый раз не парит спать комфортно под ним,размер идеальный двухспальный,пока не садиться!
- Уляна Я***Продавец: Rozetka. Размер: 155x215
Купила дитині, ковдра приємна на дотик, мякенька, дитині дуже сподобалася, каже що тепло :)
- Достоинства:
- Хороша якість
- Елена Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
В Характеристиках написано что одеяло идёт с подушкой ,где подушка ???я взяла два одеяла подушки ни одной нету вот распаковка фото. Напишите ответ почему нет подушек???
- Достоинства:
- Одеяла хорошие ,отличные .
- Недостатки:
- Не положили подушки
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо за Ваш відгук!
Перепрошуємо за незручності. Ковдру відправляємо без подушки,помилка в описі. Інформацію вже виправляємо.
Нам дуже шкода, що виникла така ситуація і гарантуємо Вам, що ми вирішимо цю проблему у найкоротші терміни. Будь ласка зверніться до нас у відділ контролю якості за контактами, які вказані на вшивних бірках або на офіційному сайті виробника. Компенсація транспортних видатків та Вашого часу ми покриємо повністю. Ще раз перепрошуємо за спричинені незручності, сподіваємося на Вашу лояльність, а ми зробимо все можливе для оперативного вирішення проблеми.
- B.M. Б***Продавец: Rozetka. Размер: 155x215
В целом я довольна этим одеялом :)
- Достоинства:
- Легкое, довольно теплое.
- Недостатки:
- Пока нет.
- Ярослав М***Продавец: Rozetka. Размер: 155x215
А нам испортили покупку.
Заказал 3.09.21 перенесли выдачу с 14 на 17 часов
Пришли за товаром..а нам выносят одеяло в кульке фирменном (он открыт был) и перемотанным стреч пленкой .так ещё цвет не такой как на фото(бледный).и материал одеяла не тот что в описании.на ощупь чувствуется
Так что стыдно компании Мир Сон отправлять одеяло клиенту которое было или с витрины или с возврата.- Достоинства:
- ???
- Недостатки:
- Качество
- Ярослав М***
Цвет на фото бледный а приехал синий яркий
- Валентина
отказались?
- Ярослав М***
Конечно отказались а зачем нам распечатанное одеяло непонятно где оно было.