Заряджаємо на навчання

Отзывы покупателей о Одеяло шерстяное MirSon Eco Light Creamy №1641 140x205 см Шерсть супер теплое (2200002653220)

Оценка пользователей 4.36/5
  • Ярослава З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

Оновила ковдру, тепер спати комфортно. Дякую!

Дякуємо за Ваш відгук!
      Раді, що з новою ковдрою MirSon Eco Light Krem Ваш сон став ще комфортнішим

Бажаємо Вам тепла, затишку та приємного відпочинку!

• Михайло Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

Чохол із м'якої, дихаючої тканини, не шелестить. Після кількох місяців використання ковдра не збилася, не втратила форми, добре тримає тепло.

Дякуємо за ваш відгук!

Нам дуже приємно, що ковдра MirSon №1641 Eco Light Krem виправдала ваші очікування навіть після тривалого використання. Раді, що ви оцінили м’якість і дихаючі властивості тканини, а також здатність ковдри зберігати форму та тепло.

Ми створюємо продукцію, яка дарує комфорт і надійність щодня.

Будемо раді вашим наступним замовленням.

З повагою,
      Команда MirSon

• Богдан В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

Хороший розмір, повністю застебнутий. З плюсів - це класний колір, строчка і вага ковдри.

Щиро дякуємо вам за відгук!
      Нам дуже приємно, що зимова вовняна ковдра MirSon Eco Light Krem вам сподобалася — і розмір, і повна прострочка, і колір, і оптимальна вага. Ми справді приділяємо велику увагу деталям та якості пошиття

Бажаємо вам тепла, затишку та комфортного сну. Дякуємо, що обираєте MirSon!

• Ольга Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 155x215

Вона демісезонна, а не зимова!
    Можливо для когось це буде принципово, хто бере конкретно на холод в квартирі осінню -весною. Добре, що брала бабусі яка мерзне постійно і спить цілий рік під зимовою ковдрою.
    На перший погляд для зими воно тонкувате. Порівняла із своїм зимовим вовняним такої ж фірми.
    Колір відрізняється з фото. Воно більш жовте ніж кремове. Але нам не принципово, хотіли світле і не біле.
    Пакування одноразовий кульок. Хоча за такі гроші це нормально.

Достоинства:
    Красивий колір. Приємна на дотик
    Недостатки:
    Демісезонна, а не зимова

• Руслана Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 155x215

Якісна ковдра, приємна для сну.

Достоинства:
    Колір, склад наповнювача.
    Недостатки:
    Не виявила

• Віталий В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 220x240

Гарна легка ковдра,користуємось і зимою і влітку .

• Алена П***

Сподобалось

Достоинства:
    Користуючись більше року,заказала друге, тепле,легке, не прала ще, а так усім задоволена. Завжди купляла з вовни, від цього виробника вперше. С

• Валерія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220

Ковдра загалом сподобалася (брала розмір 200×220см), якісно пошита, але вага її складає 1600г, хоча в описі зазначено 2220 г. Це або помилка виробництва, або ж невірно складений опис товару. Хотілося б щоб це виправили, аби наступний раз не стикатися з такими неприємними сюрпризами.

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Недостача ваги наповнювача

• Ольга
    Продавец: Rozetka. Размер: 172x205

Хочу застерегти тих, хто збирається зараз купувати саме це товар з 70% знижкою.
    Тиждень тому купила в Розетці аналогічну ковдру в комплекті з подушкою.
    При візуальному огляді все добре, але в пункті видачі відсутні ваги для контролю ваги товару й зважування робила вже дома.
    Вага ковдри = 1420 гр. Різниця в 380 гр - це ж не повітря, яке має бути при розпушуванні наповнювача?!

Відповідно до законодавства такі товари не підлягають обміну/поверненню.

За порадою представника виробника зателефонувала в їх кол-центр. Там сказали, що треба бути товар відправити до їх відділу контролю якості, а потім вони щось вирішать. На мою пропозицію зробити це через їх 2 магазини, що є в м. Києві, сказали що такого не роблять. Тобто заплати за відправку, чекай та не зрозуміло що врешті-решт отримаєшь.

Отак підтримувати вітчизняного виробника. Лотерея.

Недостатки:
    вага на 380 грам менша, Не можливість обміну/поверненню

Доброго дня! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Заздалегідь приносимо вибачення за завдані незручності. Будь ласка, зв'яжіться з відділом контролю якості за телефонами, зазначеними на вшивній бірці виробу або на офіційному сайті виробника, ми намагатимемося якнайшвидше вирішити/врегулювати питання. Упевнені, що зможемо допомогти у вирішенні цієї ситуації. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців!

• Алевтина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

Звичайне одіяло. На вигляд тонке на зиму. В побуті ше не користувались. Прийшло без подушки. (В хаоактеристиці вказано, що з подушкою)

Достоинства:
    Ще не виявили
    Недостатки:
    Прийшло без подушки. В характеристиці заявлено одіяло подушка.

Цей товар йде без подушки.

• ОЛЯ

де ви знайшли там інфо про подушку
      в описі чітков казано одне одіяло

• Елена П***

отличное качество, хорошо пошито,тепленькое

Достоинства:
    Хорошее качество, ткань и наполнитель
    Недостатки:
    Не нашла

• Алексей Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

одеяло классное, запаха у шерсти нету, ткань приятная к телу и цена очень хорошая)

Достоинства:
    Хорошее качество

• Ксенія О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

набор чудовий, ковдра легенька та дуже тепла

Достоинства:
    Якісний товар.

• Анжела Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 220x240

Товар не соответствует характеристики. Наполнитель синтетика, шерсти вообще-то нет. Не рекомендую покупать такое одеяло. Не ведитесь на рекламу, качество отвратительное. Оценке ноль балов.

Достоинства:
    Ноль
    Недостатки:
    Не соответствует характеристике. Очень жаль. Хочу вернуть.

• Катерина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

Тепла, взимку дитина не мерзла, не парить.

Недостатки:
    Не помітила.

• Валентина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 172x205

Все наче б нічого, але шви погано прострочені. В магазині незамітила, так як мало місця було і все не розгорнулось. Дома роздивилась і три шва виявились посередині не прошиті а розірвані. Я вмію шити і виправлю це, але..

Достоинства:
    Легке.
    Недостатки:
    Погані прострочені шви.

• Александр В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 172x205

Для межсезонья, самое то.
    Но я укрываюсь им сверху зимнего и мне комфортно спать.

Достоинства:
    Тёплое.
    Недостатки:
    Нет.
  • Ольга Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

Отличное качество одеяла, мягенькое и теплое! Буду рекомендовать знакомым)

• Марина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

Одеяло классное. И цена доступная, получила очень быстро свой товар. Размеры все идентично такие же как и хотела. Спасибо за быструю доставку! Рекомендую.

• Валентин М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220

Подушек действительно нет, видимо будут после скидок)

• Екатерина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 220x240

Зачем было писать, что в комплекте подушки? Мы их не обнаружили при открытии товара. Одеяло действительно комфортное, теплое.

Достоинства:
    Приятно удивлены качеством
    Недостатки:
    Обещанных подушек нет(

• Кожумяк И*** Миколаївна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 220x240

Доброго дня, получила одіяло, було указано що дві подушки, подушки немає!

Достоинства:
    Не можу сказати, бо сердита!
    Недостатки:
    Не чесно вказано про подушки

• Татьяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 172x205

Очень довольна качеством, немного переживала потому что заказала сразу два, но качество порадовало!!!

Достоинства:
    Одеяло легкое, но при этом очень теплое!
    Недостатки:
    Нет!
  • ИГОРЬ р***

Отлично

Достоинства:
    Качество

Хорошое одеяло!!

Достоинства:
    Отличный пошив, качество на уровне, теплое проверено. Рекомендую не пожалеете.
  • Настя М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

Все отлично .Хорошее одеяло.

Достоинства:
    Достаточно теплое одеяло. Удобное.
  • Вадим И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 155x215

Товар пришёл как и ожидал. Всем доволен

• Оля М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

Одеяло суперское! Довольна покупкой очень! рекомендую.

• Тамара О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220

В описі написано, що використовується в будь-яку пору. Але ковдра жарка. При включеному опаленні і температурі в кімнаті 22 -23 град.- Дуже жарко, просто парить. Скоріше всього там більше синтапону ніж вказано в описі.- це він парить. Використовувати цю ковдру я думаю буде комфортно при температурі 15-18. не більше. Розочарована, так як на таку температуру є вже ковдра з ПЕ матеріалів. Тепер дуже сумнівно скільки там овечої шерсті. Так як є ковдра з чистої шерсті вона дійсно навіть влітку не парить

Достоинства:
    Колір красивий
    Недостатки:
    Склад сумнівний
    • ИГОРЬ р***

Пар костей не ломит

• Екатерина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

Одеяло теплое и не парит.

Добрый день, уважаемый Екатерина! Спасибо, что выбрали именно нашу продукцию. Нам очень приятно, что Вы нашли время оставить положительный отзыв и остались довольны качеством приобретенного товара. Уверенны, что продукция MirSon принесет уют и комфорт в Ваш дом. Всегда рады видеть Вас среди своих покупателей. Приятных и удачных Вам покупок!

• Ирина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

Одеялко теплое. Качество хорошее.

Достоинства:
    Хорошее качество

Добрый день, уважаемая Ирина! Спасибо, что выбрали именно нашу продукцию. Нам очень приятно, что Вы нашли время оставить положительный отзыв и остались довольны качеством приобретенного товара. Уверенны, что продукция MirSon принесет уют и комфорт в Ваш дом. Всегда рады видеть Вас среди своих покупателей. Приятных и удачных Вам покупок!

• Ирина П***

++++

• Вікторія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 155x215

Легка і тепла, із сучасних матеріалів. Рекомендую!

Достоинства:
    Недостатки:
    поки не виявила
  • Марія Б***
    Продавец: Rozetka. Размер: 200x220

Чесно кажучи, зараз в літку, мёрзну вночі під ковдрою, якщо в квартирі сквозняк... Не уявляю як під нею спати взимку.

• Наталья С***
    Продавец: Rozetka. Размер: 172x205

Пришёл товар не соответствует цвету

• Ирина

Был совсем другой цвет? Какой? Вернули?

• Ирина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 155x215

Добротное и симпатичное одеяло, осталась довольна, рекомендую .