Отзывы покупателей о Одеяло хлопковое MirSon Eco Light White №1654 200x220 см супер теплое (2200002652568)
- Тимофій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 172x205
Брали як зимову ковдру, було чудово.
Якщо опалення нема, і морози за вікном треба брати щось тепліше, а якщо вдома достатньо тепло то це чудовий варіант- Достоинства:
- Тепла, можно прати
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за відгук!
Дійсно, ковдра MirSon №1654 Eco Light White добре підходить для теплої оселі як зимовий варіант. Якщо ж температура в кімнаті низька, краще обрати модель з вищою щільністю наповнення.
Раді, що ви задоволені якістю та зручністю догляду
Будемо раді допомогти з наступним вибором!
- Валерий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 172x205
Рекомендую
- Достоинства:
- Легкое,мягкое, теплое
- Марина О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220
Чудова ковдра! Приємна на дотик, легка і тепла. Нас четверо, і всім вистачає під нею місця
- Достоинства:
- Легка, приємна, тепла
- Владислав Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 155x215
Гарне легеньке одіялко.
- Владислав Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 155x215
Гарне одіяло, легеньке. Розміру хватає щоб мені з ростом два метри вкриватися зручно.
- Наталия Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 220x240
Строчка не соответствует картинке. Размеры не соответствуют. Заказ был 220 на 240, а получили 210 на 237.
По швам торчат нитки.- Іра
Повернули?
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Заздалегідь приносимо вибачення за завдані незручності. Будь ласка, зв'яжіться з відділом контролю якості за телефонами, зазначеними на вшивній бірці виробу або на офіційному сайті виробника, ми намагатимемося якнайшвидше вирішити/врегулювати питання. Упевнені, що зможемо допомогти у вирішенні цієї ситуації. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців!
- ЯнаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220
Чудова ковдра. Легка і тепла. Для. 20 в квартирі, як на мене жаркувато під нею.
- Достоинства:
- Легка, можна прати
- Олександра Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Купляла різні ковдри на зиму на Розетці та в інсті від виробника. Купляла з різною щільністю і наповнювачами, з різними тканинами оболонки.
Для мене ця ковдра виявилась найкращою!
Легка, м'яка, огортає і не створює "будиночку", відносно тонка і еластична, але добре гріє.
Дякую Розетці і виробнику цієї ковдри! Куплю ще- Достоинства:
- М'яка, легка, якісно пошита ковдра і огортає (!)
- Олександра Д***
Замовила ще одну ковдру. Таку саме наче, але більшу.
А вона не така! Де хвилеподібна прострочка? Ковдра набагато товще. Чому так?
Представник постачальникаДоброго дня!
Не так давно у нас замінилась стьожка та теплота даної ковдри.
Це все ми уточнили в характеристиках, у назві та додали нові фото ковдри, як вона буде виглядати.
- Наталья П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220
Качественно пошито, большое, легкое, тёплое, не парит. Спать под ним одно удовольствие.
- Достоинства:
- Легкое, тёплое, не парит
- Недостатки:
- Не обнаружены
- Андрей Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 155x215
Хорошее качество, не вызывает раздражения, нет запахов. Материал приятный. Используется с хлопковым пододеяльником - в зимнее время спать не холодно.
- Достоинства:
- Хорошее качество, не вызывает раздражения, нет запахов
- АнастасияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205
Хорошее одеяло, рекомендую. Соответствует размерам, пышное и главное теплое. Ткань не шуршит, не электризируется. Думаю и зимой с ним будет комфортно. Упаковано было в пакет от производителя, с ручкой.
- Достоинства:
- Соответствует описанию
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220
Под одеялом спать уютно. Оно не скручивается в пододеяльнике и выглядит добротно.
Пришло в фирменном пакете. Для частых переездов нужно будет подобрать транспортировочный чехол.
Покупкой очень довольна.- Достоинства:
- Не жаркое, чуть тяжеловатое.
- Ольга Е***
Решила дополнить отзыв.
Мне комфортно под этим одеялом спать, когда температура в квартире не выше 20 градусов (перед отопительным сезоном, например). При 16-18 градусах - идеально.
Одеяло словно укутывает нежными объятиями.
Летом и в период отопительного сезона не использую - жарковато под ним.
В стиральной машинке стирается отлично. Быстро высыхает. Не сбивается в комки.