Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Одеяло хлопковое MirSon Eco Light White №1654 172x205 см супер теплое (2200002652551)

Оценка пользователей 4.58/5
  • Тимофій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 172x205

Брали як зимову ковдру, було чудово.
    Якщо опалення нема, і морози за вікном треба брати щось тепліше, а якщо вдома достатньо тепло то це чудовий варіант

Достоинства:
    Тепла, можно прати

Дякуємо за відгук!
      Дійсно, ковдра MirSon №1654 Eco Light White добре підходить для теплої оселі як зимовий варіант. Якщо ж температура в кімнаті низька, краще обрати модель з вищою щільністю наповнення.

Раді, що ви задоволені якістю та зручністю догляду
      Будемо раді допомогти з наступним вибором!

• Валерий С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 172x205

Рекомендую

Достоинства:
    Легкое,мягкое, теплое

• Марина О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220

Чудова ковдра! Приємна на дотик, легка і тепла. Нас четверо, і всім вистачає під нею місця

Достоинства:
    Легка, приємна, тепла

• Владислав Я***

Гарне легеньке одіялко.

• Владислав Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 155x215

Гарне одіяло, легеньке. Розміру хватає щоб мені з ростом два метри вкриватися зручно.

• Наталия Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 220x240

Строчка не соответствует картинке. Размеры не соответствуют. Заказ был 220 на 240, а получили 210 на 237.
    По швам торчат нитки.

• Іра

Повернули?

Доброго дня! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Заздалегідь приносимо вибачення за завдані незручності. Будь ласка, зв'яжіться з відділом контролю якості за телефонами, зазначеними на вшивній бірці виробу або на офіційному сайті виробника, ми намагатимемося якнайшвидше вирішити/врегулювати питання. Упевнені, що зможемо допомогти у вирішенні цієї ситуації. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців!

• Яна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220

Чудова ковдра. Легка і тепла. Для. 20 в квартирі, як на мене жаркувато під нею.

Достоинства:
    Легка, можна прати

• Олександра Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

Купляла різні ковдри на зиму на Розетці та в інсті від виробника. Купляла з різною щільністю і наповнювачами, з різними тканинами оболонки.
    Для мене ця ковдра виявилась найкращою!
    Легка, м'яка, огортає і не створює "будиночку", відносно тонка і еластична, але добре гріє.
    Дякую Розетці і виробнику цієї ковдри! Куплю ще

Достоинства:
    М'яка, легка, якісно пошита ковдра і огортає (!)

• Олександра Д***

Замовила ще одну ковдру. Таку саме наче, але більшу.
      А вона не така! Де хвилеподібна прострочка? Ковдра набагато товще. Чому так?

Доброго дня!
      Не так давно у нас замінилась стьожка та теплота даної ковдри.
      Це все ми уточнили в характеристиках, у назві та додали нові фото ковдри, як вона буде виглядати.

• Наталья П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220

Качественно пошито, большое, легкое, тёплое, не парит. Спать под ним одно удовольствие.

Достоинства:
    Легкое, тёплое, не парит
    Недостатки:
    Не обнаружены

• Андрей Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 155x215

Хорошее качество, не вызывает раздражения, нет запахов. Материал приятный. Используется с хлопковым пододеяльником - в зимнее время спать не холодно.

Достоинства:
    Хорошее качество, не вызывает раздражения, нет запахов

• Анастасия
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

Хорошее одеяло, рекомендую. Соответствует размерам, пышное и главное теплое. Ткань не шуршит, не электризируется. Думаю и зимой с ним будет комфортно. Упаковано было в пакет от производителя, с ручкой.

Достоинства:
    Соответствует описанию
  • Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220

Под одеялом спать уютно. Оно не скручивается в пододеяльнике и выглядит добротно.
    Пришло в фирменном пакете. Для частых переездов нужно будет подобрать транспортировочный чехол.
    Покупкой очень довольна.

Достоинства:
    Не жаркое, чуть тяжеловатое.
    • Ольга Е***

Решила дополнить отзыв.
      Мне комфортно под этим одеялом спать, когда температура в квартире не выше 20 градусов (перед отопительным сезоном, например). При 16-18 градусах - идеально.
      Одеяло словно укутывает нежными объятиями.
      Летом и в период отопительного сезона не использую - жарковато под ним.

В стиральной машинке стирается отлично. Быстро высыхает. Не сбивается в комки.