Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Одеяло хлопковое MirSon Сolor Fun Line Whales №2827 140x205 см Деми (2200006700593)

• Сергій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

Найкраща ковдра для мого сина! Дякую за швидку доставку!

Дякуємо за Ваш чудовий відгук!
      Нам дуже приємно, що ковдра MirSon Color Fun Line Whales стала найкращою для Вашого сина

Раді, що Ви залишилися задоволені якістю та швидкою доставкою. Бажаємо затишного, комфортного та теплого відпочинку!

• Валерий Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

Дизайн з котами дуже милий, якість виконання відмінна. Вдала покупка.

Щиро дякуємо вам за відгук!
      Нам дуже приємно, що вам сподобався дизайн і ви оцінили якість ковдри. Бажаємо вам комфортного та затишного відпочинку!

• Олексій А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x205

Ковдра легка, але добре зберігає тепло , ідеально для весни та осені.

Щиро дякуємо вам за відгук!
      Нам дуже приємно, що ковдра забезпечує вам комфорт і добре підходить для міжсезоння. Бажаємо вам затишного та приємного відпочинку!

• Світлана В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 155x215

Реальний малюнок на одній стороні повністю не відповідає фотографії на сайті

Достоинства:
    Приємна на дотик тканина
    Недостатки:
    Неправдиве фото. Малюнок з кошенятами не такий як на фото

Доброго дня!
      Дякуємо за Ваш відгук!
      Ми перепрошуємо за незручності.Інформацію вже взяли на опрацювання.Ви можете написати на наш офіційний сайт стосовно обміну.
      Нам дуже шкода, що виникла така ситуація і гарантуємо Вам, що ми вирішимо цю проблему у найкоротші терміни. Будь ласка зверніться до нас у відділ контролю якості за контактами, які вказані на вшивних бірках або на офіційному сайті виробника. Компенсація транспортних видатків та Вашого часу ми покриємо повністю. Ще раз перепрошуємо за спричинені незручності, сподіваємося на Вашу лояльність, а ми зробимо все можливе для оперативного вирішення проблеми.

• Светлана В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 155x215

Розчарував малюнок. Замість силуетів кошенят, голови кошенят у смужечку, крапочку. Брала для підлітка. Треба правдиве фото викладати

Достоинства:
    Хороша якість
    Недостатки:
    Неправдиве фото. Малюнок з кошенятами не такий як на фото

Доброго дня!
      Дякуємо за Ваш відгук!
      Ми перепрошуємо за незручності.Інформацію вже взяли на опрацювання.Ви можете написати на наш офіційний сайт стосовно питання обміну.