- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Дякую! Гарна паста, швидка доставка.
- Олександр Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Брав, щоб спробувати як профілактику проти зубного каменю. Хоч виробник пасти дану ціль не передбачав, по моїй оцінці ця паста з властивістю боротьби з плямами на зубах підходить найбільше з усіх, що мені зустрілися на ринку. Після однієї упаковки явного результату не було. Особливого ефекту відбілювання не помітив. З відбілюванням справляється як більшість паст цього цінового сегменту. Маю трохи чутливі зуби, тому можу запевнити, що з невеликою чутливістю зубів не викликає дискомфорту. Смак свіжий, нейтральний.
- Достоинства:
- Запобігає нальоту на зубах
- Недостатки:
- Без ВАУ ефекту) Як профілактика зубного каменю - не дуже.
- Вадим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Все прийшло вчасно .
Дякую! - Сергей А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Супер паста
- Тетяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Перед цим брала в тубі з дозатором. Тепер в тюбику. Здалося вони однакові, але ні. В тюбику відсутнє слово мед. А головне сама паста нетака. В дозаторі рожева з якимись часточками рожевими. А в тюбику просто біла. І смаки різні якісь.
Сподіваюся дія однакова.
Та гарно справлялася з нальотом. Плями то не зрозуміла, бо користувалася не регулярно. Комбінувала з пастою для чутливих зубів.
То ж побачимо :((- Достоинства:
- Поки не знаю
- Недостатки:
- Не відомо
- Виктория Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл
Отличный товар премиум класса. Приобрела по совету своего лечащего стоматолога. Мне нравится - эффект видно после нескольких применений.
- Достоинства:
- Качество, эффективность