Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Телевизор Blaupunkt 32" 32WGC5500

Оценка пользователей 4.75/5
  • Роман Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Черный

Дуже хороший телевізор за свою ціну. Звук як для такого цінового сегменту - дуже ок. Меню не тормозить, хіба що буває при першому запуску, але більшого очікувати від такої ціни й не варто. В цілому все сподобалось. Хто шукає недорогий надійний варіант - рекомендую

Дякуємо за вибір Blaupunkt та за Ваш відгук!

• Світлана А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 24". Цвет рамки: Черный

Чудовий телевізор для кухні.Все чітко,швидко,якісно,голосовий пошук працює,звук перевершив мої сподівання.Супер задоволена покупкою,рекомендую.Блаупункт це вже 2 телевізор в нашому домі, це про надійність та доступність.

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:

Щиро дякуємо за вибір Blaupunkt та за Ваш теплий відгук!
      Нам надзвичайно приємно, що телевізор виправдав Ваші очікування і став чудовим рішенням для кухні. Раді, що відзначили якість зображення, звук та зручність голосового пошуку. Особливо цінно знати, що це вже другий телевізор Blaupunkt у Вашій оселі.

• Юрій П***

Все працює швидко. Все встановлюється, але дуже темний, навіть на максимальній яскравості.

Достоинства:
    Досить швидке меню, класний пульт
    Недостатки:
    Дуже темний

Дякуємо за Ваш відгук і вибір телевізора Blaupunkt! Раді чути, що швидкість роботи меню та зручність пульта Вам сподобалися.
      Для покращення якості картинки рекомендуємо перевірити такі налаштування:
      - у меню “Картинка” обрати режим "Динамічний" або "Яскравий";
      - встановити параметри Підсвічування, Контраст, Гамму на підвищені значення;
      - вимкнути функції автоматичного затемнення, якщо вони активні.

Якщо після цього яскравість усе ще залишається недостатньою, будь ласка, зверніться до нашого сервісного центру — ми з радістю проведемо діагностику або запропонуємо вирішення:
      - за телефоном гарячої лінії: 0-800-75-15-20;
      - на сервісному сайті ссылкаде прямі авторизовані партнери відзначені як "Преміум Партнер";
      - за запитом на e-mail сервісної підтримки [email protected];

• Биков К***

Все працює, на кухню саме те, що треба

Дякуємо за вибір Blaupunkt та за Ваш відгук!