- Юра К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Класс
Добрий день
Дякуємо Вам за відгук.
- Артемій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Це мабуть той, що я повернув, з'явився в наявності. В батарею залилось ледве 350. Те, що рівно через хвилину макс яскравість переходить на 60% хай буде незадокументованою фічею. Але далі з часом світло тьмяніє до майже нуля. Якщо стартувати з 60 чи 30, результат такий самий.
Жаль, бо формат ліхтарика крутий.- Достоинства:
- Гарний концепт
- Недостатки:
- Реалізація на рівні плінтуса, не відповідає заявленим характеристикам
Добрий день. Дякуємо за відгук. Нам прикро що Ви не задоволені покупкою. Яскравість фонарика зменшується через 1.5 хв роботи. Якщо потрібно максимальна потужність просто вимкніть і увімкніть фонарик. Ємність акумулятора 500 мА. Ви можете зробити повернення товару протягом 14 днів, якщо Вас не влаштовує товар.
- АннаПродавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Нормальний ліхтарик, яскраво світить
- Достоинства:
- Компактний
Добрий день. Дякуємо за відгук.
- ОлександрПродавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Крутий дизайн. Маленький і яскравий. З мінусів можна назвати те що яскравість через 2 хв падає, і світись +- на 30-40% від максимуму, якщо вимкнути і увімкнути знову світить на 100%. Хоча це може і плюс, так як можна повісити на рюкзак і не переживати, що автомобілісти тебе не помітять, у теперішній час, напевно більше плюс чим мінус. Вцілому норм.
- Достоинства:
- Компактний. Яскравий. Багатофункціональний
- Недостатки:
- написав
- ПетрПродавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
через 5 мин тускнеет