- ЄвгенОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10
Чи якась невдала партія, чи в цілому він такий. Прям несмачний, якийсь присмак незрозумілий. Банан-яблуко смачний, а с полуницею не раджу.
- Валентина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10
Все на вищому рівні! Так тримати!
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо, що обираєте нашу продукцію.
- Вікторія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10
супер
- Достоинства:
- полезно
- Юлія Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10
Замовляю ще, бо дітям сподобалось, їдять, а це головне. Як на мене, солодкувате, можна в якості десерту. Перевагою стала натуральність пюре і відсутність «злюк» у складі. Зручно брати із собою, можливо закрити кришечкою і доїсти пізніше.
- Достоинства:
- Смачне, подобається дітям
- Недостатки:
- Не знайшли
- ЮсяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10
Малюк 7 місяців. Це пюре сподобалось найбільше, їв з якоюсь жадібністю, ложку придержував зубками, не випускав поки все не висьорбає. Розділили упаковку на два рази, то мені також трохи залишилось.
Воно дійсно смачне. Більш полуничне. Наступного разу собі окремо візьму пачечку )))
Представник постачальникаДобрий день! Дуже приємно! Дякуємо, що обираєте нашу продукцію.
- Олена Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10
Дитина 8 років раніше не їла ніяких гомогенних пюре, щось завжди в них було їй не до смаку, а з Bob Snail відкрила для себе не солодкі, не кислі, оптимальні ніжні смаки!
Банан-полуниця сподобався більше, ніж яблуко-банан, більш виразний смак- Достоинства:
- Великий об'єм, прозоре пакування
- Ольга Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10
Хорошее пюре, в прочем как и все пюре данной фирмы
- Достоинства:
- Вкусно, натурально
- Недостатки:
- Хотелось бы чтобы был ещё меньше объём, цена
- Ольга Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10
- ВасильОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10
Сподобалося поєднання смаків полуниці і банана в пюре, зручно брати в подорож
- Достоинства:
- Зручна упаковка, без цукру
- Недостатки:
- Вартість доволі висока як для такого продукту