- AI аналіз відгуків92 відгуки: позитивний — 72%, нейтральний — 12%, негативний — 16%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Ирина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Почала користуватися сковорідкою і розчарувалася. Після першого користування почало все приставати до сковорідки
- Достоинства:
- Недостатки:
- Пристає до сковорідки іжа
Дякуємо за ваш відгук!
Шкода, що сковорідка Bollire Venezia не виправдала очікувань.
Зазвичай подібна ситуація не трапляється, якщо дотримуватися інструкції — перед першим використанням антипригарне покриття потрібно підготувати: промити, просушити та злегка змастити поверхню олією. Це допомагає зберегти властивості покриття й уникнути прилипання.
- Володимир Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Розетка як завжди поруч!
Дякуємо за довіру та приємний відгук! Нехай покупка тішить у користуванні!
- Сергей Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Сковорода супер. Не пригорает,стоит устойчиво на комфорке,тяжёлая,легко моется.
Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що сковорода вам сподобалася і відповідає вашим очікуванням. Нехай вона служить вам довго і допомагає у створенні смачних страв!
- Ярослав Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Через пол года уже антипригарное покрытие не работает, все очень сильно прилипает и даже нельзя отмыть налет в посудомоечной машине...
Якщо дотримуватися правил за доглядом посуду з антипригарним покриттям, сковорода має прослужити 2 роки
- Ірина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Все супер.Дякую вам.
- Достоинства:
- Рекомендую.
- Недостатки:
- Немає.
Щиро дякуємо вам за позитивний відгук. Ми раді, що ви задоволені нашою сковородою Bollire Venezia. Ваші рекомендації допомогають іншим покупцям при виборі посуду.
- Станислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Пока новая — просто отличная сковорода. Удобная, практичная и не пристает ничего при готовке. Волшебно.
- Достоинства:
- Большой объем. Не пригорает.
- Недостатки:
- Сравнивая с предыдущей, которую брал 4 года назад, видно, что стали экономить на материалах, так как стенки сковороды стали уже.
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук щодо сковороди Bollire Venezia з антипригарним покриттям та кришкою 28 см. Дякуємо за ваш досвід щодо її функціональності і зручністі використання. Сковорода була вдосконалена, та на якість приготування це не вплинуло. Смачних страв і надалі!
- Лысый И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Пользуюсь уже год сковородкой , очень довольна. Рекомендую
Дякуємо за відгук. Бажаємо тільки смачних страв з Bollire !
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Нормальна сковорода, неочікувано високі борти. Окрас маскує залишки жиру, тому іноді не видно чи потекло назовні чи ні...
Для всіх у кого прийшла "крива" (в мене прийшла, що навіть кришка не влазила))) — рівняється дуже просто руками. Як було вказано продавцем, вона з м’якого алюмінію, тобто можна руками вирівняти (як я і зробив).- Достоинства:
- не пригорає, алюміній (м’який, гнеться)...
- Недостатки:
- рябе покриття
Дякуємо вам за ваш відгук про сковороду Bollire Venezia з кришкою
Раді, що ви визначили високі борти та зазначили про можливість легкої вирівнювання. Ваші коментарі про маскування залишків жиру є дуже цікавими та корисними для інших користувачів. Дякуємо за ваш досвід. Смачних страв.
- Александр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Чудова сковорідка, все подобається.
Дуже зручна ручка сковорідки, що надійно лежить у руці.
Високі борти дозволяють смажити/тушкувати із задоволенням.
Скляна кришка зроблена точно за розміром, практично без зазору,
не "бовтається". Не боїшся, що зіскочить у найвідповідальніший момент.
Особливо хочу відзначити зручність ручки на кришці:
по верхній стороні досить широкий квадрат, можна, не боячись,
перевернути та поставити кришку прямо на ручку. Дуже зручно.
Ну і, звичайно, дуже хороше, якісне покриття.
Дякуємо виробникам!- Достоинства:
- Легка, зручна
- Недостатки:
- Поки не виявлено
Дякуємо за ваш вибір і досвід! Смачного з Bollire !
- Владимир М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Досі служить з минулого року)
Дякуємо що обрали наш товар. Смачного з Bollire !
- Доценко А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Чудова сковорідка, топ за свою ціну.
Покриття дуже гарне, нічого не прилипає. Смажила оладки без олії, ідеально.
Глибока, за рахунок цього дуже зручно тушкувати.- Представник постачальника
Дякуємо за позитивний відгук та ваш вибір. Смачного з Bollire
- Вадим Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Все супер,кромі кришки прийшла погнута,із за цего йорзае по сковородці,не плотно закривае
- Достоинства:
- Хороша
- Недостатки:
- Кришка погнута
- Людмила К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Класна пательна, досить вмістра, і смажити і тушкувати саме те
- Достоинства:
- Вмістка
- Недостатки:
- поки не знайшла
Дякуємо вам за те що обрали сковороду Bollire Venezia для ваших кулінарних потреб.
Ми раді що сковорода відповідає вашим очікуванням і допомагає вам приготувати ваші улюблені страви. Смачних страв!
- Анастасия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Дуже розчарована покупкою. Можливо, брак. Бо тільки почала перший раз готувати - пристала до дна та підгоріла їжа. Ще ніколи не було так з новою сковорідкою.
- Достоинства:
- Симпатичний дизайн
- Недостатки:
- З першого застосування - підгорає їжа
Дякуємо за Ваш відгук про сковороду. Нам шкода, що Ви розчаровані покупкою.
Ми розуміємо Ваше розчарування, адже нова сковорода не повинна пригорати. Проте, хотіли б звернути Вашу увагу, що сковорода має тришарове гранітне антипригарне покриття, яке виключає пригорання продуктів при правильному використанні.
Ось кілька порад, які допоможуть Вам уникнути пригорання їжі:
Перед використанням сковороди ретельно вимийте її теплою водою з м'яким миючим засобом.
Нагрійте сковороду на середньому вогні протягом 1-2 хвилин перед додаванням олії або жиру.
Не перегрівайте сковороду.
Використовуйте дерев'яні або силіконові лопатки, щоб не пошкодити антипригарне покриття.
Після використання сковороди дайте їй охолонути, а потім вимийте її теплою водою з м'яким миючим засобом.
Якщо Ви будете дотримуватися цих порад, то сковорода прослужить Вам довго і не буде пригорати.
Якщо ж Ви все ще відчуваєте проблеми з пригоранням їжі, рекомендуємо Вам звернутися до сервису.
- Людмила Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Качественная сковорода, приемлемая цена.
- Достоинства:
- Цена и качество
- Недостатки:
- Пока нет
Дякуємо за ваш відгук щодо нашої Сковороди Bollire Venezia! Ми дуже раді, що ви оцінюєте якість продукції та зручну цінову політику.
Бажаємо вам приємних кулінарних досягнень з нашою сковородою.
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Дуже-дуже класна сковорідка.
Рекомендую.- Недостатки:
Дякуємо за ваш відгук! Ми безмежно раді, що ви задоволені нашою Сковородою Bollire Venezia. Бажаємо вам приємних приготуваннь! Ще раз дякуємо за вибір наших товарів!
- Лілія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Гарна
- Недостатки:
- Не має
Дякуємо вам за ваш вибір та довіру. Бажаємо вам приємного користування нашим продуктом!
- Ирина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Даже сподобалась
- Достоинства:
- Все добре
- Недостатки:
Дякуємо за ваш вибір і відгук. Смачног з Bollire !
- Олексій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Маловат диаметр дна. треба було брати на 4-6 см більше для 4-х чоловік
- Достоинства:
- Чудова, глибока, удобна кришка
- Недостатки:
- Не знайшов
Дякуємо що обрали Bollire та за ваш опис сковороди. Така ж само є сковорідка з диаметром 28 см.
- Ирина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Отличная сковорода,доставка в указанный срок
- Достоинства:
- С крышкой, хорошо упакован,доставка в срок
Дякуємо вам за ваш відгук та за вибір нашої сковороди! Бажаємо вам гарних приготувань і задоволення від користування нашою сковородою!"
Дякую за ваш відгук! Ми завжди стараємося забезпечити якість товарів та швидку доставку. Смачного з Bollire
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
не рекомендую
- Достоинства:
- поки що не бачу переваг
- Недостатки:
- заявлений диаметр 28см. стосується тільки кришки, низ сковорідки 20см! Вона більш схожа на вок. Отримував її на пошті чоловік, я би таку повернула. За 920грн. я купила сковороду 20см. Обман!!!
Добрий день. Хочемо пояснити, що діаметр, зазначений у характеристиках, відноситься до кришки сковороди, а не дна. Коли дно та верх сковороди однакові - це вже сотейник. Розуміємо ваше розчарування та занепокоєння, ми намагалися надавати точні та чесні інформаційні характеристики та фото.Ми візьмемо до уваги ваш відгук для покращення опису продукту, щоб уникнути недорозумінь у майбутньому
- Олена
я хочу повернути цю сковорідку, вона мені не підходить або обміняти на іншу з нормальним дном
Зверніться до тех підтримки РОЗЕТКА
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Все супер)
Смачного з Bollire! Дякуємо за відгук!
- Вадим Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Отличная сковорода.
Дякуємо за Ваш вибір і позитивний відгук!
- Євгеній К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Велика, зручна, класне покриття, нічого не пристає, задоволений повністю
Дякуємо за відгук! Смачного та гарного настрію!
- Юрий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
При другому використанні, яєчня прилипла до сковорідки. Можливо це випадковість, але не думаю. Буду спостерігати далі.
- Достоинства:
- Зручна ручка
- Недостатки:
- Дно не таке товсте, як думав.
Готувати необхідно за помірної температури, не перегрівайте порожній посуд! Слід пам'ятати, що сковороди дуже швидко набирають оптимальну температуру для приготування їжі.
- Юлия Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Пришла швидко, згідно опису.
За декілька місяців використання не розчврувала- Достоинства:
- Велика, з кришкою
- Недостатки:
- Не знайшла
Дякуємо за Ваш вибір та гарний відгук!
- Марія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Чудова сковорода. Трохи подряпали виделкою, але за три роки використання до сих пір антипригарне покриття працює.
- Светлана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Купувала якраз в липні 2020 року, зараз шукаю нову. Вже пригорає зі страшною силою, але майже 2.5 років постійного користування - це непоганий показник. Загалом непогана. Я не знаю, чи є зараз такі сковорідки, які живуть довше... Але всі ці роки вона відпацювала на всі 100%- і смажила і тушила, нічого не пригорало.
- Достоинства:
- Товстий метал, важка, є кришка, віджарила мені 2.5 роки.
- Недостатки:
- Вже не жарить, пригорає
Виробник заявляє термін експлуатації 2 роки. 2,5 роки - Супер! Дякуємо за Ваш вибір!
- БогданаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Купувала сковорідку на подарунок, відгуки від власників сковорідки дуже добрі!
- Достоинства:
- Красива форма, товсті стінки.
Дякуємо за позитивний відгук і вибір ТМ Bollire
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Користуюсь два місяці. Якісний товар. Покупкою задоволена.
- Достоинства:
- Їжа не прилипає. Завдяки високим стінкам менше розбризкується жир при смаженні. Легко відмивається.
- Недостатки:
Дякуємо за вибір ТМ Bollire. Ваше задоволеняя - це наша якість.
- Сергій Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Ще не використовували але проблем бути не має. Доволі важка як для свого розміру, а отже стінка таки має 4 мм.
- Достоинства:
- Зручна і приємна на дотик ручка. Високі борти.
- Недостатки:
- Ручка кріпиться гвинтом і з часом розбовтається на відміну від клепаної, але судячи з відгуків на термін служби сковороди має вистачити.
Гарного користування і дякуємо за Ваш вибір!
- Ставер А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
- Татьяна У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Материал мягкий , сковорода Урала и погнулпсь
- Достоинства:
- Недостатки:
- Качество и плохое тонкий метал
Добрий день. Якщо Ви дивилися опис: Сковорода Bollire виготовлена із кованого алюмінію( щільний але м'який метал), має антипригарне покриття внутрішнє та на поверхні, стовщене дно. Для приготування їжи вона дуже зручна і не має нарікань. Потужні пошкодження не прийнятні. Будьте обережні!
- Максим П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Особенно понравилась глубина изделия и ручка на крышке - очень удобная. Рекомендую!
- Достоинства:
- Отличная сковорода за свои бабки!
- Недостатки:
- За эти $ нет.
Гарного користування Bollire!
- Анастасия Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Может мне не повезло только , но в первый же день пригорода пища. И сейчас еще года не прошло , в мусор сковородка.
- Недостатки:
- Пригорает !
Сковорода з тришаровим антипригарним покриттям і є гарантією якості цього посуду.
Антипригарне покриття має свої обмеження і вимоги до експлуатації, наприклад, не рекомендується використовувати металеві інструменти для приготування їжі або залишати сковорідку на вогні без нагляду. Якщо ці вимоги не були виконані, то це може призвести до проблем з пригоранням.
Якщо Ви впевнені, що використовували сковорідку вірно, можливо потрібно перевірити ступінь пригорання та забруднення на поверхні сковорідки.
Зверніться до техпідтримки з питаннями про гарантію і сервісне обслуговування, Якщо сковорідка дійсно має фабричний дефект , що буде підтверджено при огляді в сервісі , ми зробимо заміну і відправимуо за свій рахунок Вам новий товар. - Максим П***
Налейте воды и на плиту до закипания, и будет вам счастье. Вчера забрал, жарил блины и котлеты с картошкой - всё идеально!
Дякуємо за Ваш вибір та пояснення!
- Родіон К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Товар,просто супер
- Достоинства:
- Розмір,якість