Отзывы покупателей о Квадратный подсвечник Bolsius 40/55 для чайных свечей (210300)
- АртемОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приємно здивований, що якість перевершила сподівання. На фото скло схоже на матоване, але виявилося прозорим і якісно вилитим, що надає елегантності і витонченості. Підсвічники компактні і стильні.
- Достоинства:
- Компактний розмір. Прозоре скло. Безпечні краї.
- АлинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень красивые подсвечники,толстое стекло,устойчивые.Магазину большое спасибо.
- Недостатки:
Доброго дня. Дякуємо за Ваш відгук. Користуйтеся із задоволенням.
- Надежда В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мені дуже сподобався такий свічник, він чудово підійшов до моїх невеликих чайних свічок - на столі виглядає гарно і полум’я свічки хорошо освітляє кімнату чи кухню (спочатку купила один свічник, а потім ще два).
- Достоинства:
- Дуже гарний і якісний свічник, до того ж дуже зручний в користуванні.
- Недостатки:
- Не виявлено.
Доброго дня. Дякуємо за Ваш відгук. Користуйтеся із задоволенням. Замовляйте ще !
- МаріямОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Свічник - гарнюня. Акуратно зроблений, виглядає так, ніби зроблений зі шматка кришталево чистого льоду. Дуже гарний. До того ж дуже міцний. Я впустила його з майже метрової висоти на керамічну підлогу, він впав, кілька разів підскочив, наче м'яч, і в-ц-і-л-і-в!
- Достоинства:
- Красивий, якісний виріб.
- Недостатки:
- Немає.
Доброго дня. Дякуємо за Ваш відгук. Користуйтеся із задоволенням.
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Свічник гарний, акуратно виготовлений, приємно користуватись
- Достоинства:
- Доступна ціна, якраз підходить до наявних у мене свічок
- Виктория С***Продавец: Rozetka
То, что нужно для маленьких свечей. Выглядит мило. Аккуратный подсвечник
- Наталия В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вони такі гарнюні, товстеньке прозоре скло. Для вимушених ,,романтичних,,вечорів останнім часом ,мені потрібно було ще пару невеликих підсвічників і ось вони.Нічого зайвого..чайна свічка в ньому гарно виглядає і робить свою справу освітлює те що треба.Розетці подяка за асортимент товару і зручну доставку.
- Достоинства:
- Стильні і добре зроблені підсвічники.