Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Homo Deus: за лаштунками майбутнього - Ювал Ноа Харарі (9786177559404)

Оценка пользователей 4.9/5
  • Качмар Д***

Книга прийшла вже досить давно, але відгук пишу лише зараз. Прийшла вона в хорошій якості, і швидко. Мені було дуже цікаво до 4 розділу, коли почалася тема про історію (я людина якій зовсім не цікава історія) мені було дуже цікаво читати про біохімію і що буде з нами в майбутньому, але коли почалася історія все змінилось, 4 зірки бо особисто мені стало зовсім не цікаво коли почала читати 4 розділ, із-за цього я закинула читання цієї книги на місяць, і читала іншу, зараз вирішила повернутися і знову закидую її читання. БУДЕ ЦІКАВО ТИМ ХТО ЛЮБИТЬ ІСТОРІЮ, біологію і хімію. Ну це не дивно, автор книги-історик, тому 4 зірки це навіть замало. Книга написана дуже класно

Достоинства:
    Швидка доставка, якість, було цікаво (до 4 розділу)
    Недостатки:
    Буде цікаво тим хто любить історію, я історію м'ягко кажучи не люблю, тому мені було не цікаво.
  • Рубен М***
  • Буняк З***

Современно и интересно. Рекомендую.
    Моментами автор аккуратно стебет религию, что это "опиум для народа", верующим может не понравится, но дело лично каждого.

• Komonyi.ishtvan

Чудова книга для тих, хто готовий змінити погляди на життя та дізнатися багато нового. Якість супер

• Евгения С***

Это самая интересная нехудожественная книга, которую я читала!

Купила ее уже четыре раза: одну - себе, три - на подарок друзьям, которые любят читать. Очень ее рекомендую!

Достоинства:
    Книга - одно сплошное достоинство. И по подаче информации, и по сюжету
    Недостатки:
    Вообще никаких
  • Роман Ш***

Купували на подарунок.

Книга змушує замислитись не тільки над своїм життям, а й над історією всієї планети та що її чекає в майбутньому. Можливо, в деяких місцях автор перебільшує, оперуючи історичними фактами і з ним можна не погодитись, бо чітко просліджується його суб'єктивізм, проте він наштовхує цим на нові ідеї, та показує речі під іншим кутом. Дочитуючи кожен розділ, з'являється все більше питань, і ти не можеш заспокоїтись поки не знайдеш відповіді. Читаючи, все ж розумієш як швидко змінюється світ і те, що колись люди не могли навіть уявити, стає нашою реальністю.

Багато з написаного співпало з моїми особистими переконаннями, з деякими гіпотезами я б посперечалась, але однозначно книга мені сподобалась.

• Дмитрий С***

Читал первую часть - Sapiens: Краткая история человечества. На работе проходил тайный Санта и сотрудник добавил уже эту часть в свой вишлист. Я, будучи ознакомленным с первой частью и автором, решил, что подарок неплохой. Заказал с самовывозом из пункта выдачи на Майдане Независимости. Книга была запаяна в плотную плёнку, перед упаковкой подарка я её снял, ибо несолидно. Обложка без каких-либо дефектов, царапин, грязи и прочего. Качество бумаги чуть лучше среднего. То есть не желтая газета, но и не белоснежная плотная, как в хороших подарочных изданиях. Бумага на уверенную четверочку. По содержанию тоже никаких вопросов нет, я купил себе аналогичную книгу и остался доволен. Всем рекомендую Харари, пишет вроде понятно и просто, но не огульно, а вдумчиво и глубоко. Спасибо большое розетке за сервис, уже практически всё здесь покупаю)

Достоинства:
    Цена; чистая, красивая, цепкая обложка; хорошая бумага; стойкая краска, не мажет пальцы; содержание.
    Недостатки:
    нету
  • Віталій К***
    Продавец: Rozetka

Є електронний варіант книги?