- Олександр Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Рекомендовано тим людям, які напряму знайомі з ігровою індустрією. Оскільки в книзі присутні дуже багато слів, які можуть бути не зрозумілі простим смертним. Але "баг, фпс" , тощо.
- Достоинства:
- На одному диханні читається. Найкраща книжка для геймерів.
- Константин Р***Продавец: Rozetka
- Володимир С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Кайф книга,про розробку ігор із поглядом зсередини.
- Достоинства:
- Все чудово
- Максим Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже цікава книга, а саме опис кожної гри окремо. Половину ігор які вказані не знав, але головне це процес їхнього створення та рішення на які йшов або приймав колектив.
- Достоинства:
- Ця книга - це і є перевага)
- Недостатки:
- Жодних
- Представник б***
Дякуємо за відгук! Раді, що Вам сподобалася книга)
- Юрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
загалом досить непогана книга
- Недостатки:
- переклад не з оригіналу, нажаль
- Сергій О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже цікава книга для любителів ігрової індустрії. За якість друку не буду нічого казати, бо брав по скидці за 75 гривень, так що гріх жалітися.
- Роман Б***
А там показано як саме потрібно створювати ігри?
- Сергій О***
Тут все доволі поверхнево без поглиблення в технічну частину. Це просто збірник цікавих історій з ігрової індустрії, написаний максимально простими словами, щоб зрозуміла навіть та людина, яка зовсім не тямить "у ваших тих ігрушках" Дещо корисне можна зачерпнути з цієї книги, наприклад: що не потрібно переоцінювати свої можливості, що потрібне досвідчене керівництво, яке вчасно відріже не потрібні ідеї і направить розробку в правильному напрямку і т.д.
- РоманПродавец: Rozetka
Сама книга доволі цікава й дозволяє зазирнути за куліси розробки відеоігор. Книга, швидше за все, сподобається усім, хто цікавиться ігровою індустрією.
Але моя рецензія буде стосуватися лише українського видання.
Якість паперу могла бути кращою. Якщо метою було зробити бюджетну версію, тоді чому обрали тверду палітурку?
Обкладинка передерта з російського видання. Чому не створити свою, або не скористатися оригінальною, для мене загадка.
Капіталізація англійських назв розділів відсутня, тому замість "The Witcher 3" і "Dragon Age: Inquisition" маємо "The witcher 3" і "Dragon age: iquisition". Можливо комусь це не суттєво, але особисто мені такий підхід одразу різонув око.
А тепер до найголовнішого — якість перекладу.
Якщо ви читали російське видання, то якість перекладу українського видання вам уже відома, бо наше видання — це переклад з російської, а не англійської.
Ось кілька прикладів.
Оригінал: Turns out that rendering trick is useless...
Російська: Выясняется, что хитрая придумка программистов не работает...
Українська: З’ясовується, що хитра вигадка програмістів не працює...
Оригінал: ...and sound department to make sure the game has, you know, sounds.
Російська: ...а чтобы игра звучала — звукорежиссер.
Українська: ...а щоб гра звучала — звукорежисер.
Оригінал: The most important question in video game development has nothing to do with making video games.
Російська: Главный вопрос разработки видеоигр звучит не слишком-то творчески.
Українська: Головне питання щодо розробки відеоігор не дуже творче.
Вперше українською(!), книга найвідомішого журналіста відеоігрової індустрії американця Джейсона Шраєра (*швидким рекламним голосом з радіо: переклад виконано з російської мови, тому що ідіть лісом)
Українське видання — подякуйте, що хоч якось
Ставлю 5 балів самій книзі, і 3 українському виданню, та й то лише за сам факт його наявності.- Достоинства:
- Українське видання
- Недостатки:
- Переклад не з оригіналу, а з російської
- Богдан
Тобто підозри, викликані обкладинкою, були небезпідставними, дякую.
- Сергей К***
Воу..перевод капец, конечно. Лучше на англ читать )
- Илья
Не могли б ви підказати на якому виданні заснований переклад.
- Иван Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
предназначалась на подарок юному читателю.
не самое лучшее качество.- Недостатки:
- дешевая печать, такое и качество.
- Шевченко Ю***
если юному читателю, то рекомендую - історія відеоігор в коміксах