Отзывы покупателей о Оливковое масло Borges Extra Virgin 1 л (8410179100012)
Заканчивается
- Світлана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Не замерзло в холодильнику при температурі +2. Дуже рідке, напевно фальсіфікат. Таке вперше.
- Недостатки:
- як вода
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Запевняємо Вас, що даний товар оригінальний.
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук. Звертаємо увагу, що загущення або кристалізація оливкової олії в холодильнику не є методом визначення її справжності. Поведінка олії при низькій температурі може відрізнятися залежно від її природного складу та партії. Просимо не робити висновків щодо фальсифікації продукту без підтверджених фактів або лабораторного дослідження. Borges Extra Virgin відповідає заявленій категорії оливкової олії Extra Virgin.
- Олег Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Олива супер.
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук! Раді, що оливкова олія Borges Extra Virgin Вам сподобалася. Бажаємо приємних покупок!
- Марина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Ок
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук! Раді, що Ви залишилися задоволені оливковою олією Borges Extra Virgin. Бажаємо приємних покупок!
- Ольга Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Беру часто. Завжди якісна.
- Достоинства:
- Видно, що натуральна
- Недостатки:
- Не знайшла
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук і довіру до Borges! Дуже приємно, що Ви обираєте цю оливкову олію регулярно та залишаєтесь задоволені її якістю. Бажаємо смачних страв і приємних покупок!
- Олександр В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
- Достоинства:
- Є
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук! Раді, що оливкова олія Borges Extra Virgin Вам сподобалась. Бажаємо смачних страв і приємних покупок!
- Рустам З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Класика
- Достоинства:
- Бренд
- Недостатки:
- Дорого)))
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук! Раді, що Ви обираєте Borges Extra Virgin та цінуєте бренд. Сподіваємося, якість продукту й надалі виправдовуватиме Ваші очікування.
- Галина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Превосходное качество.
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук! Раді, що Ви високо оцінили якість оливкової олії Borges Extra Virgin.
- Альона Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Найкраща
- Достоинства:
- Смак
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук! Дуже раді, що оливкова олія Borges Extra Virgin Вам сподобалася. Нехай і надалі тішить своїм смаком!
- Валерія О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Купувала у квітні, гіркота і неприємний смак
- Достоинства:
- Недостатки:
- Гірка, без смаку
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук. Легка гірчинка та пікантність є природними характеристиками оливкової олії Extra Virgin і можуть відрізнятися залежно від урожаю та складу оливок. Водночас нам шкода, що цього разу смак Borges Extra Virgin Вам не сподобався. Дякуємо, що поділилися своїм враженням.
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Співвідношення ціна - якість.
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук! Раді, що Ви задоволені співвідношенням ціни та якості оливкової олії Borges Extra Virgin. Смачного!
- Олександр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Zer gut
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Раді, що оливкова олія Borges Extra Virgin Вам сподобалася. Смачного!
- Наталя Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Супер Купую завжди.
- Достоинства:
- Ціна по акції.
- Недостатки:
- Багато років купую не знайшла.
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук і довіру до Borges! Дуже приємно, що Ви обираєте цю оливкову олію вже багато років і залишаєтеся задоволені її якістю та ціною. Смачного!
- Ірена Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Дуже смачна з приємним ароматом!
- Недостатки:
- Не знайшла
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук! Раді, що оливкова олія Borges Extra Virgin сподобалася Вам своїм смаком і приємним ароматом. Смачного!
- Ольга Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Гарна олія, подобається смак.
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук! Раді, що Вам сподобалася оливкова олія Borges Extra Virgin та її смак. Смачного!
- Софія З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Олія дуже гарна, смачна, замоляю постійно і тільки Borges.
Дуже вдячна Розетці за їх прекрасний сервіс, доставку навіть в такий час: якщо сказали, то виконали.- Достоинства:
- Подобається все, від продукту до сервісу Розетки.
- Недостатки:
- Немає.
Представник постачальникаДякуємо за Ваш чудовий відгук і довіру до Borges! Дуже раді, що Ви обираєте оливкову олію Borges Extra Virgin постійно та задоволені її смаком і якістю. Окремо дякуємо за теплі слова на адресу сервісу Rozetka — особливо цінно, що навіть у непростий час замовлення доставляються вчасно.
- Софія З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Замовлення не отримали, це перший раз такий випадок.
Розетка не реагує, написано що воно отримане,а воно пошкоджене.
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності.
Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
- Глеб К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Не в перший раз беру саме цю олію і не жалкую
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук і довіру! Раді, що Ви вже не вперше обираєте оливкову олію Borges Extra Virgin і залишаєтесь задоволені її якістю.
- Александр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Гарний товар
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Раді, що оливкова олія Borges Extra Virgin Вам сподобалась.
- Андрій Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Взяв і другу пляшку
- Достоинства:
- Виміру насичений смак
- Недостатки:
- Не виявив
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук і повторний вибір! Раді, що оливкова олія Borges Extra Virgin сподобалася Вам своїм насиченим смаком.
- Наталія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Отримала оливкову олію, ще не застосовувала, але дуже дякую розетці за швидку доставку.
- Достоинства:
- Гарна ціна
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук! Раді, що Ви оцінили гарну ціну та швидку доставку. Сподіваємося, оливкова олія Borges Extra Virgin також порадує Вас своїм смаком і якістю.
- ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Масло чудової якості.
- Достоинства:
- Смак
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Раді, що Вам сподобалися якість і смак оливкової олії Borges Extra Virgin.
- Григорій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Добра олія
- Достоинства:
- Добра олія
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Гарна якість за таку ціну
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук! Раді, що Ви задоволені якістю оливкової олії Borges Extra Virgin та її ціною.
- Ирина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Смачне масло
- Достоинства:
- Дуже смачне масло
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Раді, що оливкова олія Borges Extra Virgin припала Вам до смаку.
- Анна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
На смак неприємна гіркота, не така як у якісного масла. За 24 години при температурі +3 залишилось прозорим як і було. Сумнівна якість.
- Недостатки:
- Дуже гірке. Не пройшло випробування холодом.
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук.
Гірчинка та легка перцевість є природними характеристиками оливкової олії Extra Virgin і пов’язані з наявністю поліфенолів. Інтенсивність смаку може відрізнятися залежно від сорту оливок, урожаю та особистого сприйняття.
Також звертаємо увагу, що «тест холодильником» не є достовірним способом перевірки якості або натуральності оливкової олії. Для такого домашнього спостереження невелику кількість олії варто перелити в меншу прозору ємність, оскільки пляшка об’ємом 1 л охолоджується значно довше. Швидкість помутніння та кристалізації залежить від складу олії, об’єму тари, фактичної температури та тривалості охолодження.
Продукція Borges постачається офіційно та відповідає встановленим вимогам до оливкової олії Extra Virgin.
- Александра К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Добра олія
- Дмитро П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Класична оливкова олия
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук! Раді, що оливкова олія Borges Extra Virgin сподобалася Вам своїм класичним смаком і якістю.
- Іван К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Смачна олія, гарна, зручна пляшка
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук! Раді, що оливкова олія Borges Extra Virgin 1 л сподобалася Вам своїм смаком і зручною пляшкою. Бажаємо приємних покупок і смачних страв!
Рекомендую, смачна олія
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук і рекомендацію! Раді, що оливкова олія Borges Extra Virgin 1 л сподобалася Вам своїм смаком. Бажаємо приємних покупок і смачних страв!
Гарна олія, рекомендую
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук і рекомендацію! Раді, що оливкова олія Borges Extra Virgin 1 л Вам сподобалася. Бажаємо смачних страв і приємних покупок!
- Юрій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Добра олія. Гірчить не сильно. Додаю в салати. Купував колись з більшою гірчинкою іншої країни виробника, та на мій смак добріша була. І ця добра, збалансований смак.
- Достоинства:
- Скляна пляшка, ціна по акції.
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за детальний відгук! Раді, що оливкова олія Borges Extra Virgin сподобалася Вам своїм збалансованим смаком і легкою природною гірчинкою. Вона чудово підходить для салатів і готових страв. Дякуємо також, що відзначили скляну пляшку та вигідну акційну ціну!
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Дуже гірке,як з перцем.
- Достоинства:
- Стекло
- Недостатки:
- Смак
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук. Легка гірчинка та перцеві нотки є природними характеристиками якісної оливкової олії Extra Virgin. Вони пов’язані з наявністю поліфенолів і можуть відрізнятися за інтенсивністю залежно від сорту оливок та врожаю.
Розуміємо, що такий виразний смак може подобатися не всім. Сподіваємося, Ви зможете підібрати оливкову олію з більш м’яким смаковим профілем.
- Печатнова М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Найкраща олія яку я колись купувала. Borges є borges))
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук і таку високу оцінку! Раді, що оливкова олія Borges Extra Virgin стала для Вас найкращою. Borges — це справді впізнавана якість і смак!
- Наталья Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Не гірчить,для салатів підходить нормально.А от при смаженні( і на мінімальному вогні) сильно бризгає- заляпує всю поверхню пічки.
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук! Раді, що оливкова олія Borges Extra Virgin сподобалася Вам для салатів. Олію Extra Virgin найкраще використовувати для заправки салатів, соусів і готових страв. Для смаження бажано обирати рафіновану оливкову олію, спеціально призначену для високих температур.
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Не дуже сподобалась.
- Достоинства:
- Цiна
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук! Шкода, що оливкова олія Borges Extra Virgin не повністю виправдала Ваші очікування. Смак оливкової олії може сприйматися по-різному, проте дякуємо, що відзначили її привабливу ціну.
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Смачна олія. Трішки гірчинка. Смакує до салатів.
- Достоинства:
- Ціна. Смак
- Недостатки:
- Поки немає
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук! Раді, що оливкова олія Borges Extra Virgin сподобалася Вам своїм смаком і ціною. Легка гірчинка є характерною рисою оливкової олії Extra Virgin та чудово доповнює салати й готові страви.