- AI аналіз відгуків80 відгуків: позитивний: 73%, нейтральний: 12%, негативний: 15%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Павло К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.500
Гарна олія і гарна ціна. Беремо її вже не перший раз.
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук та довіру! Раді, що оливкова олія Borges Extra Virgin вам сподобалась.
Приємно, що ви відзначили якість і ціну продукту та обираєте його вже не вперше. Бажаємо, щоб олія й надалі смакувала вам у ваших улюблених стравах.
- Костя Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.500
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук та високу оцінку! Раді, що оливкова олія Borges Extra Virgin вам сподобалась. Бажаємо, щоб вона й надалі смакувала вам у ваших улюблених стравах.
- Оксана Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.500
Як завжди, чудова олія.
Представник постачальникаДякуємо Вам за відгук та довіру!
Нам дуже приємно, що Borges Extra Virgin стабільно радує Вас своєю якістю та смаком.
Будемо раді Вашим наступним замовленням!
- Ігор У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.500
Так, олія гірка, але саме цим вона мені і подобається. Коли я хочу підсилити смак готових страв , я добавляю саме її.
- Достоинства:
- Дуже смачно в салати.
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо Вам за чудовий відгук!
Раді, що Ви цінуєте характерну натуральну гірчинку Borges Extra Virgin — саме вона часто є ознакою якісної оливкової олії першого холодного віджиму та чудово підкреслює смак готових страв і салатів.
Дякуємо за Ваш вибір та рекомендацію!
- Сергій Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.500
Відмінно!
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
Раді, що Borges Extra Virgin виправдала Ваші очікування. Користуйтеся із задоволенням!
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.500
Чудова олія до салатів, каши, пасти
- Достоинства:
- Смачна, буває за знижкою
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук!
Раді, що оливкова олія Borges Extra Virgin вам сподобалася та чудово підходить до різних страв. Дякуємо також за відмітку про акційні пропозиції — стараємося регулярно радувати вигідними цінами.
Дякуємо, що обираєте нас!
- Виктор К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.500
сильно горчит
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук.
Оливкова олія Extra Virgin дійсно може мати природну гірчинку — це характерна властивість якісної олії першого холодного віджиму, яка свідчить про вміст природних антиоксидантів (поліфенолів). Інтенсивність смаку може відрізнятися залежно від сорту оливок та врожаю.
Розуміємо, що такі смакові нотки підходять не всім. Для більш м’якого смаку рекомендуємо звернути увагу на оливкові олії з делікатним профілем або рафіновані варіанти, які мають нейтральніший смак.
Дякуємо, що поділилися своєю думкою!
- Юлія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.500
На вкус и цвет товарищей нет...
Горчит сильно. Пред.бутылка (выпуск май 2025) была заметно нежней. Не повезло.- Достоинства:
- СКИДКА
- Недостатки:
- Для меня очень горькое
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук.
Смак оливкової олії Extra Virgin може відрізнятися залежно від партії, оскільки він напряму залежить від сорту оливок, регіону вирощування та врожаю. Гірчинка є природною характеристикою якісної олії першого холодного віджиму та свідчить про вміст корисних антиоксидантів (поліфенолів). Розуміємо, що інтенсивність смаку може відрізнятися від попереднього досвіду та підходить не всім. Якщо ви надаєте перевагу більш м’якому смаку, рекомендуємо звернути увагу на олії з делікатним профілем. Дякуємо, що поділилися своєю думкою!- Юлія В***
Все время тороплюсь с выводами... Да, горчит, если пить ложками. И хлеб макать, как в ароматное подсолнечное не стоит . А в блюдах очень понравилось!
- Зоя К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.500
Смачна олія
- Достоинства:
- Смачна
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за відгук!
Раді, що оливкова олія Borges Extra Virgin 500 мл Вам смакує
- Лідія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.500
Дуже смачна , з ніжною гірчинкою, якісна олія. Термін придатності до 29.10.27
- Достоинства:
- смачна якісна олія
- Недостатки:
- не виявила
Представник постачальникаДякуємо Вам за відгук та довіру!
Раді, що Ви вже не вперше обираєте олію з виноградних кісточок Monini та задоволені її якістю і ціною.
Будемо раді Вашим новим замовленням!
- вера К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.500
Мені здається, що дійсно не підробка
- Достоинства:
- Смачне і не різке. Тримала на балконі в шафці. І навіть при весняній температурі воно застило
- Недостатки:
- Не знайдено
Представник постачальникаДякуємо Вам за відгук!
Раді, що оливкова олія Borges Extra Virgin Вам сподобалась і Ви відзначили її приємний смак. Помутніння або загущення олії при низькій температурі є природною властивістю якісної оливкової олії.
Дякуємо за Вашу довіру та бажаємо приємного користування!
- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.500
Дуже смачна олія
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук!
Нам дуже приємно, що оливкова олія Borges Extra Virgin вам сподобалася.
Дякуємо за оцінку 5* та вашу довіру!
- Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.500
Натуральна оливкова олія
Представник постачальникаДякуємо Вам за відгук і високу оцінку!
Раді, що оливкова олія Borges Extra Virgin 500 мл виправдала Ваші очікування та підтвердила свою натуральність. Дякуємо за довіру та бажаємо приємного користування!
- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.500
Дуже якісна, гірчинка в міру, користуюся вже більше 3 років постійно. Маю певні проблеми зі ШКТ, але ця олія підходить ІДЕАЛЬНО! РЕКОМЕНДУЮ!
Представник постачальникаДякуємо Вам за такий щирий і детальний відгук та багаторічну довіру!
Раді, що оливкова олія Borges Extra Virgin 500 мл вже понад 3 роки залишається Вашим вибором, тішить збалансованою гірчинкою та добре підходить саме Вам. Дякуємо за рекомендацію й бажаємо міцного здоров’я та приємного користування!
- Дмитро Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.500
Гарний аромат, зручна пляшка. Сильна гіркота, яка обволакує весь рот. Не певен що буду використовуватив чистому вигляді. Це перший мій такий досвід з олією. Можливо партія така, або вид оливок.
- Достоинства:
- Аромат
- Недостатки:
- Дуже сильно виражена гіркота, не гірчинка, а саме гіркота.
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук і за те, що поділилися власними враженнями.
Оливкова олія Extra Virgin може мати виражену гіркоту — це природна характеристика якісної олії першого холодного віджиму. Гіркота зумовлена високим вмістом природних поліфенолів, які є антиоксидантами та відповідають за користь продукту. Їх інтенсивність залежить від сорту оливок, ступеня зрілості плодів і часу збору врожаю.
Для споживачів, які вперше знайомляться з Extra Virgin, такий смак може здаватися занадто насиченим у чистому вигляді. У таких випадках олію часто використовують у салатах, стравах із овочами або як завершальний акцент до готових страв — там смак розкривається більш м’яко та збалансовано.
Звертаємо увагу, що сильна гіркота не є ознакою дефекту або невдалої партії, а навпаки — підтверджує натуральність та високий клас оливкової олії.
Дякуємо за зворотний зв’язок — він допомагає краще орієнтувати споживачів у смакових особливостях продукту.
- Олена Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.500
Моя удюблена олія
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
Нам дуже приємно знати, що оливкова олія Borges Extra Virgin 500 мл є Вашою улюбленою. Користуйтеся із задоволенням і смачного! Будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців.
- Микола М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.500
Якість відмінна !Смак чудовий ! Дякуємо Вам !!!
- Достоинства:
- Смак, якість, знижки Класссс !!!
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за такий теплий відгук і високу оцінку! Цінуємо, що Ви відзначили відмінну якість, чудовий смак і приємні знижки оливкової олії Borges Extra Virgin. Бажаємо й надалі лише вдалих покупок і смачних страв!
- Максим Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.500
З осивкових олій подобається саме Borges Extra Virgin, гарне на смак. Беру вже багато років. Шкода що зник ріpновид Borges Extra Virgin Fruit
- Достоинства:
- Приємне на смак
Представник постачальникаДякуємо вам за детальний відгук!
Дуже приємно, що оливкова олія Borges Extra Virgin вже багато років залишається вашим улюбленим вибором і тішить приємним смаком. Дякуємо, що поділилися також зауваженням щодо різновиду Borges Extra Virgin Fruit.
Щиро вдячні за високу оцінку і вашу довіру!
- Лариса Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.500
Неоднократно покупала оливковое масло на розетке, крайний раз попалось некачественное, очень сильно горчило, как экстракт полыни...вернула..но на пункте возврата, сказали, что возврату не подлежит....это на будущее предупредили! Но товар некачественный! Так что подумайте 100 раз, брать или нет в Розетке!
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук.
Хочемо запевнити, що оливкова олія Borges Extra Virgin 500 мл, яку Ви придбали на Rozetka, є оригінальною та якісною. Ми постачаємо продукцію офіційно, без посередників, тому ризик отримати неякісний товар або підробку виключено.
Щодо смаку: легка або навіть виражена гірчинка — це природна характеристика якісної оливкової олії Extra Virgin. Саме гірчинка та пікантність свідчать про високий вміст поліфенолів — корисних антиоксидантів. Інтенсивність смаку може відрізнятися залежно від врожаю, сорту та партії, що є нормальним для натурального продукту.
Будемо раді бачити Вас серед наших покупців і надалі.
- ГаннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.500
Беру вже не перший раз, чудо для салатів.
Але смажити не рекомендую- Достоинства:
- Ціна,якість
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку олії. Раді, що вона смакує у салатах! Ви абсолютно праві — оливкова олія Extra Virgin найкраще підходить для заправок та готових страв, де важливий її натуральний смак і аромат, і не рекомендується для смаження.
Для нагрівання та смаження краще використовувати рафіновану олію Borges або рафінована Extra Light, які витримують високу температуру та мають більш нейтральний смак.
Ще раз дякуємо за відгук і бажаємо смачних страв!
- ЕДУАРД П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.500
среднее качество
- Достоинства:
- цена
- Недостатки:
- слабоват вкус
Представник постачальникаДобрий день!
Дякуємо за ваш відгук та вашу оцінку оливкової олії Borges Extra Virgin 500 мл. Ми цінуємо ваші зауваження щодо смаку і раді, що вас влаштовує ціна продукту. Ваші відгуки допомагають нам покращувати якість і підбирати найкращі товари для вас. Якщо виникнуть додаткові питання або побажання - звертайтеся, ми завжди готові допомогти. Гарного дня!
- Виталий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.500
Впринципі купив по відгукам її. Все там дуже позитивно. Претензій до розетки доставки, сервісу не маю, окрім звісно вартості доставки і ще комісії ну то таке. Сама олія ніяка на смак, майже без запаху і смаку, є гірчинка і легкий аромат але настільки слабкі що в порівнянні з різними іншими оліями які купував, ця наче просто дешеве маслечко….. сподіваюсь що там не підробка і це дійсно екстра верджин. Більше точно не візьму….
- Недостатки:
- Немає смаку і аромату
Представник постачальникаВітаємо!
Дякуємо, що поділились своїм досвідом.
Шкода, що олія Borges Extra Virgin 500 мл не повністю виправдала ваші смакові очікування. Справді, різні бренди мають різний профіль — деякі олії насиченіші, інші делікатніші, як у випадку з Borges, яка має легку гірчинку й м’який аромат.
Хочемо запевнити: продукт є оригінальним і постачається нами напряму з заводу виробника в Іспанії. Borges — один із найбільших і найвідоміших іспанських брендів оливкової олії, який дотримується стандартів якості категорії Extra Virgin.
Дякуємо також за добрі слова про доставку та сервіс.
Бажаємо вам смачних відкриттів!
- Юлія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.500
Дуже класна олія. З гостринкою, аромат неймовірний
- Достоинства:
- Класна олія
- Недостатки:
Представник постачальникаВітаємо. Дякую за відгук! Раді, що вам подобається олія Borges — гостринка та аромат справді роблять її особливою. Якщо будуть питання чи потрібні поради — звертайтесь!
- Сергій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.500
М'який смак. Дуже смачна
Представник постачальникаВітаємо. Щиро дякуємо за ваш відгук! Раді чути, що олія вам до смаку. Її м’який смак справді робить її ідеальним вибором для салатів та щоденного вживання.
Бажаємо смачних страв і гарного настрою!
- Алена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.500
Найкраща оливкова олія. Для тих хто любить ароматну з гірчинкою
- Достоинства:
- смак
- Недостатки:
Представник постачальникаВітаємо. Щиро дякуємо за такий смачний відгук!
Раді, що олія оливкова Borges Extra Virgin 500 мл відповідає вашим смакам — ароматна, з приємною гірчинкою, як і має бути справжня оливкова олія першого віджиму.
Бажаємо ще більше гастрономічних задоволень!
- Алла Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.500
Одна з найкращих в співвідношенні ціна якість. Смачна. Гарно спакована. Для салатів та готових страв.
- Достоинства:
- Смак, ціна, якість
- Недостатки:
- Для мене немає.
Представник постачальникаВітаємо. Дякуємо за ваш чудовий відгук! Нам дуже приємно, що олія Borges Extra Virgin 500 мл вам сподобалась і виправдала очікування. Згода, її смак і якість справді вражають, особливо у поєднанні з привабливою ціною. Нехай і надалі додає смаку вашим стравам!
- Татьяна Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.500
Хороша олія
Представник постачальникаДоброго ранку. Дякуємо за ваш відгук!
Раді, що олія оливкова Borges Extra Virgin припала вам до смаку. Нехай кожна страва з нею буде ще смачнішою!
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.500
Дуже гарна для салатів
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за ваш відгук! Рада, що олія оливкова Borges Extra Virgin вам сподобалась і добре підходить для салатів. Це справжній класичний вибір для тих, хто цінує смак та якість. Смачних вам страв!
- Ганна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.500
Вже декілька разів її замовляла. Дуже подобається для салатів
- Достоинства:
- Смак, густота
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго ранку. Дякуємо за ваш відгук! Раді, що оливкова олія Borges Extra Virgin 500 мл стала вашим улюбленим вибором для салатів. Її насичений смак і приємна густота дійсно додають стравам неповторності. Бажаємо смачних кулінарних шедеврів!
- Ирина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.500
Отличное!
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за ваш відгук! Раді, що оливкова олія Borges Extra Virgin вам сподобалася. Її якість і смак дійсно заслуговують на високу оцінку. Нехай вона додає насолоди вашим стравам!
- Яковлєв А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.500
Олія гарно пахне та смакує .
- Достоинства:
- Холодний віджим .
- Недостатки:
- Жодних .
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за ваш відгук! Дуже приємно, що вам подобаються аромат і смак оливкової олії Borges Extra Virgin. Процес холодного віджиму справді зберігає всі корисні властивості олії, і ми раді, що ви оцінили цю перевагу.
- Алексей Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.500
Чудова олія!
Представник постачальникаДобрий день.
Дякуємо за чудовий відгук. Нам дуже приємно, що ви високо оцінилу якість олії оливкової Borges Extra Virgin 500 мл. Смачного!
- Комащенко Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.500
Відмінний смак,в салат-смакота.Рекомендую.
Представник постачальникаДобрий день, Любов.
Щиро дякуємо за ваш чудовий відгук про олію оливкову Extra Virgin ТМ Borges 500 мл! Нам дуже приємно чути, що вам сподобався її відмінний смак, і що олія чудово доповнює салати. Дякуємо за вашу рекомендацію!
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.500
Смачна , використовую як для салатів так і для смаження
Представник постачальникаДобрий день, Анна! Щиро дякуємо за ваш відгук про олію оливкову Extra Virgin ТМ Borges! Ми раді, що вам сподобався її смак і що ви використовуєте олію для салатів та інших страв. Хочемо звернути вашу увагу, що олія оливкова Extra Virgin ТМ Borges найкраще підходить для використання в салатах, соусах або для додавання в готові страви. Через свій низький димовий поріг - ця олія не рекомендується для смаження, оскільки при високих температурах вона може втратити свої корисні властивості та смак. Для смаження ми рекомендуємо використовувати олію рафіновану, таку як олія Borges Pure або Extra Light, які краще витримують високі температури і зберігають свої корисні властивості.
- Дар'я П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.500
Найсмачніша оливкова олія для мене. Яскраво виражений смак і аромат. Замовляю вже втретє. Дуже задоволена.
- Достоинства:
- Яскравий смак і аромат
Представник постачальникаДобрий день, Дар'я! Дякуємо за ваш чудовий відгук про оливкову олію Extra Virgin ТМ Borges 500 мл!
Ми надзвичайно раді чути, що вам так подобається смак і аромат нашої олії, і що ви вже втретє її замовляєте. Ваші позитивні відгуки надихають нас продовжувати забезпечувати високу якість нашої продукції. Смачного!
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.500
Це раджу
- Достоинства:
- Реклама
- Недостатки:
- Не зовсім те, що написано на етикетці
Представник постачальникаДобрий день, Ольга. Дякуємо за ваш відгук/ Нам дуже шкода, що ви залишилися незадоволені олією оливковою ТМ Borges і відчули, що вона не відповідає опису на етикетці. Ми завжди прагнемо забезпечити високу якість нашої продукції та точність інформації, що надається.
Ваш відгук є дуже важливим для нас, і ми обов’язково розглянемо ваші зауваження, щоб покращити наші продукти та забезпечити відповідність опису на етикетках.