Отзывы покупателей о Оливковое масло Borges Pure Olive Oil 500 мл (8410179200828)
- Ірина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.500
Чудова олія,гарної якості.
- Достоинства:
- Підходить для смаження
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за відгук.
Раді, що олія Borges вам сподобалася і підходить для приготування страв. Гарної кулінарної творчості та смачних результатів!
- Ільїна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.500
Олію покупала спеціально для смаження. Не димить, не горить. Те, що треба
- Достоинства:
- Не димить при смаженні
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за ваш вибір! Ми раді, що Borges Pure Olive Oil проявила себе на кухні саме так, як ви очікували. Вона створена для приготування страв на вогні - стабільна при високих температурах і дозволяє зберегти природний смак інгредієнтів. Ідеальний помічник для щоденного смаження.
- Владислав Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.500
Гарна олія
- Достоинства:
- Смак
- Недостатки:
Представник постачальникаВітаємо. Дякуємо за ваш відгук про оливкову олію Borges Pure Olive Oil!
Раді, що вам сподобався смак цього продукту.
Бажаємо приємного використання та смачних страв!
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.500
Замовляю цю олійку дуже давно і постійно. Для приготування соусів, маринадів та смаження - саме то!!! Рекомендую.
- Достоинства:
- Ціна/якість
- Недостатки:
- поки не виявлено
Представник постачальникаДобрий день. Щиро дякуємо за чудовий відгук!
Приємно знати, що Borges Pure Olive Oil 500 мл вже давно стала постійною у вашій кулінарії. Для соусів, маринадів і смаження — дійсно універсальна та надійна олія!
Нехай і надалі тільки радує якістю та смаком!
- Алла О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.500
Беру не вперше. Гарна олія для приготування майонеза та інших страв.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Висока ціна, якщо не по акції
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо, що обираєте Borges! Це справді чудовий вибір для домашнього майонезу та інших страв. Сподіваємося, що знижки на улюблені продукти будуть радувати вас частіше!
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.500
Дана олія є сумішю рафінованої та олії першого віджиму. Таке поєднання дозволяє мати легкий аромат оливкової олії та при цьому не мати різких смаків. Якщо у вас хто не любить "Extra Virgin" бо вона "гірчить" то ця олія буде чудовим замінником.
Окрім цього вона не горить, тому її можна використовувати для жарки (при адекватних температурах).
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за такий детальний і корисний відгук! Ви чудово описали особливості Borges Pure Olive Oil. Справді, поєднання рафінованої та оливкової олії першого віджиму робить її універсальною – вона має м’який смак і добре підходить для смаження. Раді, що олія вам сподобалася! Чекаємо на ваші нові замовлення.
- Елена Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.500
Дуже смачне масло! Замовляю не вперше, коли його не було в наявностi купила iнше, але повернулась знову до цього масла, для мене воно найсмачнiше))) Дякую!
- Достоинства:
- Быстрая доставка, товар соответствует заявленному.
- Недостатки:
- Не виявлено.
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за ваш відгук та довіру до нашого продукту! Раді чути, що Borges Pure Olive Oil став вашим фаворитом. Нехай кожна покупка приносить вам тільки задоволення!
- Борис Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.500
Просто дуже добра олія!
Представник постачальникаДобрий день, Борис. Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що вам сподобалася оливкова олія Borges Pure Olive Oil. Ваші слова надихають нас продовжувати надавати якісні продукти для наших клієнтів.
Дякуємо, що обрали наш продукт!
- Ольга В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.500
Покупаю это масло для домашнего майонеза, получаеться очень вкусно!
- Достоинства:
- Масло по вкусу почти нейтральное
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо за відгук! Ми раді, що оливкова олія Borges Pure Olive Oil Вам до смаку!
Використовуйте із задоволенням!
- Ирина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.500
Бесплатная доставка в точки выдачи Розетка,бутылка цела.
- Достоинства:
- Хорошее масло,не горькое,цвет слегка зеленоватый, можно использовать и для жарки,и для салатов,применять при приготовлении масок,с лечебной целью.Знаменитый производитель,хороший срок использования.
- Недостатки:
- Нет.
Представник постачальникаДоброго дня, Ірино!
Дякуємо за відгук! Раді, що Ви задоволені якістю та смаком оливкової олії Borges Pure Olive Oil.
Використовуйте із задоволенням!
- Новикова В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.500
масло брали впервые (до этого пользовались другой испанской маркой, но она исчезла из продажи), поэтому были некоторые опасения, но они оказались напрасными - масло отличное, высокого качества, с легким оливковым привкусом, практически нейтральное.
- Достоинства:
- хорошее
- ЕвгенийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.500
Хорошо подходит для жарки. Дешевле чем в супермаркете.
- Достоинства:
- Вкусно и полезно
- Наталья Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.500
Хорошее масло,покупкой довольна!
- Сергей Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.500
Ми на ньому жаримо. хоча для жарення при високих температурах краще брати Extra Light Borges
- Достоинства:
- Хороше масло
- Недостатки:
- Не повністю рафіноване, а суміш рафінованого і нерафинованого