Отзывы покупателей о Аккумуляторный пылесос BOSCH UNLIMITED 7 FLEX BBS711W

Оценка пользователей 4.75/5
  • AI аналіз відгуків
    50 відгуків:  позитивний 83%, нейтральний 11%, негативний 6%
    Загалом, користувачі дуже задоволені Bosch Unlimited 7 BBS711W: він потужний, мобільний, зручний для дому й авто, з багатьма корисними насадками та підсвіткою. Переважають такі плюси: якість прибирання, довговічність акумулятора, простота у використанні, ефективність насадок та підсвітки, можливість швидко очищати пилозбірник. Основні недоліки — іноді виникають поломки щітки, шланга або підсвітки, а в турбо-режимі батареї вистачає ненадовго. Деяким користувачам пилосос здається важкуватим, також декому хотілося б більший об’єм контейнера та потужніший режим еко.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Наташа Л***

Полностью довольна покупкой.

• Елена С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с серым

Добрый день!!! Пылесос брала себе на подарок, чтоб облегчить уборку... Сын, который не любитель пылесосить теперь делает это постоянно, удобный, компактный, свет на щётке яркий, помогает видеть всю пылюку. Привесили на стену, места занимает минимум, легко чистится и заряжается довольно быстро. На наши 80 квадратов хватает зарядки на полную уборку (зимой ковры)... Рекомендую!!! Нашей семье подошёл на 100%.....

• Лилия Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с серым

Супер, тепер прибирання тільки в задоволення.

Достоинства:
    Одна сплошна перевага
    Недостатки:
    Не має

• Константин Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с серым

Замовив як подарунок 10.03.2026, було вказано доставка 12.03. Кошти отримали - товар досі не відправили. Дуже погано! Кажуть кошти повернемо на протязі 7 днів.

• Дарина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с серым

Це мій топовий помічник. У користуванні декілька років. Потужність хороша і може класно автоматично регулювати потужність в залежності від типу поверхні. Зручне керування. Простий у догляді

Достоинства:
    Чудово виконує свою роботу
    Недостатки:
    Хотілось би інший тип кріплення, а не до стіни
  • Оля М***

загалом задоволена,гарно всмоктує пил, тихий, підсвітка

Достоинства:
    загалом задоволена,гарно всмоктує пил, тихий, підсвітка
    Недостатки:
    не має можливості окремо поставити(треба кріпити до стіни), довга насадка трубка погано всмоктує. важкий
  • Юлія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с серым

Пилосос потужний. Дуже подобається його робота, користуюсь тижень.
    Підсвітка топчик! Видно навіть волосинку яку пропустила
    До цього я думала, у мене в квартирі чисто Підсвітка підсвітила, що це не так
    Подобається, що він висить на "базі" заряджається.

Недостатки:
    Поки не знайшла.
  • Ірина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с серым

Я задоволена покупкою, бо пилосос:
    -легкий
    -плавно їздить по підлозі, легко завернути в кутки
    -труба згинається наче коліно, тільки в інший бік і ти легко пилососиш під ліжком
    -підсвітка пилососу дозволяє бачити крихти/волосся, що робить прибирання ефективним та ретельним
    -легко чистити колбу
    -вузька і довга насадка класно чистить над плінтусом всю осівшу пилюку
    -підсвітка та акумулятор це МАСТХЕВ в наших реаліях з графіками вимкнення світла

Достоинства:
    Підсвітка та мобільність пилососу
    Недостатки:
    Батареї з комплекту не вистачає на 40 кВ м в турбо режимі роботи пилососу, потрібно купити ти потужнішу батарею.

Час роботи акумулятора 3.0 A годин:
      до 40 хв. в Еко режимі з неелектичним аксесуаром
      до 30 хв. в Еко режимі з електрощіткою для підлоги
      до 15 хв. в Авто режимі з електрощіткою для підлоги
      до 8 хв. в Турбо режимі з електрощіткою для підлоги
      За необхідністю, ви можете придбати акумулятори з більшою ємністю:
      Змінний акумулятор, Power for ALL 18V 4.0Ah BHZUB1840
      Змінний акумулятор, Power for ALL 18V 5.0Ah BHZUB1850

• Ігор Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с серым

Користуюсь пилососом вже деякий час. Гарна потужність, легкий по вазі в користуванні. Дуже задоволений покупкою.

Достоинства:
    Гарна потужність
    Недостатки:
    Не помітив

• Вікторія П***

Дуже потужний,прибирає чудово.

• Віталій

Чудовий пилосос

• Ігор Б***

Хочу залишити чесний відгук. Купив пилосос 16.10.2025
    За місяць користування даним товаром я задоволений покупкою. В мене квартира 50 кв. і батареї вистачає на всю площу. На кухні і в коридорі вмикаю турбо режим так як там найбільше сміття. Зручний в очищенні сам пилосос, все просто. Просте кріплення на стіну. Що економить простір. А сама крута його фішка це підсвітка, в час відключень коли темно все видно і круто прибирає. Рекомедую!

Достоинства:
    В комбіноваму режимі батареї вистачає на 50 кв площі. Підсвітка. Швидке та просте очищення.
    Недостатки:
    Відсутні
  • Валентина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с серым

Через місяць перестала працювати підсвітка і пил збирає погано

Представник бренду

Доброго дня! Рекомендуємо звернутися до авторизованого сервісного центру. Актуальний перелік сервісів вказано на гар.талоні виробника та на сайті представництва побутової техніки BOSCH в Україні ссылка

• Юрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с серым

Придбав цей пилосос і дуже задоволений.
    Він тихий, добре тягне навіть килими. Легко дістає у всі кути та під меблі. Акумулятора вистачає приблизно на 40 хвилин — цього вистачає, щоб повністю прибрати квартиру близько 70 м².

Дуже зручно, що акумулятор змінний — можна докупити ще один і користуватися без перерв. Щітки й контейнер легко чистяться. З додатковими насадками зручно прибирати салон автомобіля.

Єдине — в «турбо» батарея тримає близько 10 хвилин.

Загалом модель супер, сміливо рекомендую.

Достоинства:
    Легкий і маневрений, дуже зручний
    Недостатки:
    в «турбо» батарея тримає близько 10 хвилин.
      Представник бренду

Вітаємо! Щиро дякуємо за вибір нашої техніки!

• Назар В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с серым

Цей пилосос у нас уже більше як тиждень і ми ним повністю задоволені. Серед плюсів хочу відзначити це труба яка згинається і легко пилососити під ліжком, а також підсвітка за допомогою якою важко пропустити сміття на підлозі.

Щодо режимів роботи, у нас площа 43 метри, в більшості це плитка/ламінат і лише два маленьких коврики, використовуємо режим Еко, в ньому пилосос працює найдовше, для підтримуючого прибирання серед тижня витрачається лише одна поділка з трьох, при повному прибиранні 2 з 3, і при тому дуже добре пилососить. Є ще Автоматичний режим і Турбо, в них буде працювати менше часу, але і тягнути краще, думаю ці режими корисні для тих у кого більше килимів.

Як тільки забрав з пошти був трішки розчарований, ми включили його у режимі Авто і пилосос розрядився за декілька хвилин, тому що не був повністю заряджений, це очікувано, проте після повної зарядки у нас лише позитивні враження про даний пилосос.

Плюсом також є що до нього можна докупити багато аксесуарів, в тому числі додатковий акумулятор, швидку зарядку, а також багато насадок, одна що мене ще зацікавила це шланг що згинається (є у версії з червоним пилососом, але у цій з білим її немає), думаю вона допоможе використовувати пилосос, щоб ще й в машині прибирати.

Достоинства:
    Згинаюча труба, підсвітка, велика кількість аксесуарів які можна докупити

• Юлія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с серым

Користуюсь майже місяць. Заряду акумулятора вистачає на режимі Еко пропилисосити квартиру і м'які меблі. Добре збирає волосся, пісок, пил. Сподіваюся і далі буде добре працювати.

Достоинства:
    Є підсвітка
  • Людмила
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с серым

Пилосос супер. Користуюсь вже третій місяць. Зарядки вистачає на декілька прибирань , квартира до 50кв. Але в мене немає коврів. Коли користувалися там , де одні ковдри, то зарядки вистачало на один раз.

Достоинства:
    Дуже зручний, особливо зручне прибирання під ліжками і шафами. Швидко складається і можна брати з собою в інше приміщення.
  • Наталія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с серым

Чудовий пилосос, якісний та зручний.

• Володимир
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с серым

Давно придивлявся до акумуляторного пилососа BOSCH Unlimited 7 — друзі рекомендували його для прибирання авто, і тепер цілком розумію, чому. Щітка з комплекту ідеально справляється з прибиранням у важкодоступних місцях салону, а гнучка конструкція робить процес максимально комфортним.

Найбільша перевага для мене — мобільність. Пилосос легкий і займає мінімум місця при зберіганні, що важливо у квартирі з обмеженим простором. Ще один великий плюс — сумісність акумулятора з іншими пристроями Bosch. Я використовую батарею від своєї дрелі, і все працює ідеально.

В стандартному режимі одного заряду цілком вистачає для прибирання всієї квартири (до 50 м²). Єдиний нюанс — невеликий об’єм контейнера для пилу, який потребує частого очищення. Але загалом це дрібниця на фоні усіх переваг.

Однозначно задоволений покупкою та можу рекомендувати пилосос як для дому, так і для авто!

Достоинства:
    Потужність, ергономіка, LED-підсвітка
    Недостатки:
    Малий обʼєм контейнера для пилу.

• Юлія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с серым

Чудовий пилосос. Зручний, ергономічний. Хороша сила всмоктування. Навіть на еко та авто режимах чудово пилососить. Окремий плюс за насадку для важкодоступних місць. Об'єму контейнера для одного повного заряду вистачає з головою. Пилосос повністю вартує своїх грошей!

• Тетяна К***
  • Александр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с серым

Пылесосом очень довольны,не очень шумный,подсветка отличная можно пылесосить в темноте!

• Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с серым

Не знаю, як я раніше без нього жила)) Він дійсно створений для життя! Прибирання з ним - суцільне задоволення. Гарно всмоктує сміття, достатня кількість насадок дозволяє прибирати в різних місцях. Плюс в тому, що можна прибирати за відсутності світла. Заряду вистачає на два прибирання 45 м2 на режимі еко.

Достоинства:
    Функціональний, зручно зберігати. Супер річ!
  • Віталіна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с серым

С задачей справляется, удобно чистить колбу щелева насадка выше всех похвал, подсветка -мечта перфекциониста.Единственное,что,как по мне,не очень мобилен

Достоинства:
    Все названные и эстетичен
    Недостатки:
    Пока нет
  • Євгеній С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с серым

Бездротові пилососи - це супер зручно. Ця модель Bosch особливо. Можливість згинання труби - клас, підсвітка підлоги - клас (навіть не уявляєте скільки пилу і іншого бруду ви не бачите без підсвітки). В комплекті зручні насадки та всі корисні. Якщо хтось переживає за потужність режиму eco, то не варто, його вистачає для 90% випадків та збирає навіть дрібний пил. Акумулятора вистачає на ретельне прибирання трикімнатної квартири на eco з крихтою turbo. Але от режим turbo висаджує дуже швидко. Для когось може бути недоліком те, що пилосос важкенький. Ну і наостанок якість збірки - німецька)

Достоинства:
    Дизайн, час роботи, потужність, якість прибирання, підсвітка
    Недостатки:
    Вага
  • Андрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с серым

Якісний, і дуже зручний в користуванні

Достоинства:
    Легкий, зручний
    Недостатки:
    Довга зарядка, але це фізика її не обійдеш
  • Ольга С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с серым

Після покупки минув рік, нарікань немає, працює чудово. Акумулятора вистачає майже на півтора тижня, прибираю двічі на день однокімнатну квартиру

Достоинства:
    Стабільність роботи
  • Людмила Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с серым

Пилосос відмінно справляється з двома кімнатами,якщо три кімнати , то режим авто )
    Гарний помічник для щоденного прибирання

Достоинства:
    Без дроту, компактний- мало місця займає , зручно що на стіні кріпиться!
    Недостатки:
    Якби трохи міцніше акамулятор
  • Рамаева А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с серым

Користуюсь 9 місяців, дуже задоволена. Легкий в керуванні, потужний. Добре прибирає собачу шерсть, пісок, пил. На 2х кімнатну квартиру 45м вистачає на 2 прибирання.

Достоинства:
    Легкий в керуванні, потужний. Підсвітка в щітці.

• Андрій К***

Чудовий пилосос, вистачає зарядки для прибирання 3 кімнат

Достоинства:
    Ціна, якість. Підсвітка щітки

• Іван Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с серым

Купляв мамі на подарунок ще в жовтні, дотепер працює без жодних нарікань, особливо цікава функція підсвітки, коли всю пилюку видно.

Достоинства:
    потужний, легкий
  • Дмитро Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с серым

Дуже зручний та комфортний, давно хотіли відмовитись від звичайного провідного, виконує свої функції на 110%. Зарядки вистачає на прибирання 38кв - 3 рази. Підсвітка топ дуже допомагає. Але менш як за пів року зламалась шланга на насадці

Достоинства:
    Змінний акумулятор, легко замінити на новий
    Недостатки:
    Зламалась насадка меньш ніж за пів року
    • Ральченко Е***

Насадку вдалось замінити? Як у них з сервісом?

• Юрій Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с серым

Користуюсь даним пилососом трохи більше місяця. Все було добре, але перестала крутитися рухома щітка (баран).
    Звертаюсь до адміністрації Розетка: в цьому випадку потрібно відсилати для ремонту увесь пилосос чи тільки щітку?
    Будь ласка, не залиште мій відгук без уваги!

Достоинства:
    Зручний
    Недостатки:
    Не працює щітка та що крутиться.
      Представник бренду

Добрий день! Рекомендуємо почистити щітку, як показано на малюнках в інструкції з експлуатації або звернутися до авторизованого сервісного центру. Актуальний перелік сервісів вказано на гар.талоні виробника та на сайті представника.

• Алексей
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с серым

Пылесос понравился. Очень мощный и удобный. Отличные дополнительные насадки. Отдельный плюс - съёмный аккумулятор, который можно использовать с другими инструментами.

• Дмитрий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с серым

Компактний, неочікувано потужніший за попередника (самсунг). Заряда цілком достатньо для прибирання трикімнатної квартири. Підсвітка на щітці дуже доречна.

Достоинства:
    Поки що одне задоволення. Час покаже.
    Недостатки:
    Довелося помучатися із фіксацією нижнього отвору у кріпленні (хвилин п'ять).

• Михаил И***

Удобный,мощный пилесос.мне понравился

Недостатки:
    Поки не мае