Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Аккумуляторный пылесос Bosch Unlimited 7 FLEX BCS712XXL с двумя аккумуляторами

Оценка пользователей 4.57/5
  • AI аналіз відгуків
    60 відгуків:  80% позитивних, 12% нейтральних, 8% негативних.
    Пилосос Bosch BCS712XXL отримав переважно схвальні відгуки від покупців за рахунок високої потужності, зручності використання, наявності двох акумуляторів, різноманітності насадок та додаткової підсвітки. Більшість користувачів вказує на легкість прибирання і простоту обслуговування пристрою, що важливо для щоденної експлуатації. Серед мінусів зустрічаються поодинокі скарги на тривалість зарядки акумулятора, відсутність паперових інструкцій українською, а також проблеми з поломками основної щітки чи контейнера для сміття й рівень сервісу. Загалом, співвідношення ціна-якість оцінюють високо, а досвід використання приносить задоволення більшості користувачів.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Оксана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Я просто не розумію, чому ми не придбали цей пилесмок раніше??? Це просто мега зручно і мега компактно! Раніше завжди було ліньки діставати велику "бандуру" , щоб прибрати крихти чи якусь невелику ділянку, тому пилесмок діставався тільки під час генерального прибирання. Я досі не можу повірити в те, що щоб прибрати крихти, після того як доня поїсть печиво, мені досить однією рукою зняти з бази пилесмок і так само однією рукою у декілька рухів все швидко прибрати та повісити його на місце. Це просто фантастика!!! Користуюся тепер щодня. І яким є моє здивування, коли пилесмокаю наче чисту підлогу, а після прибирання бачу в контейнері дуже багато пилу, реально він збирає навіть дрібний пил.
    Спочатку думала, що він буде не дуже потужний і не зможе справитися з килимами, але на режимі авто він просто присмоктався до килиму, що довелося їх роз'єднувати))) Тобто сила тяги досить потужна.
    Ще один мега плюс - додатковий змінний акумулятор! Хоча насправді заряду одного мені вистачає на два-три значні прибирання однокімнатної квартири на режимі авто. В перервах між прибираннями і цей акумулятор встигає підзарядитися на базі. Однак знаю, що провсяк випадок є запасний і можна не переживати, що доведеться закінчити прибирання на півдорозі.
    Велика кількість насадок дозволяє дістатися до всіх необхідних важкодоступних місць у квартирі. Вони дуже рухливі, крутяться під різними кутами, що робить прибирання якіснишим. Окрема подяка розробникам за можливість згину основної труби - в такий спосіб основною насадкою можна зібрати пил під диванами, комодами та шафами
    Підсвітка основної насадки - це також величезний плюс, оскільки видно той пил, який не видно на підлозі при звичайному освітленні.
    Також основну насадку можна зняти легким натиском ноги і продовжити прибирання щілинною насадкою.
    Очищення ємності від зібраного сміття - це також одне задоволення через легкість та простоту дій.
    У мене тільки позитивні емоції від використання даної моделі пилесмока.
    Дуже РЕКОМЕНДУЮ!

Достоинства:
    Висока потужність, компактний, два зйомні акумулятори, велика кількість рухливих насадок, led підсвітка, можливість одночасного зберігання і зарядки на базі, простота використання та очищення
  • Антон Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Зараз дуже актуальний пилосос на АКБ , так як світло вкл коли як. А прибирати всеодно потрібно. Змінювати насадки зможе навіть дитина все легко нажимається і змінюється. Фільтр також легко почистити і висипати сміття. Прибирає чудово, на турбо режимі не відрізниш від дротового але швидше сідає АКБ , навіть шерсть після собаки збирає без питань. Доречі в цій серії корпус фільтра металевий це тещ є плюс. Також великий плюс що йде два АКБ можна прибрати всю квартиру і не переживати що сяде АКБ. Але одного АКБ хватає на приберання. Зручно в кого є машина тепер зручно прибирати в ній. Він прибирає краще ніж пилососи в мийках самообслуговування .Доречі АКБ змінюється за секунду.
    В майбутньому хочу докупити окремо зарядну станцію.

Достоинства:
    АКБ , турбощітка з led підсвіткою, зручність прибирання сміття з контейнеру , металевий корпус підтфільтр,багато насадок, маневреність . Не важкий
  • Бурнис О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Довго обирала собі помічника. Зупинилася на цьому девайсі. Хоч і не було відгуків,поклалася на свою інтуіцію)) Сподобалася що збірка Германія,два акамулятори
    Користуємося тиждень. Якісна збірка,все добротне. Дуже маневриний,зручний. Рука не втомлюється. Труба яка має функцію згинатися дуже мені зручна,так як багато спалень і кроваті під якими збирається багато пилу. Будинок в 100 кв. прибрав на одному акамуляторі і не розрядився! Дуже задоволені покупкою! Рекомендую!
    Розетка як завжди-оперативна доставка! Дякую!

Достоинства:
    Тихий,маневриний,гарно тягне пил
  • Юрій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

На перший погляд все супер! Дизайн красивий. Підсвітка - жирний ! Зручний, не важкий! Насадки тільки ті, що треба, без лишнього мотлоху! 2 акума!!! Тихий! Маневрений! В режимі турбо тягу має дай Боже! Прибирати тепер приносить задоволення, а не муку. Як то кажуть Бош є Бош!

Достоинства:
    Перелічено в описі
    Недостатки:
    Відсутні

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

До цього був Bosch BCH6ZOOO Zoo'o ProAnimal, в порівнянні з BCH6ZOOO, цей значно кращій, має змінні батареї (бо з часом бареї втрачають ємність) та менші габарити, удобною є функція складання труби, гарний комплект, дуже задоволений та рекомендую до придбання

Достоинства:
    Мобільний, у комплекті 2 батареї, потужний
    Недостатки:
    Не стоїть сам а потрібно вішати на гачок
  • Іванна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Сподобався все на найкращому рівні. Не тяжкий і не дуже шумний. Підсвітка класна.

Достоинства:
    2 акамулятори
    Недостатки:
    Пока нема
  • Анатолий
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Классный ручной пылесос. У меня дома два кота и много шерсти, он отлично справляется с поставленной задачей уборки . Удобно что в  комплекте два аккумулятора, хватает на всю уборку дома.

Достоинства:
    два аккумулятора ,насадки
  • Юрий З***
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Долго читал выбирал, не ошибся и на этот раз. Цена жестко одинаковая по стране. Везде если акция то одинаковая. Две батареи реально выручают ибо то что заявляют другие бренды по их одной батарее в реале чушь. Проверил у друзей от Дайсона до
    Сяоми разные. Диодная подсветка выручает очень. Цвет красивый, думал будет красный(не хотел), а оказался черно серебристый.

• Юрий З***

Дополню спустя время. ТОЛЬКО с 2 батареями смотрите такие аппараты. Офигенно выручают. Если у вас трешка квартира или дом, одного аккума очень мало. Плюс эти батареи подходят для инструментов Бош шуруповертов и т д определенной серии(зеленой вроде). Очень выручает и очень толковая вещь, чего не скажешь об игрушках роботах-пылесосах (все пробовал, все стоят у всех друзей знакомых пылью покрыты). Насадки выручают очень и в машину брал спускался и по дому все. Однозначно рекомендую. Новые серии Ультимэйт 7-9 голубые должны быть вообще хороши.

• Віктор
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Прям дуже зручна штуковина. Круто що пристрій йде відразу з двома акумами і що це аккуми зі стандартної лінійки Bosch. Можна обидва аккума заряджати одночасно один зарядкою з комплекту приладу інший зарядкою від інших приладів Bosch. Для мене це важливо.

Достоинства:
    Відсутність дротів, другий аккум
  • Наталія Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Користуюсь вже декілька днів, простий в користуванні, тихий. Поки ніяких зауважень по роботі пилососа немає. Дуже зручно що є другий акумулятор, під рукою, хоча на прибирання квартири площею 50кв.м вистачило і одного. А підсвітка - це бомба, не пропустить ні пилиночки.

Достоинства:
    Легкий, зручний в користуванні
    Недостатки:
    Поки немає

• Саня Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Пилосос гарно зібраний, у руках відчувається якість. Працює без зауважень. Тестуємо)

Представник бренду

Вітаємо! Дякуємо за вибір техніки BOSCH!

• Роман
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Топовий пилосос - ніяких дротів, максимально зручно. Купа насадок для різних цілей дуже радує, можна дістатися до будь яких місць. Дуже крута і необхідна річ для дому - не шкодую

Достоинства:
    Ємкість, потужність, зручність
    Недостатки:
    не виявив поки
  • Леся
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Очень удобный. Достаточно мощный - собирает шерсть кота и пыль отлично. Хорошо, что есть 2 аккумулятора - надолго хватает. Я довольна

Достоинства:
    Легкий, тихий, мощный, удобный
    Недостатки:
    Не обнаружила
  • Владимир
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

крутой пылесос, не сильно громкий и очень удобный. куча прикольных насадок, хотя некоторые я бы докупил. круто что можно повесить на стену докстанцию и пылесос всегда будет заряжен

Достоинства:
    легкий, мощный, удобный
    Недостатки:
    пока не нашел
  • Віктор П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Купівля даного пилососу - це, мабуть, найкраще вкладання мною коштів у побутову техніку за останні 10 років. До того ж, придбав на Розетці по акції на 1000 грн дешевше, ніж у інших офіційних продавців. Поки, недоліків не бачу взагалі, сподіваюсь і надалі прибирання за допомогою пилососу Bosch буде приносити тільки приємні емоції!

Достоинства:
    Пилосос виготовлений у Німеччині (!!!); гарантія на мотор 10 років (при реєстрації на офіційному сайті Bosch; малошумний; є різноманітний набір насадок; у наявності два акумулятори, є підсвічування поверхні, яка прибирається; три рівні потужності прибирання; елементарне очищення контейнера від сміття; відсутність шнура електроживлення; відносно легкий.
    Недостатки:
    Відсутні
  • Ервін
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Наконец то решился купить эту очень дорогую игрушку, но все таки есть свои плюсы, с ним действительно легче будет пылесосить каждый день, чтоб пыль не накапливалась и очень быстро все проходить, особенно учитывая что проводной пылесос у нас без турбо щетки, тоже бош кстати работает четко и мощно всасывает уже года 4, даже строй мусор типа штукатурки много тянул, с этим мелким так не получится, только пыль и небольшие частицы мусора, так как и контейнер маленький и жалко будет если сломается, проводной то 100 баксов стоил, а этот 350

Сначала хотел брать ровенту с активной моющей насадкой, но потом очень много отзывов прочитал и понял что это бесполезная функция, так как времени будет тратиться столько же как если просто помыть шваброй например, потому что тот контейнер и насадки надо постоянно мыть полоскать после каждой уборки и даже во время уборки думаю, чтоб не было разводов и действительно мылось, поэтому выбрал бош на 2 АКБ и подойдут от другой техники бош, потому что покупка деталей в будущем это самая главная проблема например с китайской техникой, сколько уже всего выкидывал из китайской техники потому что ничего невозможно купить спустя пару лет, не говоря уже за 5-10 лет, а ещё на бош есть станция быстрой зарядки аккумулятора, хотел бы ее купить, но пока в наличии нигде не вижу, прошу представителя сказать какая модель подходит

Подсветка очень полезная вещь для эффективной уборки, жена дольше пылесосила так как больше пыли видела, раньше то не видно этого всего было и делали так сяк

Хотел купить версию мощнее, и чтоб ещё больше автономности и объем ёмкости 0.9л, но они тяжелее значительно, а для девушек такое не подойдёт, ведь я покупал специально чтоб было легко, считаю что больше 2.9кг не стоит брать девушкам

По первому тесту турбо режима хватило где-то на 13 минут и ещё минуты 2 эко, хотя заявлено 10 турбо, но эко слабое, не годится для нормальной уборки, только если на каждый день в некоторых местах, но мы я думаю всегда турбо будем использовать

Достоинства:
    2 АКБ, выгоднее чем покупать версию которая с 1 АКБ и без доп насадок, удобно сгибается труба, практически все можно делать стоя, а не в известной позе, подсветка, турбо режим больше 10 минут
    Недостатки:
    Все равно считаю дорого, медленная зарядка (как у всех), хотя бы можно купить отдельно быструю, хочется все равно больше автономности чтоб было (за эту цену и этот вес)
  • Лідія Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Чудовий пилосмок! Легкий в роботі. Зручно тримати і рука не втомлюється. Швидко очищається. І не очікувала такого ефекту від підсвітки: точно нічого не пропустиш. І окремий бонус для тих у кого є малюки: пилосмок не гучний і можна спокійно прибирати, а маля повзає за світлом, тож завжди поруч. Прибирання сприймається, як розвага, при відключенні світла. (Зараз дуже актуально)
    Батареї(2шт) вистачає для детального прибирання будинку 120кв.
    Єдиний мінус в купленій моделі кнопка згину коліна має дефект- царапину, яку спочатку сприйняла як тріщину. Не критично, але хотілося б все ідеально за ці кошти.

Достоинства:
    Сильне всмоктування, не гучний, підсвітка
    Недостатки:
    Царапина на кнопці
  • Катерина О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Найперше, що можу виділити, на початкових етапах використання, - це зручність. Пилосос добре всмоктує пил і дрібне сміття на килимах. Легкий та гнучкий, що дозволяє швидко дістатися під будь-які меблі. Також пристрій легко трансформується на ручний пилосос для меблів. А LED-підсвітка на щітці допомагає побачити найдрібніший пил. Ще дуже зручним доповненняє є те, що пилосос може стояти самостійно без опори. І звісно ж величезний плюс - це наявність у комплекті двох акумуляторів, що гарантує 100% автономність.

Достоинства:
    Основні переваги: потужний, автономний, зручний, ергономічний.
  • Василь Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Виправдав цілком усі наші сподівання , гарно справляється з прибиранням пилу у будинку. Також зручно прибирати ним у автомобілі. Підходить для всіх у нашій родині , тепер прибирати як приємний бонус . Підсвітка допомагає побачити пил у найтемніших куточках . Дві батареї дозволяють спокійно прибрати пил у будинку 180 квадратних метрів …

Достоинства:
    Комфортний рівень шуму у роботі , практична підсвітка щітки . Дві батареї , зручне очищення колби з сміттям …
    Недостатки:
    Поки не виявили

• Анна Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Пылесосу не можем нарадоваться! Легкий , очень хорошая сила всасывания , у нас 2 кота , шерсть с ковров и ламината убирает отлично !!! Огромный плюс подсветка ! Видно все пылинки и шерстинки ! Покупкой очень довольны !!!

Достоинства:
    Подстановка , Два аккумулятора , Легкий , и Мощный!Долго держит зарядку
    Недостатки:
    Не обнаружено
  • Антон Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Чудовий пристрій, молодший брат нашого провідного Bosch, але набагато мобільніший та легший. В парі дадуть бій пороху в нашій оселі.

Достоинства:
    Два акумулятори, сумісність з акумуляторами всієї лінійки Bosch, підсвітка та турборежим.
    Недостатки:
    Все ж таки дорогуватий бо китайські моделі вже наступають на п'яти по якості і ціні.
  • Віктор
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Використовую пилосос як помічника на кухні – зручний, легкий і добре справляється зі своїм завданням. Чудова підсвітка. Тиха робота в еко-режимі приємно радує. Для швидкого прибирання вистачає одного акумулятора, але думаю, що запасний акумулятор стане в пригоді для прибирання всієї квартири. Також сподобалося зручне кріплення бази на стіні – пилосос завжди заряджений та під рукою і не займає багато місця.

Достоинства:
    Тиха робота в еко режимі, кріплення на стіні, легко чистити.

• Яна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Зі своїми функціями справляється добре. Шерсть, пил, крихти, пісок прибирає. Підходить для швидкого прибирання.
    Підсвітка є , видно всі «косяки».
    Легко розбирається і чиститься від бруду.
    Хороший комплект щіток, підійдуть для будь-яких поверхонь, щілин.

Достоинства:
    2 аккумулятори, якісне прибирання.
  • Игорь Ю***

Надійний. Потужний. Зручний.

Достоинства:
    2 аккамулятори
    Недостатки:
    Не має
  • Галина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Пылесосом довольна. Два аккумулятора очень хорошая задумка. Заряда хватает для уборки двухэтажного дома.

Достоинства:
     два аккумулятора, мощность
  • Игорь
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Купил жене на подарок .Стильный пылесос ,лёгкий ,манёвреный ,с насадками для мебели и яркой подсветкой .Пользуемся больше года и очень довольны

Достоинства:
    подсветка щетки,2 аккумулятора
  • Карина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Мобильный,удобный,всегда под рукой.Значительно сокращает время уборки.Колено згибаеться не надо лишний раз наклоняться,можно с лёгкостью пропылесосить те места,куда не достаёт рука.Долго может работать из-за двух аккумуляторов.

Достоинства:
    хорошая комплектация
  • Григорій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Добрый день! Спасибо РОЗЕТКЕ, доставили быстро, все проверили. Пылесос работает отлично, мощный, с подсветкой, а главное, не нужно тягать за ним кабель, и большой плюс, два аккумулятора, рязрядился один, вставил другой и пилесось дальше. Вышел с ним во двор, попылесосил машину. В общем, РЕКОМЕНДУЮ!

Достоинства:
    Мощный, два акумулятора, удобный, подсветка,дизайн.
    Недостатки:
    Нет.

• Мар'яна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Придбала пилосос близько 2 тижнів тому, довго обирала модель. Пилосос легкий в користуванні, я дуже задоволена покупкою. Рекомендую

Достоинства:
    Зручність, легкість
    Недостатки:
    Не помітила
  • Kенро
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Враження позитивні. Це дійсно зручний та ефективний помічник для прибирання дому.

Достоинства:
    Компактний, зручно, сучасний дизайн. Відповідає характеристиці.
  • Світлана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Зручний і легкий у використанні акумуляторний пилосос. Два акумулятори забезпечують тривалий час роботи без підзарядки, а потужності вистачає для щоденного прибирання.

Достоинства:
    2 акумулятори

• Ярослав С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Пилосос супер.Два акума то ідеально для 3 кімнатної квартири.Тяга дуже добра якщо не забувати чистити фільтр!!!Підсвітка яскрава.Купа насадок на будь які потреби.Для дружину не важкий)

Достоинства:
    Тяга.Два акума.Підсвітка.
    Недостатки:
    Немає.
  • Игорь О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Задоволений покупкою, пилосос легкий. Підсвітка це дуже круто підчас прибирання. Різноманітність насадок це велика перевага

Достоинства:
    Два акумулятори,насадки
    Недостатки:
    Не знайдено
  • Юлия С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Гарний пилосмок, роботу свою робить, відносно легкий, добре ковзає по підлозі)
    Гарно збирає шерсть, волосся, пісок і пилюку, у порівнянні з нашим старим великим від розетки то цей взагалі бомба, прибирати стало набагато легше, 3 акумулятори на 150 квадратів ретельного прибирання десь вистачить
    Докупили додаткову зарядну станцію

Достоинства:
    Легкість очищення, насадки, акумулятори без дротів, добре збирає шерсть/маленькі гранули з котячого туалета (по розміру шось більше ніж пісок але менше відсіву)
    Недостатки:
    Періодично трохи б'ється струмом коли рука спітніє
  • Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

отличный пылесос, думала будет тяжеловат, но нет, вполне нормальный по весу, быстро убирает пыль и кошачью шерсть, немного повозилась, пока поняла по картинкам, как происходит зарядка))

Достоинства:
    2 аккумулятора, тихий, достаточно мощный для бесповодного, не тяжёлый
    Недостатки:
    пока нет

• Наталія Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Дуже крутий пилосос! Багато насадок, підсвітка, зручний у використанні! Він вартує своїх коштів!

Достоинства:
    Два акумулятори
    Недостатки:
    Не виявили