Отзывы покупателей о Пылесос без мешка BOSCH BGC21X350
- Анатолій З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Модельный год: 2023. Цвет изделия: Красный
Потужний.Поки все норм.
- Недостатки:
- Оксана В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Модельный год: 2023. Цвет изделия: Красный
Потужний пилесос
- Достоинства:
- Потужність
- Недостатки:
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Модельный год: 2023. Цвет изделия: Красный
Просто топовий пилосос для коврів
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Модельный год: 2023. Цвет изделия: Красный
Чудовий пилосос! Потужний, зручний у використанні, добре збирає пил і шерсть. Працює досить тихо. Якість відмінна, покупкою дуже задоволена!
- Достоинства:
- Тихий
- Недостатки:
- Тетяна І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Модельный год: 2023. Цвет изделия: Красный
Пилосос потужний,гарний дизайн ,зняла зірки ,бо брала цей пилосос саме із за турбошітки ,бо маю котів ,так ось ,в щітці розчарована ,ролик лише може закрутити довге волосся ,так як не прилягає сам ролик до підлоги ,щетинки ледь торкаються низу ковра ,цей ролик там вільно ходить і його не можливо зафіксувати .Сам ролик важко чистити він не дістається і щоб вийняти волосс ,спочатку треба його по розрізати ,вважаю ,що за таку ціну ,щітка не продумана .Пилосос в мене два дні ,можливо я до нього пристосуюсь ,але якби знала цей нюанс ,пилосос би не купувала .
- Достоинства:
- Дизайн,потужність
- Недостатки:
- Турбощітка
- Сулима С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Модельный год: 2023. Цвет изделия: Красный
Пылесос мощный и удобный.
- Достоинства:
- Мощный
- Недостатки:
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Модельный год: 2023. Цвет изделия: Красный
Якісний пилосос. Добре виконує свої функції
- Достоинства:
- Зручність та якісне прибирання
- Недостатки:
- Фільтр доволі швидко звбивається
- Валерія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Модельный год: 2023. Цвет изделия: Красный
Пылесос работает тихо,со своей задачей справляется,тянет хорошо
- Достоинства:
- Красивый,удобный,фильтр удобно чистить
- Недостатки:
- Пока нет
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Модельный год: 2023. Цвет изделия: Красный
Добре себе показав у роботі. Стильний. Доставка від Розетки виконана вчасно та професійно.
- Достоинства:
- Зміна потужності, стильний
- Недостатки:
- Поки не помічено
- Лариса С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Модельный год: 2023. Цвет изделия: Красный
Дуже задоволена пилососом, зручний,легкий та' компактний
- Достоинства:
- Зручно знімається колба
- Недостатки:
- Дана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Модельный год: 2023. Цвет изделия: Красный
Користуюся вже декілька місяців, враховуючи, що в мене кожен сезон линяє кролик і в мене сезонна алергія, я абсолютно відчула, що з прибиранням цим пилососом стало легше жити
- Достоинства:
- Ціна і якість
- Недостатки:
- Пока не виявила
- Сергій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Модельный год: 2023. Цвет изделия: Красный
Все супер. Пилосос виконує свою функцію. Турбошітка це окрема деталь яка є в комплекті, рекомендую. Покупкою задоволений!
- Достоинства:
- Бош. Виготовлення в Польщі
- Недостатки:
- Поки не виявлено.
- Вита М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Модельный год: 2023. Цвет изделия: Красный
Це саме той пилосос, про який мріяла я і мій килим) Потужний та легкий, займає мало місця. Керування легке і зрозуміле. Немає стороннього запаху навіть при першому ввімкненню. Всі насадки функціональні. І, звичайно, якість BOSCH!
- Достоинства:
- Потужний, легкий, маневрений і все вище перераховане.
- Недостатки:
- Поки немає і сподіваюсь не буде.
Представник брендуВітаємо! Щиро дякуємо за вибір техніки BOSCH!
- Валерій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Модельный год: 2023. Цвет изделия: Красный
Гарний пилосос!
- Віктор К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Модельный год: 2023. Цвет изделия: Красный
ДУЖЕ СПОДОБАВСЯ!
після старого пилососу цей відчувається як монстер)
дуже сильно втягує, надзвичайно ефективне прибирання, гнучкість прибирання у вузьких місцях/на різних поверхнях завдяки різним насадкам, багато режимів роботи для комфортного прибирання (навіть для меблів)
конструкція дуже зручна і естетична, пил легко спорожняється а фільтри легко чистити
пилосос важить мало, його дуже комфортно переносити
гарно чистить навіть щільні килими
загалом я дуже задоволений покупкою- Достоинства:
- сила втягування, зручний дизайн, мобільність
- Недостатки:
- хепо-фільтр не дуже зручно встановити (дуже часто не стає на місце й немає характерного "щелчку")
- Светлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Модельный год: 2023. Цвет изделия: Красный
Пилесос супер!Тягне дуже добре,не важкий.
- Достоинства:
- Добре тягне
- Недостатки:
- Не має
- Лідія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Модельный год: 2023. Цвет изделия: Красный
Це вже не перший БОШ. Бездоганно. Щітки це єдине, що мені не подобалися. Тому користуюсь від миючого Томаса. Тягне добре. Для тривалої роботи мотору, даю спочити після кожної кімнати.
- Ігор К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Модельный год: 2023. Цвет изделия: Красный
Ще мало користуюсь пилососом Bosch BGC21x350, але на даний момент я задоволений.
- Достоинства:
- Гарно продуманий дизайн, механізм керування потужністю, зручна ручка, насадки, подача і змотування шнура, зручний у користуванні пилозбірник, потужність всмоктування на висоті!
- Недостатки:
- Зависока ціна!
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Модельный год: 2023. Цвет изделия: Красный
Дуже зручний пилосос, а турбощітка просто бомба. Є регулятор потужності.
- Достоинства:
- Якість прибирання
- Недостатки:
- Не знайшов
Представник брендуВітаємо! Щиро дякуємо за вибір техніки BOSCH!
- Наташа К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Модельный год: 2023. Цвет изделия: Красный
Пилососом задоволені на 100%! Дуже потужний! Всмоктує як звір! Легко чиститься! Якість Bosch говорить сама за себе!
- Достоинства:
- Потужний.
- Недостатки:
- Поки не виявили
Представник брендуВітаємо! Щиро дякуємо за вибір техніки BOSCH!
- Вячеслав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Модельный год: 2023. Цвет изделия: Красный
Дуже крута річ. До цього був karcher. Цей на багато потужніший.
Якість Bosch як завжди відмінна. Потужний, легкий. При реєстрації на сайті Bosch додаткова гарантія на двигун 10 років. Майже впевнений, що не доведеться скористатися, але все одно приємно.
- Достоинства:
- За свої гроші ТОП
- Недостатки:
- Поки не знайшов
Представник брендуВітаємо! Щиро дякуємо за вибір техніки BOSCH!
- Ольга Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Модельный год: 2023. Цвет изделия: Красный
Працює вже два місяці, нарікань немає. Потужний!!!
- Достоинства:
- Зручний у використанні контейнер.
- Костянтин Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Модельный год: 2023. Цвет изделия: Красный
Думав що звичайний пилосос, ну чим він зможе здивувати? Але був приємно вражений як все продумано! Запас по потужності величезний! Якісна фільтрація повітря, після прибирання дісно чисте повітря, плюс всі фільтра можна мити. Покупкою задоволений, рекомендую.
- Достоинства:
- Економічний, тихий та якісний
- Недостатки:
- не знайшов
- Андрий З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Модельный год: 2023. Цвет изделия: Красный
- Татьяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Модельный год: 2023. Цвет изделия: Красный
Вартий своїх грошей
- Достоинства:
- Мала вага. Легко змінювати насадки та від'єднувати і мити контейнер. Ідеальний подарунок для літніх людей
- Недостатки:
- Поки не виявили
- Олег Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Модельный год: 2023. Цвет изделия: Красный
Пішов вже 3й рік використання - працює як і першого ж дня.
- Достоинства:
- Максимально зручний у використанні.
- Людмила Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Модельный год: 2023. Цвет изделия: Красный
Все добре. Прийшов швидко.
- Андрей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Модельный год: 2023. Цвет изделия: Красный
Рекомендую
- Достоинства:
- Ціна-якість
- Сергій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Модельный год: 2023. Цвет изделия: Красный
Сподобався
Представник брендуВітаємо! Щиро дякуємо за вибір техніки BOSCH!
- Олена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Модельный год: 2023. Цвет изделия: Красный
Дуже сподобався, швидка доставка!
- Федоренко А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Модельный год: 2023. Цвет изделия: Красный
це пилосос ракета ))))
- Достоинства:
- якість, зручність
- Недостатки:
- поки не має
- Василь А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Модельный год: 2023. Цвет изделия: Красный
Гарний потужний пилосос справляється з поставленими завданями на 100%! Працює тихо гарно всмоктує смітя та пил. Турбо насадка гарно вичищає шерсть тварин з коврових покритів.
- Достоинства:
- Потужність тиха робота кількість насадок 10 років гарантії на двигун
Представник брендуВітаємо! Щиро дякуємо за вибір техніки BOSCH!
- Татьяна Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Модельный год: 2023. Цвет изделия: Красный
Якщо мотор, як обіцяно, проробить 10 років, то добре. Пилосос сподобався, але розбирати для миття потрібно обережно. Таке враження, що пластик може зламатися. Тяне добре, тихо працює. Шерсть котову збирає якісно. Я задоволена, рекомендую.
- Достоинства:
- Гарантія якісного двигуна.
- Недостатки:
- Тонкий пластик. Розбирати обережно.
Пилосос доставили швидко Розетка як завжди на висоті! Потужний помічник для дому. Справляється дуже добре з своєю роботою. Легко і швидко очищувати контейнер і фільтри. Гарно прибирає як трерді поверхні так і коври.
- Достоинства:
- 10 років гарантії на мотор після реєструваня на сайті Бош. Потужній. Гарна комплектація.
- Недостатки:
- Трохи ціна кусається але за якість приходиться платити.
- Галина Й***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Модельный год: 2023. Цвет изделия: Красный
Купувала пилосос у січні 2022 року. У червні 2026 року він перестав працювати: двигун почав сильно гудіти та з'явився запах горілої ізоляції.
Перші три роки пилосос був дуже потужний і чудово прибирав. Шерсть тварин з килимів збирав приблизно на 90%. Проте приблизно за рік до поломки потужність помітно знизилася, і з шерстю на килимах він уже не справлявся.- Достоинства:
- висока потужність всмоктування; зручний контейнер для пилу, зручно очищати фільтри
- Недостатки:
- турбощітка не найвдаліша — турбощітка від Samsung, яка підходить до труби Bosch, прибирає килими набагато ефективніше; універсальна насадка дуже туго фіксується на трубі, через що її незручно знімати та змінювати; хоча Bosch заявляє 10-річну гарантію на мотор, на практиці можуть виникнути труднощі. Після чотирьох років я не змогла увійти до свого акаунта MyBosch, хоча там були зареєстровані три мої прилади. Тому скористатися додатковою гарантією може виявитися не так просто.