Отзывы покупателей о Аккумуляторный пылесос Bosch Flexxo Gen2 Серия 4 BCH3K2301
- AI аналіз відгуків50 відгуків: позитивні — 62%, нейтральні — 13%, негативні — 25%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Дмитро Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серебристый
Дуже крутий пилесмок. Мабуть один з найкращих в цьому бюджеті. Дивився іншої відомої фірми, то там якось все більш хлипенько, вся конструкція тріщить просто в руках і якось все простіше при тій самій ціні. Але Бош зроблений дуже добротно. Все продумано до найменших дрібниць. В корпусі як в трансформерів сховані всі щітки/трубки, що є супер зручно, нічого не валяється. Дуже класна основна щітка із підсвічуванням - дуже добре підсвічує пил, навіть і не думав, що його так багато. Все розбирається легко і зрозуміло. Чистити легко. Навіть у валіку щітки зробили канавку аби зручно було ножицями розрізати все що намоталось. Хватає на 2-3 прибирання 1-кімнатної квартири. Є кіт, тому доводиться це робити часто. Звичайний пилесос поки збереш, поки поприбираєш, поки все складеш, то ціла історія. А з цим зручно - завжди під рукою і вже готовий. Взяв швиденько шерсть прибрав і поставив в куток як віник. До покупки дуже рекомендую.
- Достоинства:
- Зручний, міцний, стоїть сам без кронштейну, продуманий до дрібниць, підсвітка, зручна ручка на корпусі і на самому пилососі, працює відносно тихо, є турботрежим, в комплекті подовжувач і маленька щітк
- Недостатки:
- Для себе поки не знайшов мінуси, навіть після місяця активного користування
- Василь Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серебристый
Найкращий, багатофункціональний, зручний, рекомендую !!!
- Достоинства:
- Акумулятор !
- Андрей Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серебристый
Користуємося майже півтора місяця, дуже зручна штуковина, завжди під рукою. Підсвітка на щітці виявляє бруд не тільки під меблями але і на підлозі при достатньому освітленні, заряду батареї на звичайному режимі достатньо для прибирання однушки 43 кв м. Зручно знімається основна частина зі швабри ( щось зібрати розсипане або прибрати у клітці папуги), корисна насадка дістати павутину по кутках або вийти на стоянку і прибрати салон авто. Брав як подарунок на 8 березня дружині влучив в яблучко
- Достоинства:
- Співвідношення ціна якість
Багато корисних функцій - Недостатки:
- Мала інформативність про заряд/розряд батареї;
Слабувата фіксація у вертикальному положенні
- Інга К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серебристый
Придбала на заміну звичайному вінику, зі своєю задачею справляється!
- Достоинства:
- Зручно робити швидке прибирання
- Недостатки:
- Не виявила
- Ігор Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серебристый
Купив даний пилосос. Користуюсь лише пару днів, але різниця з дротовим ну дуже велика як на мене)
Тягне круто, чиститься легко- Достоинства:
- Зручний, легка чистка, потужний
- Недостатки:
- Коли ставлю його на фіксатор, такий звук ніби має відломитись він)
- Олексій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серебристый
Супер. Якість відмінна. Не громкий. Не важкий. Добре втягує пил.
- Достоинства:
- Недостатки:
- 2 місяці роботи - зауважень немає.
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серебристый
Підлога заслуговує на любов і турботу, а завдяки цьому пилососу в мене цілком змінився погляд на прибирання – стало так просто і легко з насолодою робити чистоту вдома! Має компактний та витончений дизайн – цілком і надійно вписався в куточку моєї невеликої квартири. Крім цього маневрений і зручний, підсвітка дуже гарно підсвічує зону прибирання і викликає захоплення. Але користуюся не тільки для прибирання підлоги і килимів, ним же очищаю пил зі столу, стільців, кушетки і пуфів, а також важкодоступні місця на полицях і по кутках стелі.
- Достоинства:
- Бездротовий, корисні насадки, легко чистити наповнений контейнер
- Недостатки:
- Довго заряджається (біля 5 годин), немає індикатора заряду батареї, у варіанті міні-пилосос є тільки турбо-режим, який дуже швидко виснажує акумулятор
- Марія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серебристый
Користуюся протягом 2 місяців. Працює стабільно. Дуже допомагає, бо вдома кіт, шерсті багато і вона всюди. Акумулятора вистачає на невелику 2-кімнатну квартиру (підлога чищення частини меблів). Зручно, що меншу частину можна знімати, це додає мобільності. Також дуже радує підсвітка на щітці, все добре видно у будь-який час доби та з будь-яким освітленням. Єдине, що варто враховувати - ручка пилососа достатньо широка, він не проходить під більшість меблів (диван тощо).
- ВикторияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серебристый
Зручний, компактний, легкий, добре прибирає.
- Достоинства:
- Чудова якість за адекватну ціну
- Недостатки:
- Не знайшли
- Банк Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серебристый
Працює добре, зручний малий пилосос для прибирання авто, з підсвіткою добре видно пил та шерсть, дружина покупкою задоволена.
- Достоинства:
- Автономність
- Недостатки:
- нема
- Макаров А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серебристый
Пилосос працює, тягне гарно. Зручні місця для щіток вмонтовано в корпус. Легко відділяється частина пилососу, утворюючи маленький пилосос для прибирання у важкодоступних місцях.
- НатальяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серебристый
Отличный пылесос!
- Достоинства:
- 200
- Олександра З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серебристый
Забрали з ремонту(віддавали бо почав дивно гудіти) нічого не сказали окрім що треба помити фільтр (але його і так миємо регулярно)
Проте думку свою не змінила, пилосос все рівно класний і гарно справляється зі своєю роботою.
Знайшли спосіб як позбутись подряпин з пилососа - просто взяли спонжик і засіб для зняття лаку і легенько протерли (тільки легенько, бо можна і фарбу стерти з нього)
Прикріплю фото з якими подряпинами справляється. - Наталія Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серебристый
Мене все влаштовує, пилосос просто супер, справляється з шерстю, справляється з килимами, прекрасно збирає пил. Спочатку здався якимось крихким, але то тільки на перший погляд, насправді корпус витривалий. Дуже зручний в зберіганні, він займає взагалі мало місця, можна в любий куточок поставити.
По часу роботи, вистачає на однокімнатну квартиру, хотілося би побільше звичайно, але в принципі і так добре. Зручно його чистити, всі фільтра миються.- Достоинства:
- Зручність та якість прибирання
- Недостатки:
- Можна було би зробити витриваліше акумулятор.
- Сергей Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серебристый
Пылесос супер. Особенно подсветка. Очень удобно что отстёгивается маленький пылесос, можно пылесосить им в машине или плинтуса и т.д.
- Достоинства:
- Цена-качество
- Уляна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серебристый
Користуюсь вже більше двох років.Жодних нарікань чи проблем з маленьким помічником немає.Шкодую тільки про одне-що не придбала його раніше.Квартиру в 100 кв.реально прибрати за 10 хвилин.Єдине не пропилосить ворсисті коври.
- Достоинства:
- Легкий,зручна очистка
- Недостатки:
- Немаж
- Наталья З***
Я теж люблю його безмежно!!!! Користуюсь майже рік
- Василь Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серебристый
Для пилососа 20W, відмінно працює. Має 2 режими, на першому добре справляється на гладких поверхнях, типу лінолеуму. На другому режимі - на килимах. Я задоволений цим пристроєм. Час роботи на другому режимі(турбо) біля 10 хвилин, на звичайному 45 хвилин
- Достоинства:
- Гарний вигляд, хороша комплектація, зручно користуватись, потужний
- Недостатки:
- Якщо просто приперти до стіни, то падає.
- марина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серебристый
Я мабуть зараз підніму продажі саме цієї моделі пилососа, бо моїм емоціям немає меж. Позитивним!
Я ніколи не мала подібних пилососів і задаю собі запитання, як я раніше без нього жила.
Почну з того, що у мене кіт, який линяє весь рік!!! Ми живемо ніби як на хутряній фабриці. Скрізь хутро!!!
Цей пилосос чудесно втягує те хутро, силікон який кіт розкидає, їжу засохлу навколо миски, крихти по кухні збирає. А чому я знаю що він працює ідеально? Бо у нього є ліхтарики і видно як ідеально він працює. Це просто спасіння. А ще він трансформер і ним можна пилососити в автомобілі, або якщо десь зверху на шафі зібрати пил, або десь у вузькому місці.
Короче, я рекомендую всім всім його придбати. Це необхідна річ у вашому домі! Повірте.- Достоинства:
- Дуже маневрений, є підсвідка, красивий, негучний
- Недостатки:
- Присмоктується до підлоги і якщо потрібно змінити місце то іноді його потрібно підняти і переставити, а він важкуватий.
- Светлана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серебристый
Пылесос опробовали сразу как открыли коробку.Заряд был 100%.Очень удобный в управлении.Что удивило,что тихий!!!!Так как у меня нет ковров,колёсико на турбощетке позволяет плавно и без усердно маневрировать как хочешь.Подсветко просто крутая,видно мельчайшие детальки и пылинки.Покупкой довольна!!!
- Достоинства:
- Тихий,компактный,подсветка.
- Роман С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серебристый
Купував мамі, вона задоволена, тяги достатньо, прикольно що можна відʼєднати меншу частину і піти собі в машині наприклад попилососити
- Віктор К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серебристый
Досвіду користування іншим акумуляторним пилососом не маю.тому чисто про цей.заряду вистачає на прибирання.підсвідка допомагає.всі допоміжні елементи в ньому всередині.зручно ставити на зберігання.що взяв не шкодую.
- Достоинства:
- Зручність компактність
- Недостатки:
- Поки не виявилось
- Царюк о***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серебристый
Отличный пылесос. Рекомендую. Всей семье нравится. Буду надеется что и дальше он нас не разочарует.
- Достоинства:
- Легкий, удобный
- Недостатки:
- Пока нет
Представник брендуВітаємо! Щиро дякуємо за вибір техніки BOSCH!
- Світлана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серебристый
Працює краще ніж я думала)
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серебристый
Доволен!
- Достоинства:
- Много!
- Наталия С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серебристый
За рік користування дуже задоволена. Зручний, легкий, вистачає повністю добре пропилососити невелику квартиру. Також класно, що є підсвітка!
- Достоинства:
- Дизайн, легкість, добре маневрує, підсвітка хороша
- Недостатки:
- Потрібно вручну витрушувати і мити фільтр. Але це не вважаю проблемою
- КрістінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серебристый
Чудовий девайс. Пилюка, котяча шерсть, волося все втягує без проблем. Для швидкого прибирання сама то,підсвітка допомогає побачити більше пилі, яку бистро всмоктує пилисос.Досить зручний, а його додаткові насадки справляються з чиствою дивана,поличок та навіть авто.
- Достоинства:
- Дуже зручний
Представник брендуВітаємо! Щиро дякуємо за вибір техніки BOSCH!
Користуюсь вже майже рік і жодних нарікань. Чудово вбирає пісок, шерсть, волосся. Прекрасний пилосос.
Єдиний мінус візуально подряпався, але то залежить від експлуатації.- Достоинства:
- Гарно вбирає сміття
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серебристый
Зручно, що можна поставити будь де, а не треба обов'язково вішати на базу.
Потужності достатньо для килима.
Питання до представника бренду:
Під яким артикулом і де шукати комплект фільтрів на заміну?
Представник брендуДоброго дня! Будь-які запчастини або аксесуари можна придбати в сервісі, контакти є в гарталоне до приладу або можна знайти на сайті представника.
- Іван Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серебристый
Користуюся порохотягом вже 2 місяці, цілком задоволений. Виконує всі ф-ії, зручний у користуванні, легкий в очистці, мобільний.
Класна штука підсвідка підлоги: добре видно бруд та результат роботи.- Достоинства:
- Недостатки:
- Мала батарея
- Дмитро А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серебристый
Все дуже подобається
С прибиранням справляється- Достоинства:
- Не шумний легкий у використанні
- Недостатки:
- Поки що не має
- Станіслав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серебристый
Дуже вдала покупка. Купила спочатку собі, а потім й батькам замовила.
Заряда вистачає на одне повне прибирання. Підсвітка допомагає отримати максимальну чисту підлогу. Легкий у використанні. Додаткові насадки для дивану та для важко доступних місць. Очистка займає пару хвилин.- Достоинства:
- Підсвітка, компактний.
- Недостатки:
- Відсутні.
- Гайналь О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серебристый
Чудовий девайс. Пилюка, котяча шерсть, бруд - все втягує без проблем. Зручний, легко маневрувати, підсвітка додає легкості в роботі.
Рекомендую!- Достоинства:
- Легкий, маневрений, потужний, спраляється з котячою шерстю.
- Недостатки:
- Відсутні.
Як для невеликої площі він підходить. За рік користування 2 рази був в ремонті. Не поганий девайс проте довгої служби може не бути. Вже 2 рік пішов моєму пилососу і якби купувала зараз то взяла б інший.
- Недостатки:
- Ламається швидко
Сам пилосос хороший, дуже гарно і добре пилилосить ковра. Акумулятора на 2-х кімнатну квартиру вистачає на 2-3 дня прибирання, якщо в звичайному режимі, якщо турбо то на годину прибирання.
Проте через пів року почав дивно гудіти, відали по гарантії чекаємо поки на відповідь. - ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серебристый
Придбали на заміну старому архаїчному порохотягу. Якістю збірки та роботою задоволені.
В ньому є два режими роботи: звичайний і Турбо. На звичайному потужності достатньо щоб прибрати ламінат і плитку. Турбо використовую для килимів.
Акумулятора вистачає десь на 5-10 хв Турбо режиму і 30-40хв в стандартному.
Порохотяг легкий і займає мало місця. І досить легко чиститься.- Достоинства:
- Зручний, легкий, достатня потужність.
- ВероникаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серебристый
Мій перший акумуляторний пилосос. Користуюсь вже рік, в цілому задоволена, але хотілось щоб був потужніший і фарба з поверхні так легко не здиралася. Зарядки вистачає на прибирання всього дому
- Достоинства:
- Зручний в використанні