- AI аналіз відгуків64 відгуки: Позитивні – 60%, нейтральні – 10%, негативні – 30%Виберіть, щоб дізнатися більше
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Тег-#фотовідгук
Вирішили придбати це чудо техніки на заміну старому пилососу зі шнуром… ну що сказати, поки одні лише переваги:
Мобільний - маневрений
Малошумний (тихіший набагато за попередній)
Гарний стильний дизайн
Легко очищується
3 кімнати вистачає ретельно прибрати на одному заряді(побачимо як буде далі)
Найголовніше, що діти зацінили такий девайс і тепер самі зайвий раз приберуть у себе в кімнаті:)
Порадував ручний акумуляторний пилосос) дуже зручно просто зняти і просто пропилососити салон автомобіля без зайвих заморочок! Швидко і зручно!
І найголовніше, при виборі орієнтувалися на бренд! BOSH, не підведи і на цей раз:)- Достоинства:
- Мобільний, маневрений, малошумний
- Недостатки:
- Якби заряд батареї тримав ще більше, було б плюсом
- ОльгаПродавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Муж подарил на Новый Год, не могу нарадоваться! В доме нет ковров, и ему порекомендовали этот пылесос. Убирает на 12 баллов! Легкий, маневренный всегда под рукой. Старым проводным пылесосом убирала на выходных, а этим каждый день. убирать одно удовольствие.Рекомендую!
- Достоинства:
- Много
- Світлана І***Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Дуже задоволена покупкою. Цей Пилосос ідеальний помічник для швидкого прибирання зі значно високою ефективністю. На відмінно справляється з ковровими покриттями та ковроліном. РЕКОМЕНДУЮ!!!
- Достоинства:
- Надійний, комфортний, легкий, тихий, зручний
- Валерий М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Однієї зарядки достатньо для квартири 68 м.кв, справляється з дрібним сміттям.
- Достоинства:
- Зручний, легкий в користуванні та очищенні
- Дарья Б***Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Покупала пылесос для повседневной уборки, чтоб был под рукой. Довольна на все 100%. Незаменимый помощник, занимает мало места, быстро разбирается, легко управлять. Теперь в доме постоянно чистота. Рекомендую.
- Достоинства:
- Лёгкий, манёвренный, компактный
- Владислав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Гарний пилосос, заряд тримає добре.
- Достоинства:
- Зарядив і постійно готовий для прибирання
- Недостатки:
- Хотілося б більше акумулятор
- Ольга Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Дуже зручний пилосос, може стояти в куточку будь-якого приміщення, швидко під рукою, ніяких шнурів не потрібно тягати і легко попилососити у важкодоступних місцях.
- Достоинства:
- Мобільність, займає мало місця, зручно пилососити сходи, автомобіль, навіть підвіконня чи полички
- Недостатки:
- немає насадок для маленького пилососа
- Аліна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Поки що все добре,легкий,непогано збирає мусор,в мене собака і кіт,шерсть добре збирає
Заряда вистачає на 2х кімнатну квартиру - Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Супер, пилосмок-помічник. Килим прибрав ідеально. Легкий у користуванні
- Достоинства:
- Прибирає волосся та шерсть з килимів та меблів
- Недостатки:
- Спочатку дуже сильно тхнуло пластмасою при прибиранні.
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Чудовий пилосос за свої гроші.Прибирає ефективно.Тепер ніяких проводів.Легкий і потужний. Можу його повністю рекомендувати.
- Достоинства:
- Прибирає ефективно
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Якщо загубили блок живлення - то це фото оригінального, який йшов в комплекті: 22 вольти 0.5 ампера.
Представник брендуДоброго дня! Блок живлення- номер деталі 12019020.Придбати можна в сервісі. Контакті сервісів є на гарантійному талоні або можна знайти інформацію на сайті постачальника.
- ОльгаПродавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Очень удобный акамуляторный пылесос.за счет турбощетки хорошо собирает шерсть и волосы. Есть так же маленький съёмный ручной пылесос ,которым можно убрать крошки со стола либо пропылесосить в автомобиле ,фильтр моется что тоже очень удобно .наша семья довольна на все 100.
- Достоинства:
- Лёгкий, маневреный
- ВикторияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Добрый день! Отличный пылесос! Пользуемся уже несколько лет! Всем довольны! Скажите, пожалуйста, где можно приобрести фильтр к данному пылесосу? Спасибо!!!
- Іван З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Користуюсь даним пилососом більше 4 років. Ніяких нарікань на роботу немає.
Потужний двигун, який всмоктує весь бруд. Доволі швидко заряджається. Не сильно шумний. Батареї вистачає на довго. За 4 роки став трішки меньше тримати заряд, але це притаманно всім акумуляторам.- Достоинства:
- Тихо працює, потужний, довго тримає заряд.
- Недостатки:
- Не знайшов.
- Ольга Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Купили цей пилосос в літню кухню, а, натомість, виявилось, що його вистачає на всю оселю! Тепер постійно користуємось і в домі . Були здивовані якістю прибирання, навіть на килимах!!! Ідеально збирає на килимах волосся та шерсть тварини, і, навіть, дрібний пил , як борошно, наприклад, на кухні, прибирає без залишку!!! Тепер цей помічник - улюбленець нашої родини!!!
- Достоинства:
- Замінив звичайний пилосос
- Недостатки:
- Замала колба для сміття
- Анна Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Зручний і мінімалістичний пилосос. Ним дуже легко прибирати килим, меблі і авто.
- Достоинства:
- Зручний.
- Надежда Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Работает без нареканий,уборку делает на ура.В управлении удобный и легки.Заряда хватает на долгое время работы.
- Достоинства:
- удобный
- Руслан С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Придбав щоб прибирати в автомобілі, але тепер прибираю в будинку в рази зручніший від звичайного, і як на диво дуже потужний.
- Достоинства:
- Потужний
- Недостатки:
- Не знайшов
- Владислав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Коври прибирає добре, дуже легкий і зручно тримати в руці
- Достоинства:
- ціна
- Недостатки:
- не знайшли
- НатальяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Покупкой довольна. Все виды загрязнений убирает. Заряда аккумулятора хватает. Отличный пылесос для ежедневной уборки.
- Достоинства:
- лёгкий и простой в использовании
- МихаилОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Купили родителям .Изначально они не хотели пользоваться ,потому что есть старенький который уже не так ,но всё же пылесосит .Но когда они побробовали и научилась им пользоваться то мама сказала что б я выбросил старый .Наконец -то.Мы и себе купили такой же ,все очень довольны.
- Достоинства:
- отлично убирает
- Инна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Отличный пылесос, покупала маме на подарок, тянет хорошо, щетка прекрасно собирает волосы и шерсть
- Достоинства:
- Негромкий, щетка для для шерсти и волос
- Недостатки:
- Нет дополнительных насадок
Представник брендуВітаємо! Замовити запчастини та аксесуари, дізнатися їхню вартість на наявність можна лише в авторизованих сервісних центрах. Актуальний перелік Ви можете побачити за посиланням ссылка
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Дуже сподобався пилосос, дійсно гарно приберає шерсть від тварин, зручний в користуванні
- Достоинства:
- Зручний в користуванні
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Зручно, раз в 5 років купляємо цього типу пилосос. Раніше був Філіпс. На повну потужність працює довго, 3 кімнати можна обійти.
- ЕленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Купили около недели назад. Сначала испугались, что придётся мучатся с возвратом -- был неприятный запах, при работе, но минут через десять-пятнадцать все прошло. Для своих денег достаточно мощный, ковры давно так не сияли, хорошо собирает пыль и мелкие предметы, но заряд держит в около получаса. Если зарядить и тут же пылесосить -- на двухкомнатную квартиру хватает.
- Достоинства:
- Цена, дизайн, удобно работать, качество уборки
- Недостатки:
- Мало держит заряд
- Елена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Гарний дизайн, добре справляється з прибиранням
- Достоинства:
- Все
- Недостатки:
- Довго заряджається
- Олександр Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Гарний пилосос за свої гроші.Тільки почав користуватись але враження позитивні.
- Достоинства:
- ЦІНА ЛЕГКІСТЬ В КОРИСТУВАНІ І ЗБІРЦІ.
- Недостатки:
- Поки не виявив.
- ВалентинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Не дорогой, но очень эффективно пылесосит , классно что лёгкий , справляется максимально хорошо начиная с крошек на столе заканчивая ковром, рекомендую!) Удобно еще убирать в автомобиле после того как ребёнок что то накрошит!))
- Достоинства:
- Цена, удобный, мощный
- Недостатки:
- Не обнаружила
- Катерина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Подарувала цей пилосос для матусі , бо їй уже важко ... І яка ж вона щаслива і задоволена!!!! Пилосос легкий , зручний і чудово все прибирає!!! Вичистив волосся з килиму матусі !!! І ще мама хвилювалась що не впорається самостійно його чистити ... І даремно! Пилосос легко розбирається і легко збирається!!! Мама впоралась))) Раджу усім спробувати!!
- Достоинства:
- Зручний
- Недостатки:
- Не має підсвітки
- Тамара К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Пилосос дуже гарний. Заряду хватає на прибирання всієї квартири. Легкий. Порається з пилом на підлозі, у закутках. Збирає шерсть і волосся. Гарно працює і на килимах. Я задоволена.
- Достоинства:
- Головною перевагою є те, що не потрібно тягнути шнур і ще те, що можна працювати в період відключення світла
- Недостатки:
- Не знайшла
- Настя Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Добре прибирає, особливо на килимі. Легкий у використанні, підходить щоб прибрати на шафах та поличках. Нема навантаження для зап'ястя. Мої бабусі дуже сподобався!
- Достоинства:
- Легкий у використанні
- Катя Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Незамінна річ вдома, дуже виручає коли нема світла та і загалом зручно користуватись без дротів. Вистачає на довго, тягне чудово, дуже задоволена, всім раджу
- Достоинства:
- Компактний, поиужний
- Недостатки:
- Перший час пах пластмассою
Представник брендуВітаємо! Щиро дякуємо за вибір нашої техніки!
- Світлана Б***Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Дочка купила на розетке мне на подарок.Я очень довольная,тихо работает и мощный.Прям через палас пыль вытягивает.Товар рекомендую.
- Тетяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Пилосос відповідає опису, дуже зручний, потужний.
- Достоинства:
- Зручний в використанні.
- Недостатки:
- Покищо ніяких.
- Марія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Купляла мамі на подарунок.
Мама дуже задоволена, користується вже більше року- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
- Жодних
- Ярослав С***Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий
Хороший пилісос
Рекомендую- Достоинства:
- Гарно прибирає
- Недостатки:
Тіль що спочатку пластмасою воняє