Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Пылесос без мешка BOSCH BGS05X240

Оценка пользователей 4.73/5
  • AI аналіз відгуків
    252 відгуки:  позитивний — 83%, нейтральний — 11%, негативний — 6%
    Загалом, покупці дуже схвально відгукуються про пилосос BOSCH BGS05X240, відзначаючи його високу потужність, компактність, зручність у використанні та якісне прибирання навіть на мінімальній потужності. Особливо цінується наявність різних насадок, легкість очищення контейнера та довгий шнур. Більшість недоліків зводяться до конструктивних дрібниць: з'єднання шлангів, періодичні складнощі з очищенням контейнера, швидке забруднення фільтрів, маленька турбощітка або неідеальна фіксація трубки. Проте ці зауваження не затьмарюють позитивного загального враження від моделі. Продукт вважають одним з найкращих у співвідношенні ціна-якість у своїй категорії.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Аліна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий с черным

Ребята, у кого с пылесосом проблемы начинаются просмотрите это видео. Оказывается я неправильно мыла фильтр... фильтр хепа 10 циклов прохладной водой напором с душа промыть, с него столько грязи выходит это капец. Хорошо высушить и все отлично. ссылка

• Людмила Х*** Ильницкая
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий с черным

Обирали дану модель серед 20 моделей у даній ціновій категорії по різним сайтам, відбирали за технічними характеристиками, потім за відгуками. Зупинились на даній моделі і не пошкодували! Просто чудово все вбирає в себе, легко і зручно викидати сміття яке збирається грудкою.

Достоинства:
    Усі - все в комплекті, турбо щітка є, потужність на мінімальній позначці просто супер - затягував все, навіть те що не треба (штори, ковдри ...), на максимальній не можливо відірвати від підлоги ))
  • Андрей П***

#моєрозпакування
    Пылесос бренда BOSCH имеет красивый дизайн, лёгкий и удобный в использовании. Имеет небольшие габариты и вес. Есть насадки для твёрдых покрытий, пол/ковёр, турбо-щётка. Фильтры моются.
    Доставка от Розетка очень быстрая. Сервис на высшем уровне!

Достоинства:
    Качество дизайн бренд, небольшой, лёгкий.
    Недостатки:
    Пока не обнаружил
  • Анжелика Г*** Брамон
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий с черным

Очень мощный, к полу присасывается на раз. Удобная манёвренная насадка для паркета. Собрала две колбы с 5 комнат. Я в шоке, чем мы дышим.

Достоинства:
    Удобный, мощный, легкий. Легкий в использовании.
    Недостатки:
    Пока не вижу
  • Віталий
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий с черным

Пилосос супер, мій старий ревів як боїнг і був важкий. В комплекті є корисні насадки для будь-яких випадків. Думаю такий самий ще й мамі подарувати.

Достоинства:
    Відносно тихий, легкий, компактний, гарна комплектація, довгий шнур.
    Недостатки:
    Не виявили
  • Дмитрий В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий с черным

Пилосос реально смокче так, що аж дорожки піднімає на мінімальному режимі!
    Легкий, компактний, досить потужний.
    Всі хто пишуть, що малий контейнер для сміття і його не вистачає на три кімнати, то треба не лінитися та частіше звільняти контейнер від мусора.
    Загалом я дуже задоволений.

Достоинства:
    Потужний, компактний.
    Недостатки:
    Взагалі їх не має

• Липская Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий с черным

Сьогодні отримала цього чудового Бошу))). Маленький жучок, але для себе вирішила, що це 2в1. Й пилосос й тренажер))). Сам маленький, легенький але потужність вражає. Кімнат багато. Покриття різні. Є й кахель, є й палаци різної якості. Дуже зручний перемикач потужності. Без нього була б біда. Бо деякі палаци майже відривав від полу. Вище середньої потужності не користувалась. В кінці прибирання прийшлось приймати душ))), бо ледь совувала його по полу)). Треба мабуть звикнути. Бошей задоволена. Всім рекомендую.

Достоинства:
    Маленький, потужний
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Антон
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий с черным

Мощный, компактный, мини турбощетка хорошо чистит шерсть и волосы, есть фильтр для пыли хепа. Покупкой доволен

• Іванка
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий с черным

Пилососом задоволені притому ,що маємо домашніх улюбленців є досить шерсті. Він гарно прибирає і достатньо тихий. Також сподобалося, що він дуже потужний. Роботою задоволені.

Достоинства:
    компактний гарний набір насадок!
  • Андрей Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий с черным

Чудовий пилосос!!! Перевершив всі сподівання. ДУЖЕ ПОТУЖНИЙ. На 2/3 потужності назбирав багато пороху та шерсті від кота (після старого пилососа - прибирав 3 дні тому). Паласи стали як нові))). Дуже зручно чистити та мити контейнер. Комплектація це взагалі шик.
    Легкий, потужний та маневровий а головно тихенький. В кого ще є сумніви, то беріть без роздумів!!! Я покупкою залишився задоволений.

Достоинства:
    Потужний, тихий, легкий, маневровий, гарно виглядає.
    Недостатки:
    Поки не має і надіюсь, що не буде!
  • Анастасія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий с черным

Виявилося що довкола більше пилу ніж здавалося XD

• auditsolo
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий с черным

Очень довольны. Это не первый наш пылесос BOSCH.
    Очень довольны: моющийся фильтр, без мешка, есть мини-турбощетка -проверено хорошо собирает шерсть меховых соб))) , также есть узкая щетка для чистки направляющих шкафа-купе.
    Сервис быстрый и на уровне.
    Спасибо Розетке.

Достоинства:
    мощный,без мешка, моющийся фильтр, турбощетка и узкая щетка
    Недостатки:
    пока нет
  • Роман П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий с черным

Дууууже потужний пилосос. І водночас дуже тихий. Надзвичайно приємно здивована вся сім'я, і дуже раді його покупці. Попередній наш пилосос навіть і близько не стояв поряд з цим. Користуємось на мінімальній потужності, бо навіть цього забагато)) Компактний, легкий, зручний. Рекомендую всім до покупки, надіюсь служитиме довго і справно, тим більше 2 роки гарантія вселяє на це надію.
    #фотовідгук

Достоинства:
    Дуууже потужний, тихий

• Світлана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий с черным

Чудовий пилосос, збирає увесь бруд, шерсть від кішки зникає як роса під палючим сонцем, прибирає добре пил, велика потужність, легкий та компактний. Дуже зручний контейнер для чищення.

Достоинства:
    Швидко прибирає, потужний, зручний.
    Недостатки:
    Не знайшла.
  • Богдан
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий с черным

Хороший пилосос, з своєю задачею впорується на відмінно, за свої кошти хороший варіант від перевіреного виробника.

Достоинства:
    - Регулювання потужності;
    - Контейнер, що звільняється знизу;
    - Зручна ручка для переносу;
    - Довгий шланг.
    Недостатки:
    Хотілося б пластик з кращого матеріалу
  • Альона Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий с черным

Немає щітки на даній насадці!

• Елена Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий с черным

Купила сегодня. Работает тихо. Ковры - поднимает просто. Мыть легко, как блендер. Снял-помыл-работаем. Места занимает мало. У меня - доберман в квартире, шерсть собрали полностью, с мебели тоже.

Достоинства:
    Тихо работает (после Самсунга), длинный шнур, простой в сборке.
    Недостатки:
    Пока не знаю.
    • Евгения К***

Поделитесь, а что вы моете после каждой уборки? Я только мусор высыпаю и поролон промываю

• Максим
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий с черным

Хороший пилосос за свої гроші

Достоинства:
    Відносно тихий, компактний та легенький
  • Дмитро Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий с черным

все ок реелмендую. потужний ( як правило потрібно зменшувати потужність регулятором на килимах) є регулятор потужності. якість пластику та зьирання набагато краще інших. розглядав керхер та самсунг в ціні до 4500 грн.

Достоинства:
    якість. вага потуужність. фільтри. є регулятор потужн. є турбощітки
  • Роман Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий с черным

Сьогодні забрав цей пилосос. Тягне добре і не дуже гучний. Компактний. Рекомендую.

• Ірина К***

Дуже якісний рекомендую:
    - декілька насадок різних
    - регулятор потужності
    - потужність пилосмоктування висока

Достоинства:
    якість
    потужність
    ціна
    бренд
  • Лідія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий с черным

Отличный пылесос. На полную мощность не использую. Понравилось, что легко снимаются фильтры.

Достоинства:
    Тихий, мощный
  • Виктория Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий с черным

Заказала 13.03, 15.03 он был уже в точке выдачи (заказывала через Укрпошту). Понравилось, как аккуратно он был внутри сложен и упакован, каждая насадка, каждая деталь. По внешнему виду очень приятный, по сравнению с моим старым пылесосом (Эленберг, которому лет 15 уже) компактнее. В работе шумит намного тише, можно даже по телефону разговаривать. По мощности намного мощнее моего старого на 1,5 кВт. Ковры пылесосила сначала на максимуме, но это очень много, ковёр поднимался со щёткой. Выставила регулятор на 1/3 примерно, было самое оно. Удобный контейнер для пыли, очень просто снять, выбросить мусор и обратно поставить. Немного не разобралась, как накрутить на корпус, вроде сделала как на картинке, но шланг не держится, выскальзывает из креплений. В итоге просто поставила так. Места при парковке занимает немного, можно поставить в угол или там в шкаф (кто где хранит). В целом очень довольна покупкой.

Достоинства:
    Мощный компактный пылесос, инструкция по сборке в картинках, контейнер для пыли, съёмные фильтры.
    Недостатки:
    Пока не обнаружила
  • Дима Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий с черным

Отличный пылесос! Но последний раз заказываю на розетке . Уже покупаю третий не дешёвый товар и присылают без гарантийки и не отправляют.

Достоинства:
    Пылесос крутой
    Недостатки:
    Сервис Розетки
      Эксперт Rozetka

Добрый день! Приносим свои извинения за причиненные неудобства. С подробной инструкцией по получению гарантийного талона Вы можете ознакомиться по ссылке . Также хотим обратить Ваше внимание, что на нашем сайте можно сформировать талон в электронном виде (ссылка для скачивания находится под товаром) и распечатать в удобное для Вас время по ссылке .

Представитель бренда Bosch

Добрый день. Гарантийный талон есть у вас обязательно, он находтится в пакете на упаковке,не внутри!!! Проверьте пожалуйста!

• Aleksandra
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий с черным

Пылесос маленький по габаритам,но при этом очень мощный.Обслуживать не сложно,много насадок.Убирает отлично!

• Павел Г***
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий с черным

Покупкой остался доволен. Пылесос компактный, с хорошей комплектацией щёток, очень удобно снимается и очищается контейнер. Есть возможность закрепить шланг вокруг пылесоса, для компактного хранения. Убирает качественно!

Достоинства:
    Компактность, качество уборки, комплектация
  • Данильчук О***
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий с черным

Спасибо за оперативность,брали на подарок родителям

Достоинства:
    Удобный ,понравился своими размерами,так как квартира небольшая,убирает хорошо любые поверхности,колбу легко чистить
  • Александр П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий с черным

Да... Bosch - это всегда Bosch. По сравнению с Самсунгом-контейнер (у меня модель SAMSUNG VCC4325S3K/SBW правда с электронной регулировкой мощности) этот пылесос - сказка! Тихий!!!!, ну очень мощный - электронный регулятор на минимуме. Конфигурация (а значит и обслуживание, очистка) контейнера, двойное крепление выходного фильтра намного удобнее Самсунга.

Достоинства:
    BOSCH
    Недостатки:
    Не знаю.
  • Віталіна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий с черным

Я й не сподівалася, що такий хороший пилосос!)
    Досить тихо працює(і спочатку я подумала, що слабкий, бо тихий), але коли почала пилососити килим, а щітка тримається, не можу з місця зрушити, тоді зрозуміла, наскільки сильно він тягне!)
    Фото не робила, але повірте- він вартий тих грошей

Достоинства:
    Тихий, зручний розмір, має 3 насадки, дуууже сильний
    Недостатки:
    Трохи важко прокручується сам шланг від корпусу до ручки

• Максим К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий с черным

Купили даний пилосос батькам, маємо такий але без регулювання потужності! Пилосос дуже потужний , такий потужний що якщо лінолеум не приклеїний то його вириває від плінтусів (тому й купили з регулятором потужності , щоб на мінімальній потужності пилососити лінолеум , кахлі ). Пилосос тихенько працює ! Маленький, компактний! Дуже якісно зібраний ! Колір гарний ! Турбощітка в комплекті дуже добре справляється з шерстю тварин ! Даний пилосос рекомендую

Достоинства:
    Компактний, тихенький, багато щіток у комплекті, регулятор потужності
    Недостатки:
    Недоліків не знайшов ( маємо такий але без регулятора потужності, працює вже 5 років без поломок )
    • Марина С***

А ви спробуйте пилососити лінолеум та плитку щіткою для ламінату , вона є в комплекті , і буде все ок )

• Наталя К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий с черным

Давно хотіли придбати пилосос з колбою, І от трапилась нагода (згорів старий з мішком). Спочатку думали про іншу модель але прочитавши відгуки і характеристику, зупинилися саме на цій моделі пилососа. Поки що він нас задовольняє у всьому. Дуже потужний, затягує не тільки килими а й підіймає лінолеум. Гарний дизайн, зручний, дуже тихо працює, безшумний.

Достоинства:
    Приємна ціна, якість також доволі приємна
    Недостатки:
    Недоліків поки що не виявили
  • Олексій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий с черным

Пилосос дуже сподобався, маленький, легкий, дуже гарно пилососить, і турбо щітка порадувала. Контейнер дуже легко виймається та легко звільняється від бруду. Брали його на допомогу великому пилососу з аквафільтром, але думаю що цей малюк стане основним помічником.

Достоинства:
    Легкий, потужний, компактний
    Недостатки:
    Поки не виявлено
  • Юрій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий с черным

Пишу відгук після майже місяця користування. Пилосос дійсно чудовий. Мінімальної потужності достатньо для прибирання в домі. Паркетна щітка ідеально підходить для лінолеуму. Турбо-щітка - для пухнастих килимів.

Опис товару відповідає реальності. На фото - рівень шуму.

Достоинства:
    Все добре.
    Недостатки:
    Немає.

• Алексей К***

Агонь. Хорошо и тихо.

• Лидия И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий с черным

Очень маневренный. В комплектацию входит турбо насадка. Специално выбирала, т.к. есть животные.
    Пылесос помогает убрать шерсть за секунды. Рекомендую особенно тем, у кого есть животные.

Достоинства:
    легко справляется с шерстью.
    Недостатки:
    -----
  • Аля
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Синий с черным

Пылесос отличный на свои деньги, даже лучше. Тянет отлично, контейнер для мусора можно полностью разобрать и промыть. Приехал ко мне 4.04.23, пользуюсь с удовольствием. Быстро очищается без всяких усилий. Нет мороки с мешками и лишних затрат на них. Рекомендую!