Отзывы покупателей о Моющий пылесос с аквафильтром BOSCH BWD41740

Оценка пользователей 4.47/5
  • AI аналіз відгуків
    218 відгуків:  позитивні — 70%, нейтральні — 15%, негативні — 15%
    Пилосос Bosch BWD 41740 отримав переважно позитивні відгуки завдяки високій якості прибирання, універсальності та функції аквафільтра. Покупці цінують потужність, ефективність збору пилу та шерсті тварин, а також можливість як сухого, так і вологого прибирання. Серед основних недоліків часто згадуються велика вага, габарити та проблеми з деякими деталями (шланг, форсунки, насадки), а також незручності під час обслуговування і високі ціни на витратні матеріали. Деякі користувачі виокремлюють складність підготовки та догляду, що робить пилосос більше підходящим для генерального, а не щоденного прибирання.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Наталія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с синим

Пилосос перевершив всі мої очікування! Чудово миє ламінат та плитку. Швидко складається та розкладається, велика кількість насадок в комплекті. Так як я мама, в якої маленька дитина, то це прекрасний помічник у прибиранні. Мию ним не тільки підлогу, а і стіни у ванній та котельні

Достоинства:
    Потужний, гарно миє, велика кількість насадок. Чудово, що має довгий шнур, не потрібно часто змінювати розетки
    Недостатки:
    Пилосос досить габаритний, у складеному вигляді і з повною ємністю для води, багатенько важить, но миючі пилососи в більшості всі важкі та габаритні

• Тетяна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с синим

Гарний пилосос. Зручний у користуванні. Втричі більший за попередній, але працює в рази краще. Для коврів турбощітка саме те.

Достоинства:
    Турбощітка.
    Недостатки:
    Важки, але це очікувана.

• Дмитро С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с синим

Дуже класний пилосос, після того що був небо і земля. Почав дивитися на прибирання іншими очима. Рекомендую даний апарат!

Достоинства:
    Потужний помічник для прибирання.
    Недостатки:
    Не побачив.
  • Олексій Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с синим

Пылесос спасение, после животных диваны все вымыли даже обои вымыли . Тяга унего мощная, вообщем мы остались довольны.

Достоинства:
    Реально моет, диванам дали вторую жизнь тяга очень хорошая

• Людмила Ч***

Задоволена,працює відмінно,рекомендую

Достоинства:
    Добре збирає та втягує пил,відмінно впорався з плямами на доріжці.
    Недостатки:
    Невиявлено

• Віолетта Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с синим

Надійний пилесос,добре відмився килим.

Достоинства:
    Потужний,тихий.
    Недостатки:
    важкуватий

• Иван В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с синим

Несколько дней после покупки. Успел почистить большой диван. Стулья. 2 ковра. С пылесосом в комплекте было моющее. Результат хороший. Нареканий никаких.

• Інна М***

Тільки купили.

• Андрей Г***

Качество супер

• Сергій О***

Цілком задоволений

• Олексій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с синим

Вже майже 4 роки допомагає нам з прибиранням. Дуже задоволені пилососом. Найбільший його плюс в тому що пил і бруд ніколи в ньому не залишається, а змивається водою. Міцні матеріали та колеса. В комплекті є мішок для збору пилу, але раджу користуватися водним фільтром.
    Можна робити вологе прибирання.
    Доволі важкий і габаритний, але то не біда в порівнянні з функціональністю.

Достоинства:
    Міцні матеріали, без пилових мішків, багато насадок які зручно зберігати в самому пилососі, раджу користуватися водяним фільтром

• Дмитро П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с синим

Вже більше 5 років служить мені цей помічник.
    Дуже задоволений ним. Живу в промисловій зоні, багато пилу від кар'єрів поряд, віник не варіант, а цей пилосмок справляється на ура!
    В одній кімнаті кинув на підлогу ковролін, то за допомогою нього, маю змогу його не тільки пилососити, а й "прати"!

Достоинства:
    Потужний. Міцний. Справляється зі всіма задачами.
    Недостатки:
    Трохи заважкий, але мені подобається
  • Ольга А***

Чудовий та якісний товар

• Ксенія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с синим

Купляла пилосос 5 років назад. Досі ідеально працює!!! Я задоволена!

Достоинства:
    За 5 років нічого не змінилось! Як працював ідеально так і працює!
    Недостатки:
    Не побачила.
  • Мария Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с синим

Якісна річ, багато насадок, але виявився важким. Користуватися кожен день важкувато!

• Вікторія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с синим

Дуже задоволена покупкою! Потужний, якісно миє килими та плитку, добре збирає пил і шерсть завдяки аквафільтру. Повітря після прибирання чисте й свіже. Зручно, що можна і мити, і робити сухе прибирання. Для мене трохи проблематично налаштовувати пилосос для вологого прибирання, тому я використовую його більш для сухого, але і почистила всі м'які меблі і коври в домі. Є всі потрібні насадки, які зберігаються у спеціальному відсіку пилососа. Турбощітка справді ефективна, особливо для тих в кого є домашні тварини. Трохи важкуватий, але це компенсується потужністю й результатом. Рекомендую тим, хто хоче по-справжньому чисту оселю!

Достоинства:
    Потужний, аквафільтр, турбощітка
    Недостатки:
    Важкий, займає багато місця для зберігання
  • Денис
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с синим

Пилососом задоволений повністю. Випробували на килимі з плямами миючий шампунь, який в комплекті був. Все вимив добре. Функція мийки добре працює.

Достоинства:
    Потужний, гарно відмиває.
    Недостатки:
    Мабуть для жінки трохи важкуватий)))
  • Олександр Р***

Більше 3х років в використанні. Точно не взяв би знову. Коротко:
    1. Якість... Шланг відірвався, хоча я сам писав тут що "просто треба обережніше" та "не тягнути за шланг" ))) Механізм труби теж зламався, хоча використовуємо ДУЖЕ обережно. Шланг примотав скотчем, механізм труби скоріш за все ремонту не піддається. Щітка для шерсті класна, але забивається дуже швидко, а розбиратт не швидко, не приємно, а робити це треба виходить раз на місяць мінімум.

2. Маркетинг "При брати розлиту каву" не працює в реаліяї, бо коли зось розливається - хапаєш якусь ганчирку і витераєш. За понад 3 роки не було ситуацій коли ми такі "О, розіллялась жижа, я піду збирати пилесос...", бо поки ти підготуєш пилесос, вже не буде що пилесосити...

3. Просто іноді забиваєш на прибирання після важкого дня, бо ніби не довго набрати воду, вставити в пилесос, потім помити, але чесно - іноді просто настільки в лом це робити... І тут я все таки хотів би щось типу ручного пилесосу, який просто взяв, пропилесосив, викинув з ведра сміття і все.

4. Потужності все таки не вистачає... Намагався прибрати в машині, не хоче він забирати бруд який десь в невеликих складках, або навіть не затягує якісь маленьки листки сухі які трошки зачипились за ворс.

В цілому пилесос працює, технічно він непогано справляється з килимом, дуже непогано пилесосить собачю шерсть, але для цих цілей вистачило б в 2 рази меньшого пилесосу з більшою потужністю всмоктування. Думав будемо мити все підряд постійно, але по факту поки збиреш ці форсунки, трубки, зальєш ці засоби, підготуєш все до миття, а потім згадаєш що це все треба мити та сушити - вже нічого не хочеться.

Сподіваюсь комусь буде корисним відгук.

Достоинства:
    Миючий. Зітка для килимів.
    Недостатки:
    Якість. Конструкція.
  • Тетяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с синим

За більше чим рік користування, можу сказати, що в цілому покупкою задоволена. Доволі потужний, зручні насадки. Дуже схожий на попередній Zelmer, тому питань в експлуатації не виникло. Єдина проблема- чомусь перестала працювати подача води з розпильника при вологому прибиранні.

Достоинства:
    Потужність, можливість як сухого, так і вологого прибирання
    Недостатки:
    Проблема з розпилювачем. Доволі габаритний, але на мою думку, миючі пилососи загалом навряд чи будуть компактними ..
  • Володимир О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с синим

Чудовий варіант як для дому, так і для квартири) наявність великої кількості насадок значно полегшує прибирання. Особливо корисна турбощітка, яка до речі йде в комплекті. З нею легко прибирати волосся та шерсть домашніх тварин з килимів. Рекомендую

Достоинства:
    Потужний)
  • Яна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с синим

Чудовий пилосос для генерального прибирання. Насадок мені абсолютно достатньо, у кожної своя роль. В наборі миючий засіб, якого вистачило на довго, відмиває забруднення з меблів відмінно. Пилосос добре витягує вологу з меблів після миття, тому все швидко висихає. Пил витягує навіть там, де я думала, що чисто. Аквафільтр дозволяє економити на разхідниках - мішках для пилу - але і мішок використовую як багаторазовий.

Достоинства:
    Потужний, для вологого прибирання і для генерального прибирання - ідеально
    Недостатки:
    Дуже важкий, для щоденного використання погано підходить

• Інна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с синим

Купила цей пилосос ще 6 років тому, тепер можу точно сказати - зараз би не купила! По перше, дуже і дуже важкий! По друге, великогабаритний! По третє, воно ж і по перше, миючий так собі! Взагалі ніяких переваг в ньому я за ці роки не побачила! Та й в обслуговуванні не дешевий!

Достоинства:
    Аквафільтр
    Недостатки:
    Важкий, габаритний
  • Анастасия Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с синим

Це не перший миючий пилосос у мене, є з чим порівняти. Дуже задоволена, зробила хімчистку салону авто, те само з комп'ютерними кріслами, які постраждали від фломастерів, шоколаду і кави - крісла як нові. Так, доволі величенький, але в мене був 20-річний миючий делонгі, так от порівняно з ним це маленький пилосос. Збираюсь спробувати помити кахлі в ванні.
    Якщо вам для регулярного прибирання пару разів на тиждень - це не ваш варіант, бо зібрати/набрати/розібрати/помити - та іще епопея.

Достоинства:
    Хімчистка м'яких меблів, салона авто і килимів за ціною двох хімчисток на мийці. Пилососить супер. Водяний фільтр топ
    Недостатки:
    Довго збирати розбирати

• Юлия Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с синим

Користуюсь меньше року. Хімчистить дивани дуже добре. Але з часом з'явився дивний звук мотора ( дзвін) сервісного центру у нашому місті не має. Тож ремонт по гарантії не можливий. Щітки для прибирання підлоги дуже об'ємні не під диван не пролізає погано захоплювався бруд біля стін. Як що сховати ворсинки то металевими накладками шкрябає по ламінату. За декілько вологих прибирань перестало рівномірно розпирскувати воду з насадки для хімчистки.За таку ціну очікувала кращу якість. Не встигла виплатить за товар всю сумму,як усюди почались проблеми.

• Анна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с синим

Гарний пилосос , але дуже великий,як на мене не для постійного використання,а для генерального прибирання

Достоинства:
    Гарна потужність
    Недостатки:
    Занадто громіздкий
  • Валентина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с синим

Довіряю техніці Bosch, тому придбала цей пилосос. Повністю відповідає очікуванням: потужний, функціональний. Трішки завеликий розміром, але це треба звикнути)

Достоинства:
    Потужність, зрозуміле управління , зручний у використанні
  • Василь Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с синим

Приобрёл данный пылесос и остался очень доволен. Качество упаковки и материалов не вызывает никаких нареканий - всё отлично. Брал для разных задач, таких как сухой сбор пыли, чистка ковров и т.д. - со всеми задачами справляется отлично, так что рекомендую

Достоинства:
    Качество сборки, разнообразие деталей для разных задач, обширный функционал, удобство чистки и обслуживания
  • Олександр Б***

Пилососом задоволений, свої функції виконує на всі 100%

• Інна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с синим

Дуже функціональний потужний пилосмок, за таку ціну виправдав очікування, навіть перевершив, дякую Розетка за швидку та безкоштовну доставку! Рекомендую!

Достоинства:
    Ціна, якість

• Олена С***

Отлично , взяла полный набор , довольна

Достоинства:
    Ковры в химчистку можно не отдавать
    Недостатки:
    Все нормально , но думаю что чистить мягкую мебель им нельзя
  • Шевкун М***

Дуже гарний пилосос

Достоинства:
    В користуванні майже рік і одні плюси дуже потужний , меблі м'які всі ним чистимо просто топ

• Владислав К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с синим

Достоинства:
    Простий у використанні
    Недостатки:
    Покишо немає

• Михайло М***

Класний пилосос, рекомендую

Достоинства:
    Сміття фільтрується водою, до упродовж викидання сміття без порохів
    Недостатки:
    Під час користування рухаючи часто трубою може вилитіти з пазу, не дуже добре закріплюється за рахунок закручування

• Христина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с синим

Дивани чистить на ура ! Килими чистить погано - можливо через ворс . Якщо для підтримки чистоти килимів то , якщо ж прати - не справляється. Загалом задоволена покупкою !

Достоинства:
    Гарно чистить дивани
    Недостатки:
    Громісткий , ніде не можна знайти силу втягування води при вологому прибирання,
    • Надя К***

Розкажіть детальніше я хочу придбати суто для стірки килимів!Він не підходить????

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с синим

Служить більше року. Щодо миючих функцій то чистили ним дивани та стільці. Підлогу легше просто пилососити (поки під'єднаєш та від'єднаєш систему подачі води то встигнеш шваброю помити. Пил збирає ідеально, у повітрі нічого не відчувається. Легко мити та заливати воду. Досить потужний.

Достоинства:
    Не відчуваєш пилу у повітрі, потужний, є функція миття.
    Недостатки:
    Важкий та великий. (Не для тендітних дівчат, особливо якщо потрібно його підіймати)
  • Гулая А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с синим

Пилосос гарний , потужний , але на постійне використання дуже громіздкий , як на мене для генерального прибирання , на кожен день хочеться щось менше і легше