Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Наушники Bose Ultra Open Earbuds Black (881046-0010)

• Отзывы про товар продавца Rozetka
  • Олександр Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White

Прікол.

• Гліб Б***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Після двох років користування можу сформувати більш усвідомлений відгук. Захоплююся їх стилем, зовнішнім виглядом та зручністю користування. Попри побоювання, що такий тип фіксації на вусі буде не зручний, виявилося, що це не так. Вони комфортні, надійно фіксуються, зручно займатися як спортом так і побутовими справами. Навушники дають неперевершену якість звуку. Він звучить настільки соковито та глибоко, як мабуть, ніде в інших навушниках. До того ж довго тримають заряд батареї.

Проте розчаруванням року стала їх абсолютна непридатність транслювати власний голос. Тобто під час дзвінків, нарад, онлайн зустрічей їх не можливо використовувати. Я навіть пробував виймати по черзі то один то інший навушник та використовувати їх як мікрофон - не допомагає. Не знаю як Bose вдалося зробити це настільки неякісно. Таке враження, що вони навмисне намагалися перешкодити використовувати навушники як мікрофон.
    Звук голосу спотворений, мене ледь чутно як би я не намагався обійти цю проблему.

Ставлю оцінку '4' за всі перераховані переваги. Хоча можливо для когось основна потреба навушників - можливість говорити в них і в такому випадку перераховані переваги не так вже і важливі і оцінка була би '3' або нижче.

Достоинства:
    Ідеальний звук
    Недостатки:
    Абсолютно не підходять для розмов
  • Гліб Б***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Довго вагався, обирав між різними виробниками навушників і зрештою вирішив спробувати цю модель.
    Не шкодую. Глибокий, насичений звук. Додатково звучання навушників можна налаштувати за допомогою спеціального застосунку в телефоні.
    Навушники дуже зручно 'лягають' у вухо, їх практично не відчуваєш, легко ставити на паузу та перемикати треки за допомогою кнопки.
    На додачу у навушників стильний дизайн.

Достоинства:
    Насичений глибокий звук та комфортне розташування навушників
    Недостатки:
    Не виявив
  • Артем Є***
    Продавец: RozetkaEU. Цвет: White

Це самі круті навушники які у мене були. Шукав такі навушниики, в яких буде і якісний звук для прослуховування музики, а також зручні для роботи, щоб можна було для відеоконференцій їх використовувати.

До них був довгий шлях у пошуках: були і AirPods колись, які випадали з моїх вух, потім були Samsung Buds + (непогані для гучних місць, але не зручні для довгого користоування, плюс оточуючих вже не чутно, якщо їх юзати для роботи), і Galaxy Buds Live, Galaxy Buds 3, і Sony LinkBuds (ті були непогані, але випадали як у мене так і у дружини), і Anker Soundcore VR P10 (ті теж вакуумні, 2 години максимум і вуха болять, їх тільки для ігор на ПК юзаю).

Ци ж навушники від Bose не перекривають вушний канал, але звук при цьому космічний, прям якась магія: голосно звучить, вистачає басів, відчуваєтсья об'ємність. До того ж можна слухати що кажуть на відеоконференціях, і паралельно що дружина розповідає про нову сумочку =)).
    В них є мультіпоінт - вони одночасно коннектяться до ПК і телефону.

Також скажу, що наваушники не тиснуть на вуха (4 години носив, навіть не помітив), зручно сидять і не випадають (можна трясти гловою, займатись спортом, нагинатись, лежачі на боку на кроваті і іт.д.) як у мене з великими вухами так і у моєї дружини (у дружини вушна раковина трохи маленька, як раз Galaxy Buds Live і Sony LinkBuds їй не підійшли).

Ще одна фішка в них, яка здивувала, так це наявність фізичної кнопки керування у кожному навушнику, навідміну від сенсорної це набагато зручніше виявилось на практиці: немає хибних або випадкових натискань, коли треба було поправити навушник і ставилась пауза у музиці, плюс фізичну кнопку легше знайти - вона завжди за вухом. Через додаток ці кнопки можна програмувати що робити при затисканні кнопки.
    Батарею тримають довго, за півгодини прослуховування заряд знизився всього на 1%.

Фірмовий додаток на смартфон чудовий і зручний, є налаштування еквалайзера, кнопок, підключенних девайсів, голосові помічники, оновлення ПО і інше.

Рекомендую ці навушники, вони вартують своїх грошей!

Достоинства:
    Зручні, стильні, супер крутий якісний звук, не випадають
    Недостатки:
    їх просто немає)