- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Якість металу ганебна
- ФедірОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
За таку ціну це топ. Взяв возити з велосипедом, всі функції є. Дуже прикольна штука.
- Достоинства:
- Здається якісним на дотик
- Недостатки:
- Метал міг би бути товстіше, але ціна :)
Доброго дня, Федоре!
Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку мультитула Bottari Rambo! Раді чути, що він став корисним доповненням до вашого велосипедного спорядження. Ваші зауваження щодо товщини металу ми обов’язково передамо виробнику — завдяки таким відгукам ми можемо покращувати продукцію.
Бажаємо надійних подорожей і завжди мати під рукою потрібний інструмент!
- Дмитрий М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
На свої гроші дуже непогана річ. Раджу
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що мультитул Bottari вас задовольнив і став корисним інструментом. Дякуємо за рекомендацію, це багато для нас значить! Якщо виникнуть додаткові питання чи побажання, звертайтесь — завжди раді допомогти!
- АндрейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
Отличный инструмент за своию цену! Внешний вид хорош, тяжёлый металл!
- Достоинства:
- Внешний вид, солидный вес.
- Недостатки:
- Не выявлено.
Дякуємо за ваш відгук, Андрію! Раді, що мультитул Bottari Rambo відповідає вашим очікуванням і залишив приємне враження. Солідна вага і якість матеріалів дійсно є його перевагами. Сподіваємося, він стане вашим надійним помічником у будь-яких ситуаціях. Якщо у вас будуть додаткові коментарі чи питання, завжди раді допомогти!
- Григорій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый
За таку ціну – посередня іграшка. Носити із собою для нечастого використання згодиться, але у постійне використання – не можу рекомендувати.
- Достоинства:
- Невелика вага, відсутність недоліків у корпусі - не ріже пальці та долоні, кусачки непогані (випробував на не товстих мідному і алюмінієвому дротах)
- Недостатки:
- Футляр замалий для мультитула і змінних насадок водночас, перехідник із магнітом для змінних насадок дуже люфтить на базі і слабо тримається на магніті
Доброго дня, дякуємо за зворотній зв'язок. Мультитул розрахований, на той випадок, коли швидко потрібно щось відремонтувати, розкрутити чи закрутити, а інструментів під рукою немає.
Завдяки своїй компактності та легкості, він не займе багато місця в наплічнику, чи сумці, Але ставне при нагоді, в потрібний момент.