Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Надувные санки тюбинг Bottari Froze 102 см Фиолетовый (72004-IS) ватрушка прочная стильная

Оценка пользователей 1.75/5
  • Валентина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет сиденья: Фиолетовый. Цвет корпуса: Фиолетовый с белым

Рівно дві поїздки і вона лопнула. Не рекомендую

• Ганна Ч***

Не раджу однозначно!!! Викинуті гроші(( Вистачило на один день, потім став на швах тріскатися і підʼїзди дірка на дірці. Він більше підійде для плавання на воді ніж катання по снігу.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не практичні
  • Валентина С***

Моя дитина купила цей тюбінг. Дуже не задоволені.

Достоинства:
    Недостатки:
    Дуже неякісна і не міцна. Кілька разів покаталася. Розірвалась. Не рекомендую.

Валентино, дякуємо за ваш відгук і перепрошуємо за ситуацію, що склалася. Нам важливо розібратися в цьому питанні. Підкажіть, будь ласка, за яких умов використовувався тюбінг: на якій поверхні каталися, розрив відбувся по шву, чи дно тюбінгу? чи не було контакту з гострими предметами?
      Ми передамо вашу інформацію виробнику для аналізу якості товару.

• Костянтин К***

Пока новый нареканий нет

Достоинства:
    цена/ качество
    Недостатки:
    пока не обнаружено

Дякуємо за відгук, Костянтине! Радий, що ви задоволені надувними санками тюбінг. Сподіваємося, вони даруватимуть вам багато радості в зимових розвагах.

• Олена Б***
    Продавец: Rozetka. Цвет сиденья: Фиолетовый. Цвет корпуса: Фиолетовый с белым

Не відповідає вказаним параметрам. Просто надувний матрац, зовсім не підходить для катання на снігу.
    Дитина дуже засмучена, плаче.

Достоинства:
    Недостатки:
    Одні недоліки. Повне розчарування