- Валентина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет сиденья: Фиолетовый. Цвет корпуса: Фиолетовый с белым
Рівно дві поїздки і вона лопнула. Не рекомендую
- Ганна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет сиденья: Фиолетовый. Цвет корпуса: Фиолетовый с белым
Не раджу однозначно!!! Викинуті гроші(( Вистачило на один день, потім став на швах тріскатися і підʼїзди дірка на дірці. Він більше підійде для плавання на воді ніж катання по снігу.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не практичні
- Валентина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет сиденья: Фиолетовый. Цвет корпуса: Фиолетовый с белым
Моя дитина купила цей тюбінг. Дуже не задоволені.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Дуже неякісна і не міцна. Кілька разів покаталася. Розірвалась. Не рекомендую.
Валентино, дякуємо за ваш відгук і перепрошуємо за ситуацію, що склалася. Нам важливо розібратися в цьому питанні. Підкажіть, будь ласка, за яких умов використовувався тюбінг: на якій поверхні каталися, розрив відбувся по шву, чи дно тюбінгу? чи не було контакту з гострими предметами?
Ми передамо вашу інформацію виробнику для аналізу якості товару.
- Костянтин К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет сиденья: Фиолетовый. Цвет корпуса: Фиолетовый с белым
Пока новый нареканий нет
- Достоинства:
- цена/ качество
- Недостатки:
- пока не обнаружено
Дякуємо за відгук, Костянтине! Радий, що ви задоволені надувними санками тюбінг. Сподіваємося, вони даруватимуть вам багато радості в зимових розвагах.
- Олена Б***Продавец: Rozetka. Цвет сиденья: Фиолетовый. Цвет корпуса: Фиолетовый с белым
Не відповідає вказаним параметрам. Просто надувний матрац, зовсім не підходить для катання на снігу.
Дитина дуже засмучена, плаче.- Достоинства:
- Недостатки:
- Одні недоліки. Повне розчарування