- Владимир М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50. Цвет: Темный синий
Дуже неякісна молнія не пройшло і місяця як купив молнія розійшлась і не застегається ....не рекомдую...даремно потрачені гроші
- Достоинства:
- Недостатки:
- Якість молнії
- Костянтин
Вона і буде розходитись ! Як можна робити якісні речі, а блискавку ставити не двійну. Це треба розкривати куртку та сідати в авто. В мене куртка цього бренду, і прийшлось міняти блискавку бо так не має бути. Питань до самої куртки немає, але питання блискавки - це просто перекриває всі цього бренду
- Олександр Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 54. Цвет: Черный
Вже з перших днів зрозумів повну незручність внутрішніх кишень. Вертикальна застібка та горизонтальне положення самої кишені призводить до постійного випадання їх вмісту. Якщо не застібнув, то телефон або паспорт опиняться на асфальті або у калюжі. Логіка такого положення кишені мені не зрозуміла. Розбив захисне скло на телефоні. Добре хоч що скло. Застібка самої куртки взагалі не розрахована на такий одяг. Це щось для легкого, літнього. За місяць носіння одна сторона застібки почала відриватися. Загалом не рекомендую одяг цього виробника. Якщо тільки вони не зроблять висновки.
- Достоинства:
- Дуже дружня ціна, відносно якісний матеріал, тепла, довжина дозволяє одягати поверх піджака.
- Недостатки:
- Функціональність, якість фурнітури
Комфортно для температуры до
-20°C
Соответствие размерной сетке
Соответствует
- Віталій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 52. Цвет: Графит
Дуже стильна та зручна!
- Юрій К***Продавец: Rozetka. Размер: 50. Цвет: Темный синий
- Недостатки:
- Замок/бегуно з правої строни. Має бути з лівої. Не зручно в використані. Відмовився.
Комфортно для температуры до
+15°C