Отзывы покупателей о Бесшовный женский бюстгальтер топ на широких бретелях Perfect Inspiration (1958-95-03) Черный 95В FINETOO (3XL )
- Вікторія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: M&Sale. Размер: 90B. Цвет: Коричневый
Дуже розчарована покупкою. Розмір абсолютно не відповідає заявленому — товар настільки малий, що це було видно одразу, навіть без примірки. Складається враження, що маркування розміру взагалі не відповідає реальним параметрам виробу.
Особливо неприємно, що через категорію товару (білизна) повернути або обміняти його неможливо. У результаті отримала річ, якою не можу користуватися, і даремно витрачені кошти.
Не рекомендую купувати без суттєвого запасу по розміру та раджу продавцю переглянути розмірну сітку й описСоответствие размерной сетке
Маломерит
- Продавец M&Sale
Доброго дня, нам прикро, що товар не підійшов Вам. Ми дійсно не можемо прийняти його повернення після того, як Ви його вже забрали і приміряли. Саме тому нижню білизну потрібно оглядати при отриманні, щоб в разі чого просто відмовитись.
Стосовно розмірної сітки, то даний товар продається вже дуже довго і багато покупців хвалять його і він їм ідеально підходить. В разі сумніві нам завжди можна написати і ми надаємо точні заміри. Гарного дня:)
- Олена Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: M&Sale. Размер: 90B. Цвет: Черный
Дуже хороший, і шлейфи не спадають
- Ольга Т***Отзыв от покупателя. Продавец: M&Sale. Размер: 85B. Цвет: Айвори
Все прийшло вчасно. Якісь відмінна, все підійшло, пакування добре і оригінальне. Будемо ще замовляти
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: M&Sale. Размер: 90B. Цвет: Айвори
Замовила в двох кольорах, все підійшло. Розмір 90В на 85С сів добре, на дотик приємна до тіла тканина, постачальник швидко відправив і все прийшло вчасно.
Соответствие размерной сетке
Соответствует
- Наталья М***Отзыв от покупателя. Продавец: M&Sale. Размер: 85B. Цвет: Черный
Комфортный
- Достоинства:
- На 5
- Недостатки:
- Пока нет
- Виктория П***Отзыв от покупателя. Продавец: M&Sale. Размер: 85B. Цвет: Черный
Доволі приємний на дотик, але мені попався невеликий недолік - нема застібки на самому необхідному рядку.
І довжини лямок мені з ростом 174 трошки не вистачає - їде вверх.- Достоинства:
- Недорогий за акцією. Приємний до тіла. Широкі бретелі.
- Недостатки:
- Відсутня застібка, замала довжина бретелек.
- Ольга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: M&Sale. Размер: 90B. Цвет: Айвори
Хороший бюстгальтер. Сподобався. Я ношу розмір 80 С. Замовила у цього продавця 90 Б. На етикетці розмір 2ХL . Зразу злякалася . Але підійшов ідеально. Тільки вийняла чашечки. М'ягенький. Тримає добре. Доставили бюстгальтер швидко. Дякую!
- Достоинства:
- Мягенький. Широкі , пружні брителі. Колір.
- Недостатки:
- Не знайшла.