Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Бюстгальтер без косточек Giulia Cami Top Rib S/M Голубой_Sky blue (4823116923638)

Оценка пользователей 4.47/5
  • Алла В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Лиловый

Сильно маломерит. Ношу М, заказала L XL, но он все равно мал.

Достоинства:
    Качество
    Недостатки:
    Сильно маломерит
  • Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Серый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Дуже зручний і приємний до тіла

• Соответствие размерной сетке

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Белый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Зручний якісний топ. Рекомендую.

Достоинства:
    Хороша якість
    Недостатки:
    не виявлено
    • Соответствие размерной сетке

• Представник бренду

Дякуємо за відгук! Раді, що ви задоволені покупкою. Носіть із задоволенням!

• Інна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Белый

Якісний і зручний.

Достоинства:
    Якість
    • Представник бренду

Дякуємо, що високо оцінили якість і зручність нашого бюстгальтера. Носіть із задоволенням!

• Оксана К***

Норм

• Представник бренду

Дякуємо за відгук! З повагою, команда GIULIA.

• ната н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Мятный

Класний, тонкий, але гарно тримає. Одношаровий. На груди 89 відмінно.

• Представник бренду

Дякуємо за відгук. Носіть із задоволенням!

• Олександра К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Лиловый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Топ супер, найкращий який в мене був порівняно з hm та іншими фірмами. Якісний, приємний , гарний колір, добре тримає груди. Не перетискає і при цьому нічого не спадає. Але трохи маломірить. Я ношу розмір xs-s, то для мене він ідеальний, але дівчат з розміром М він буде малим.

• Соответствие размерной сетке

Маломерит

• Представник бренду

Дякуємо за відгук! Раді, що бюстгальтер вам сподобався та підійшов ідеально — носіть із задоволенням. Звертаємо увагу, що колекція Rib має більш щільну посадку. З повагою, команда GIULIA.

• Елена К***

Супер! Покупкою задоволена дуже

Достоинства:
    Якісний матеріал

Дякуємо за ваш відгук. Носіть із задоволенням! З повагою, команда GIULIA

• Виктория
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Черный

Понравилась ткань, и то, насколько удобно в этом топе. Я его надевала под одежду один раз и тут уже куча катышек.

Достоинства:
    Хороший материал, размер соответствует, цена
    Недостатки:
    Катышки появились за одну носку
    • Представник бренду

Дякуємо за покупку і ваш відгук. Нам прикро чути, що ви зіткнулися з такою проблемою. Ваш відгук є для нас важливим, адже ми прагнемо до постійного вдосконалення якості нашої продукції. Сподіваємося, що наступні покупки принесуть вам лише позитивні емоції. З повагою, Команда Giulia

• Елена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Белый

Дуже класний! Замовила ще в інших кольорах. Не давить, нічого не випадає, шлейфи не ковзають по плечах

Достоинства:
    Все супер
    Недостатки:
    Відсутні
    • Представник бренду

Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду.

• Закликовская И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Насыщенный сиреневый розовый

Гарний топ, якісний.

• Представник бренду

Дякуємо за відгук. Нам дуже приємно, що ви задоволені нашою продукцією.

• Лилия К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Черный

Закошлатился за 3 раза , когда покупала в фирменном магазине такой проблемы не было .

• Представник бренду

Дякуємо за ваш відгук! Ми приділяємо значну увагу якості наших виробів та аналізуємо всі коментарі.
      Зазначена вами проблема з ковтунцями найчастіше пов'язана з особливостями догляду. Зокрема, спільне прання темних тканин зі світлими, особливо ворсистими, може призвести до осідання волокон на темній поверхні.

Просимо вас ознайомитися з інструкціями з догляду на етикетці виробу. Рекомендується прати подібні кольори окремо, вивернувши виріб навиворіт.
      У випадку, якщо ви дотримувалися цих рекомендацій, але проблема залишається актуальною, будь ласка, надайте детальніше зображення для оцінки ситуації. Ваш зворотний зв'язок є важливим для постійного вдосконалення нашої продукції. З повагою, команда GIULIA

• Лилия К***

Стирала согласно всех инструкции, это не первая вещь этого бренда, проблем никогда не было . Больше фото не могу предоставить, выбросила топ .

• Представник бренду

Лілія, дякуємо за ваше уточнення.

Сподіваємося, що наступні покупки принесуть вам лише позитивні емоції.
      З повагою, rоманда GIULIA

• Ольга С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Насыщенный сиреневый розовый

Топ супер!

• Представник бренду

Доброго дня! Дякуємо вам за відгук! Раді, що топ вам сподобався. Нехай приносить комфорт та задоволення!

• Світлана Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Мятный

Гарна якість. Відповідає розміру.

• Представник бренду

Доброго дня, Світлано! Дякуємо вам за відгук! Раді, що якість та розмір бюстгальтера відповідають вашим очікуванням. Бажаємо вам комфортного носіння.

• Катерина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Белый

По якості чудовий але немає підкладки і немає куди її вставити він просвічує і добре так просвічує тому майте це на увазі)

• Представник бренду

Дякуємо за ваш відгук. Ваша думка важлива для нас. Ми раді, що ви оцінили якість виробу. Хочемо зазначити, що це топ-білизна, і дана модель не передбачає підкладку. Слід також мати на увазі, що чим більша розтяжність матеріалу, тим сильніше він може просвічувати. З повагою, команда GIULIA

• Наталія Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Коричневый

Покупкой довольна

• Представник бренду

Шановна Наталія, дякуємо вам за ваш відгук! Ваша оцінка для нас дуже важлива. Зручність та якість – це те, що ми прагнемо забезпечити. З повагою, команда Giulia.

• Олександра А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Коричневый

Чудовий топ. На ОГ 87 взяла розмір s-m, сів як треба. М'який ніде не тисне. Замовила відразу у трьох кольорах. Чудова альтернатива бюстгальтеру.

Достоинства:
    М'який, приємний до тіла. Гарна ціна
  • Наталя
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Лиловый

Дуже гарний і якісний топ бюстгальтер,сів ідеально,приємний до тіла

Достоинства:
    Підкреслює форму грудей,якість
  • Надежда Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Серый

Хорошее качество не растягивается , беру не первый раз всем довольна

Достоинства:
    Не растягивается
    • Представник бренду

Шановна Надіє, дякуємо вам за ваш відгук! Ми раді, що ви задоволені якістю нашого безшовного бюстгальтера. Ми завжди прагнемо створювати комфортну та довговічну білизну.

• Алла Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Черный

Топ на вигляд малесенький, але гарно і легко тягнеться. На мій об'єм грудей 94см, під грудьми 80 см сів ідеально. Але якщо груди пишні то тримати не буде.

Достоинства:
    Не дорогий. Не тисне, не скачується
    • Представник бренду

Дякуємо вам за ваш відгук! Ми раді, що ви оцінили еластичність та комфорт нашого топу. Ми розуміємо ваші зауваження щодо підтримки для пишних грудей. Наш топ розроблений для забезпечення легкої підтримки та комфорту при повсякденному носінні. Він ідеально підходить для тих, хто шукає м'який та зручний топ без тиску. Якщо потрібна модель із більш вираженою підтримкою, то радимо звернути увагу на моделі у рубчик (rib) – вони краще тримають форму.

• Ольга

Дуже маломіре!! На дитину розмір

Достоинства:
    Недостатки:
    Не відповідає написаному розміру
    • Представник бренду

Ольга, дякуємо за ваш відгук. Всі коментарі наших клієнтів завжди аналізуються, щоб покращити якість продукції. Дякуємо, що допомагаєте нам ставати краще.

• Герасимова О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Бежевый

Це топ.Функціі бюстгальтера ні виконує.
    Нема підтримки. И трошки просвічіває .

Достоинства:
    Дуже приємний до тіла, дихає.
    Недостатки:
    Не тримає грудь. Взагалі.
    • Представник бренду

Дякуємо за ваш відгук! Нам важливо знати вашу думку, адже це допомагає нам покращувати наш асортимент.

Giulia Cami Top – це легкий безшовний топ, створений для максимального комфорту та природного відчуття. Він ідеально підходить для тих, хто цінує м’якість та свободу рухів.

Розуміємо, що рівень підтримки – це індивідуальний момент. Якщо вам потрібна модель із більш вираженою підтримкою, зверніть увагу на моделі у рубчик (rib) – вони краще тримають форму.

• Герасимова О***

Не такій яскравий колір, Но тоже норм.

Достоинства:
    Зручний, не відчуваю на тілі.
    Недостатки:
    Трохи просвічіває
    • Представник бренду

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що бюстгальтер Giulia Cami Top вам зручний. Відтінок може виглядати по-різному залежно від особливостей освітлення під час фотосесії або налаштувань екрану. Врахуємо ваші зауваження щодо прозорості для подальшого вдосконалення.

• Анастасія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Коричневый

Маломірить дуже сильно. Замовила l/xl на свій М. Все одно носити неможливо. По досвіду інших топів від Giulia знаю, що вони з часом стають більш вільними. Але ця модель прямо сильно маленька. Тканина щільна.

• Представник бренду

Дякуємо за ваш відгук! Наша модель Top Rib дійсно має щільну тканину для гарної підтримки та легкої корекції фігури, тому можливий ефект більш щільної посадки. Ми продовжуємо й надалі поліпшувати наші вироби, слідкуйте за оновленням асортименту. З повагою, команда Giulia.

• Бабак
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Хаки
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Хороша якість, подвійна щільна тканина. Добре тримає. Доступні кольори

• Представник бренду

Дякуємо за ваш відгук. Нам приємно, що вам сподобалася наша продукція. З повагою, команда Giulia.

• Юлія З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Бежевый

Дуже комфортний безшовний топ. Ніде не тисне, гарно тримає

Достоинства:
    Якість, ціна
    Недостатки:
    Не виявила
    • Представник бренду

Дякуємо за ваш відгук. Ми раді, що ви залишилися задоволені нашою продукцією.

• Тетяна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Серый

Сподобався, приємний до тіла і дуже зручний, замовлю ще такий іншого кольору)

• Представник бренду

Дякуємо за ваш відгук! Бажаємо приємного носіння.

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

купила комплект з трусиків-бразиліана і топу. Задоволена. Сидять на фігурі гарно, добре тягнуться, розміру відповідають.

Достоинства:
    акційна ціна
    Недостатки:
    поки не виявлені
    • Соответствие размерной сетке

• Представник бренду

Дякуємо за ваш відгук. Нам приємно, що Вам сподобалася наша продукція.

• Данута Д***
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Задоволена і якістю, і фасоном, і колір гарний.

Достоинства:
    Чудова якість
    Недостатки:
    не виявлено
    • Представник бренду

• Марія М***

По перше товар було не запаковано, коробочка пошкоджена, я на точці видачі оглянула ніби все добре , але вже в дома побачила, що це товар з повернення його вже жтось міряв і з внутрішньої сторони повиладила резинка.Це просто жах, скільки років замовляла розетка укр.пошта, все було чудово, навіть не можна було не оглядати.А тут товар або зовсім не запакований, або коробка в 10 раз більша за товар. На точку видачі замовляти більше не буду, і радити нікому теж.

Достоинства:
    Недостатки:
    Вище написала

• Лилия Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Серый

Супер, спасибо. И качество, и цвет приятный

• Представник бренду

Дякуємо за ваш відгук. Раді, що вам сподобалася наша продукція. З повагою, команда Giulia.

• Марина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Коричневый

Отримала топ з дірочкою(
    Чому під час фасування не перевіряють на цілісність товар?

Недостатки:
    Пошкоджений товар

• Татьяна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Темный красный

Прекрасный!

Достоинства:
    Одни достоинства.
    Недостатки:
    Отсутствуют.
    • Представник бренду

• Татьяна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Голубой

Прекрасная фирмв Джулия всем рекомендую!

Достоинства:
    Одни достоинства
  • Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Черный

Чудова річ. Любов з першого вдягання. Невідчутний на тілі і одночасно щільно прилягає. Є можливість використовувати з вкладишами

• Казачкова Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Хаки
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Не сподобався- тонкий!