- Денис Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Всё отлично. Но... Ув. Розетка, хотелось бы подтверждения гарантии на 5 лет.
- Достоинства:
- Хороший набор для установки.
- Недостатки:
- Только словесное упоминание 5летней гарантии.
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності.
За необхідності, гарантійний талон можливо сформувати в особистому кабінеті.
Для цього, будь ласка:
- авторизуйтеся на нашому сайті чи в додатку;
- перейдіть за посиланням або відкрийте розділ "Мої замовлення" в додатку;
- виберіть необхідне замовлення, натисніть напис «Гарантійний талон»;
- виберіть товар та натисніть "Завантажити";
- дочекайтеся завантаження файлу.
Деталі за посиланням .- Денис Д***
Здравствуйте. Загрузить гарантию нет возможности вообще. Либо уберите из описания, либо предоставьте файл для скачивания
Експерт RozetkaДоброго дня! Приносимо свої вибачення за спричинені незручності.
Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все підійшло , вже на четвертий телевізор беру саме цього виробника , завжди йшли з проставками між телевізором і кріпленням , в цьому комплекті їх вже не має .
Купив у буд.магазині металеві- Недостатки:
- Немає проставок.
Добрий день! Дякуємо за ваш відгук. Ми раді, що ви залишилися задоволені придбанням товару.
Впевнені, що ваші позитивні враження збережуться і при наступних замовленнях. З повагою, представник постачальника
- Руслан Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудове кріплення. Якісне. Підійшло до тв. 40"VESA 20/20.
- Достоинства:
- Міцний метал.
- Недостатки:
- Не знайдено.
- Сергей Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
На xiaomi tv 32 2026 болты М-А вкрутились с хрустом, работает все четко!
- Михаил В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний кронштейн. Проста установка, міцний каркас. Все супер. Якість і ціна гарна.
- Достоинства:
- Міцний і легкий в установці
- Недостатки:
Добрий день! Ми щиро вдячні за ваш позитивний відгук. Нам важливо отримувати зворотний зв'язок, і приємно знати, що ви залишилися задоволені результатом.
Будемо раді бачити вас знову серед наших клієнтів. З повагою, представник постачальника
- Наташа О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Метал міцний, тримає впевнено, а відстань до стіни мінімальна, виглядає акуратно й охайно. Зібрати легко, інструкція зрозуміла.
- Данил К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Підвісити телевізор на цей кронштейн можна самостыйно, усе просто, навіть без досвіду. Метал міцний, нічого не люфтить. Телевізор став рівно, можна трохи нахиляти під себе, зручно дивитись і лежачи, і сидячи. Від стіни майже не відходить, виглядає охайно. За такі гроші просто супер!
- Денис К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Метал міцний, монтаж зайняв пару хвилин. Від стіни стоїть аккуратно, нахил підлаштовується — зручно дивитися навіть, коли сидиш не прямо перед екраном. Просто працює, без заморочок.
- Рита К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купували цей кронштейн для 32″ ТВ, і він справді виручив. Метал твердий, телевізор сидить рівно, виступ від стіни мінімальний. Монтаж зайняв небагато часу, і тепер виглядає так ніби ТВ вбудований у стіну. За свої гроші дуже гідно