Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Настенное крепление для телевизора Brateck KL36-44T 32" - 75"

Оценка пользователей 4.92/5
  • Виталий У***

Качествений!

Достоинства:
    Ціна.
    Недостатки:
    Поки нема.

Добрий день! Дякуємо за ваш відгук. Ми раді, що ви залишилися задоволені придбанням товару.
      Впевнені, що ваші позитивні враження збережуться і при наступних замовленнях. З повагою, представник постачальника

• Максим З***

Однозначно 5 балів,замовив 2 шт боявся що прийде сміття,на пошті не повірив.Виявилрсь,досить якісне і крапка,телевізор 65 дюймів висить мертво!!!

Достоинства:
    Хороша якість
    Недостатки:

Добрий день! Ми щиро вдячні за ваш позитивний відгук. Нам важливо отримувати зворотний зв'язок, і приємно знати, що ви залишилися задоволені результатом.
      Будемо раді бачити вас знову серед наших клієнтів. З повагою, представник постачальника

• Артем С***

Надiйно тримаэ

Недостатки:
    Не виявив

• Марина К***

Дякую. За швидку доставку .

• Олексій Г***

Просто топ за свій прайс, плазму 55 тримає впевнено, в комплекті є навіть проставки під різні діаметри кріплення, нічого не потрібно мудрувати, все вже продумано

• Андрій П***

Гарний кронштейн, виглядає надійним. Кут нахилу регулюється. У комплекті є все необхідне під різні ТВ(у мене 50"). Вбудований рівень присутній

Достоинства:
    Ціна, якість, вбудований рівень,повний комплект, надійний
    Недостатки:
    Єдине що не зручно закручувати два останні тонкі гвинти(фіксатори) коли вже ТВ накинутий на планку

• Сергей Г***

Підійшов для телевізора діагоналлю 43", в комплекті є необхідні гвинти та пластикові шайби для кріплення різних моделей телевізорів

Достоинства:
    Вбудований рівень в основу самого кріплення дозволить обійтись без сторонньої допомоги
    Недостатки:
    не знайшов

• Тетяна К***

Монтаж дуже простий. Регулювання нахилу й повороту працює. Добре прилягає до стіни, виглядає акуратно, кабелі приховані.

Достоинства:
    Задоволена. Зручний при встановленні. Ціна, якість відповідає.
    Недостатки:
    З 4-х болтів, який кріпиться до телевізора, один був зі злизаною різбою. Прийшлось шукати свій.

• Александр Д***

Дуже приємно здивований якістю, кронштейн міцний, не має люфтів і надійно фіксує екран. Регулювання нахилу й повороту працює плавно, монтаж пройшов швидко ы без зайвих складнощів. Виглядає акуратно, телевізор щільно прилягає до стіни.

• Вадим Д***

Міцне кріплення, не хитається, нахил і поворот рухаються плавно. Телевізор добре прилягає до стіни, виглядає акуратно, кабелі легко приховані. Дуже задоволений якістю і простотою монтажу.

• Вадим К***

Установка проста, все стало рівно з першого разу. Телевізор сидить надійно, кронштейн не люфтить, завдяки регулюванню нахилу можна без напрягу підібрати зручний кут.

• Игорь Г***

Взяв цей кронштейн для телевізора 55 дюймів. Тримає міцно, нічого не люфтить. Монтаж без проблем, інструкція зрозуміла. До стіни стає майже впритул, виглядає акуратно. Загалом кронштейн надійний і виглядає добротно, не шкодую про покупку

Добрий день! Дякуємо, що зупинили свій вибір на нашому товарі. Нам щиро приємно знати, що покупка виправдала ваші очікування.

• Андрій Н***
    Продавец: Rozetka

Брав для телевізора 43.
    Є великий вибір кріплень до телевізора, різних розмірів.Є рівень, але краще перевіряти довгим на всю довжину.Дюбеля взяв довші ніж були в коплекті ( залежить від стіни) для надійності

Достоинства:
    Якість металу хороша, ціна