- Лиля Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Давно шукала щось компактне і зручне для кріплення телевізора на кухні. Вибір упав на LDA40-443, і не дарма. Дуже сподобалась свобода руху: можна обертати, нахиляти, підсунути ближче або відсунути до стіни. Матеріали добротні, тримає телевізор впевнено.
- Данил К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Придбав кронштейн для телевізора 43", і залишився дуже задоволений. Конструкція міцна, метал якісний, все виглядає надійно. Порадувала можливість регулювання нахилу та обертання, тепер телевізор можна легко підлаштувати під будь-який кут огляду. Монтаж зайняв близько 30 хвилин, інструкція зрозуміла, всі необхідні кріплення були в комплекті.
- Снежана У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Дякую дуже гарний. Так багато їх но ваш мені більш за всі сподобовся по опису. Я коли замовляла в тот день і прийшло одразу в Розетці забирали. Дякую
- Достоинства:
- Качество
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Не повна комплектація, на кронштейн, не має болтів D(×8)м5×12 ,,Е(×8) М5 ключ F(×1) 8мм. С(x1). , забули покласти .
Добрий день! Зверніться, будь ласка, до сервісного центру постачальника за телефоном +38 066 962-74-08 для усунення проблеми.
- Микола М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Міцний,легкий в зборі - супер метал.
- Владислав Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Купив для свого телевізора на 22,5 кг, місяць часу пройшов, все добре, крутиться, вертиться і тримається відмінно.
Якість і кількість запчастин сподобались.- Достоинства:
- Надійність, форм-фактор, ціна і якість.
- Ігор М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Кронштейн те що треба!!!
- Достоинства:
- Все добре
- Сергій Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Зібрав легко, конструкція міцна.
- Достоинства:
- Універсальний
- Недостатки:
- Не знайшов
Добрий день.
Дякуємо за Ваш відгук. Користуйтесь із задоволенням.
- Максим К***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
4 дня уже кронштейн!!!!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Доставка