- Даниїл І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
32+27 все норм
Добрий день! Ми щиро вдячні за ваш позитивний відгук. Нам важливо отримувати зворотний зв'язок, і приємно знати, що ви залишилися задоволені результатом.
Будемо раді бачити вас знову серед наших клієнтів. З повагою, представник постачальника
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Два 27" монітора тримає відмінно і навіть більшу діагональ може вмістити. Зібрати можна під стільницю різної товщини, можна з отвором і без отвору закріпити.
- Достоинства:
- Відповідає очікуванням
- Богдан Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Держит два монитора 40" 34"
Нижний монитор 40" тяжёлый 8кг.. держит хорошо. Только нужно затянуть болты покрепче а то не держал угол, наклонялся вниз.
Хорошо что есть крепление сквозь стол.. а то сзади места не хватило за столом.- Достоинства:
- Крепкий. 2 варианта крепления (к столу и сквозь стол)
- Недостатки:
- Нет.
Добрий день! Дякуємо, що зупинили свій вибір на нашому товарі. Нам щиро приємно знати, що покупка виправдала ваші очікування.
- Антон Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Два моніка по 34 залетіли на ура)
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Вважаю цей кронштейн найкращим варіантом, якщо необхідно встановити монітор один над одним. Механізм поворотний у будь-який проекціях, але з коробки дещо затугий, за бажанням можна послабити. Комплектація повна, є 8шт малого та 8шт більшого діаметра болтів для кріплення монітора + шайби, інструкція в коробці присутня (однак вона може здатись трохи заплутаною). Головне що треба зауважити, відстань від стінки стола до краю стола повинна бути мінімально 6 см, бо якщо
- Недостатки:
- Відсутність інформації щодо мінімально необхідної відстанні від стінки столу для кріплення
- Евгений И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Очень крепкий и тяжелый штатив, повесил на него 2 монитора 27 дюймов весом около 5 кг каждый. Очень долго и сложно настраивать, приходится выдвигать стол. Отдельно хочу пожелать человеку, который затягивал болты для крепления регулировки верх низ, откручивать их на том свете)))
- Достоинства:
- Крепкий, не дорогой, один из немногих кронштейнов для закрепления мониторов один над другим
- Недостатки:
- Инструкцию приходится искать на ютуб, очень туго затянуты болты
- ПавлоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Тільки почав встановлювати, зірвалась різьба на кріпленні яке йде до столешниці
Добрий день! Зверніться, будь ласка, до сервісного центру постачальника за телефоном +38 066 962-74-08 для усунення проблеми.
- Андрей Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
отсутствие мануала по сборке
- Достоинства:
- крепкий, надежный
- Недостатки:
- отсутствие мануала по сборке
- Михайло Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Хороший добротний масивний кронштейн. однозначно рекомендую
- Достоинства:
- Хороший
- Недостатки:
- не виявлено
- Кирило Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Якщо потрібно високо закріпити монітор, то це є одним з найкращих варіантів в цьому ціновому сегменті! (Монітори по 27 дюймів)
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Дуже гарно тримає 2 монітора 27'
- Достоинства:
- Міцна збірка
- Денис Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Dell U2518D + P3223QE пока держит
- Достоинства:
- Крепкая конструкция, легкая сборка
- Недостатки:
- Нет настройки по глубине, струбцина не выглядит такой же надежной как прочие детали конструкции
- Вячеслав В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Всі деталі якісні, гарно підігнані.
- Достоинства:
- Дуже якісне кріплення. Приємно здивований