- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все окей, претензий нет)
Добрий день! Дякуємо за ваш відгук. Ми раді, що ви залишилися задоволені придбанням товару.
Впевнені, що ваші позитивні враження збережуться і при наступних замовленнях. З повагою, представник постачальника
- Артем К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не ковзає на столі, є декілька ступенів регулювання, сам матеріал міцний, ціна приємна)
- Кирило Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Довольно удобнаяя штука. За свои деньги норм. Недорогая, но в принципе свою функцию выполняет, ставлю планшет
Добрий день! Ми щиро вдячні за ваш позитивний відгук. Нам важливо отримувати зворотний зв'язок, і приємно знати, що ви залишилися задоволені результатом.
Будемо раді бачити вас знову серед наших клієнтів. З повагою, представник постачальника
- Ася К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Під мій ноутбук підходить ідеально. Він в мене не великий. Ще планшет ставлю теж норм.
- КсенияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
У меня ноутбук 17 дюймов, подставка абсолютно не подходит, если ставить большой угол, то экран получается немного наклонен вперед и вниз, а если уменьшать угол, то ноутбук просто выскальзывает спереди и падает назад, при большом угле тоже спереди выскальзывает, но чуток меньше. Не рекомендую для больших ноутбуков, увы, бесполезна оказалась подставка
- Достоинства:
- Легкая
- Недостатки:
- Выскальзывает все время, падает назад при маленьком угле наклона
- Сергеев Д***
В описании 11-15 дюймов указано)
- Алексей И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Легка, стійка, виглядає нехитро й акуратно. Робота стала зразу комфортнішою
- Стас К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Екран став вище, вентиляція краща, працювати стало комфортніше. Легка і не займає багато місця. Нормальний апгрейд робочого столу за невеликі гроші
- Аня Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Екран піднятий на зручну висоту, клавіатуру легше набирати, спина не втомлюється. Міцна, не хитка, компактна, не ковзає
- Марія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не падала, при складанні відламалася одна частина, де гвинтики
- Достоинства:
- Зручна, не ковзає
- Недостатки:
- Швидко ламається
Добрий день! Дякуємо вам за покупку і зворотний зв'язок - ваша думка допомагає нам ставати кращими. Усі ваші зауваження ми уважно вивчимо й обов'язково візьмемо до уваги, а також передамо на виробництво. З повагою, представник постачальника
- Володя К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зручна й легка підставка, добре тримає ноутбук і не ковзає. Є кілька рівнів нахилу, можна підібрати зручний кут для роботи чи перегляду фільму, якість чудова за свою ціну.
- Денис К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За свою ціну це дуже добрий варіант. Рекомендую тим, кому не потрібна супердорога модель з усіма “фішками”.
- Данил К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не погана річ за свої гроші. Дуже спрощує роботу за ноутбуком. Достатньо рівнів регулювання та досить якісно зроблена
- Игорь К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Взяли собі поки що одну таку і думаю що візьмемо другу. Можна підлаштовувати по ширині, що дуже зручно. Та і по нахилу багато рівнів регулювань. Дуже сподобалась, розетка як завжди радує якісним товаром)
- Вова К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже сподобалась дана підставка. Досить багато рівнів регулювання нахилу, можна підлаштовувати під різні задачі. По якості теж непогана. Все ок
- Рита К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Взагалі то рідко пишу відгуки, бачу що на цей товар мало відгуків. Дуже зручна підставка непоганої якості, рекомендую
- Максим О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не знаю, чому раніше в мене не було такої підставки. Дуже зручно з нею. Рекомендую до покупки